- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
CanimmmKuzum.
Nasılsın balım.Canimmm
Iyiyidir cok sukur. Ben yatiriyorum o kalkiyor. Yorgunluktan bitkin haldeyim:)) Tabi tatli yorgunluklar bunlar:))Aynen ole oluyor çoğu arkadaslarim doğum yapınca :) melegim nasıl bakım
Ohhh mis gibi afiyet olsun.Bende cok acim walla ekmekte kalmamis ,spagetti yapiyorum simdi ac olan buyirsun gelsin
Üstüne de mayonez dök...tam tembel yemegiBende cok acim walla ekmekte kalmamis ,spagetti yapiyorum simdi ac olan buyirsun gelsin
Aynen allahim herkesin tatdirsin ozleyen oluyor o tatli yorgunluğu♡♥Iyiyidir cok sukur. Ben yatiriyorum o kalkiyor. Yorgunluktan bitkin haldeyim:)) Tabi tatli yorgunluklar bunlar:))
Hayır demem yani iştah ac açılmışken ellerine sağlık balım afiyet olsun♡♥Bende cok acim walla ekmekte kalmamis ,spagetti yapiyorum simdi ac olan buyirsun gelsin
Maşallah oglusunaT Tatlianne20 Bakiyom burda tanisma merasimi var. Bende tanitayim kendimi 1 yil 3 aylik evliyim 25 yasindayim 4 aylik oglusum var)
Amin insallah canimAynen allahim herkesin tatdirsin ozleyen oluyor o tatli yorgunluğu♡♥
Hayır demem yani iştah ac açılmışken ellerine sağlık balım afiyet olsun♡♥
Ahahha usendig o mizde yaptigimiz yemek :)Üstüne de mayonez dök...tam tembel yemegi
Uffffffff ne yaptın sen yaa .Bende cok acim walla ekmekte kalmamis ,spagetti yapiyorum simdi ac olan buyirsun gelsin
Iyilik canim çocuklar uyuyor eş kişisi arkadaşlarıyla çıktı bende mutfakta cigara keydi yapıyorumNasılsın balım.
Ayaga bak sen, ısırırım onu :)T Tatlianne20 Bakiyom burda tanisma merasimi var. Bende tanitayim kendimi 1 yil 3 aylik evliyim 25 yasindayim 4 aylik oglusum var)
Sagol teyzesi:*Maşallah oglusuna
Gece çok kalkıyor demi:)Amin insallah canim
Ayy ben kiyamamki :)Ayaga bak sen, ısırırım onu :)
Kız saka yaptım, ısırırmıs gibi yapıp öperimm :) HammAyy ben kiyamamki :)
Son zamanlarda daha artti gece kalkmasi. Onun yerine gundyz yatiyor artik.Gece çok kalkıyor demi:)
Hee simdi tamamKız saka yaptım, ısırırmıs gibi yapıp öperimm :) Hamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?