- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #4.361
Benim topik inzivaya çekildi bende buraya geleyim ona firüs izni verdimHoşgeldin ozamancan sıkıntısıyla gün yüzüne çıkmış bı topik
Gelen gitmiyor ki kuzum...tükkan benim diyorsun madem konaklayim bari...Oy yerim güzelliğim vardı vardı topik de aktif değildi aaa sana bı süpürgelik yer olmaz mı hiç hemen park et istediğin yer senin ❤
İyi yapmışsın bı ara çekirdeğimi alıp bende gelirim topigine hanimefendicimBenim topik inzivaya çekildi bende buraya geleyim ona firüs izni verdim
Gidenler de olmadı değil ama onlar çürük yimirtaydiGelen gitmiyor ki kuzum...tükkan benim diyorsun madem konaklayim bari...
Bizim cici anne nerde?Oy kıyamam hele dur eski dedikodu kıvamına gelsin buralar hemen gitcek o baş agrinhadi kaynaşan bakalım
Valla iyi olur çekirdek çitlerik oh be ne güzel çekirdeğe çekirdek diyen üye bulmuşumİyi yapmışsın bı ara çekirdeğimi alıp bende gelirim topigine hanimefendicim
Hoşgeldin deli dolu durum piremsesi oralarda harcanma dök içini buraya dedimHuhuhu benu çagurmuş canum benumm
Veeeeyy bunun da habarı yokBizim cici anne nerde?
Neyden gii?Veeeeyy bunun da habarı yok
Gelir kuzum biraz üzgün onuda tutup getircem ama kafasi toparlansin diye C CiNNET NURBizim cici anne nerde?
Ay canım ya çok saol valla cnmm karantina dan sıkılıyor evde kal kal nereye kadarHoşgeldin deli dolu durum piremsesi oralarda harcanma dök içini buraya dedim❤
Anlatsınlar sanaNeyden gii?
Bak İzmirli damarlarimi durdurup çekirdek dedim vatan haini ilan edilirsem arkamda durValla iyi olur çekirdek çitlerik oh be ne güzel çekirdeğe çekirdek diyen üye bulmuşum
Aaaaaaa bebegi ameliyat olan nur bizim cici anne mi? Ismini mi degistirdi?Gelir kuzum biraz üzgün onuda tutup getircem ama kafasi toparlansin diye C CiNNET NUR
Kafam karisdi ulenAnlatsınlar sanaatıldı ya onlar gı
Kız yok sizin burunelli mi ne onlar yok artık gönderildiler burdanAaaaaaa bebegi ameliyat olan nur bizim cici anne mi? Ismini mi degistirdi?
Ciciyi hiktir et bizim şimdi minnak anne C CiNNET NUR kuzum ciciler kendi hükmünü sürmek için ayrıldılar dedim ya aaa benim alman cikolatamKafam karisdi ulen
Cici annen yok tatlım aha sana yeni cici anneler aldık beğenmiyon muKafam karisdi ulen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?