- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
Tüh kuzum canima ya kiyamam olsan yaninda yapardın balım.Offf of bu saate emziren ejderhaya bu yapilir miii,sarmalar yavrum sarmalar....
Paket olsun evime gönder yok oyle resimden doyamam benAfiyer olsun:))))
ahaha ac olan olunca elim durmuyor:)))
Hamdolsun kuzum,benimkiyle atistik,bebeyi uyuttum,atistigim sahis da uyuyo,karın gurultusu esliginde topigine geldumNasılsın balim♥
Tabikide kuzum yarin sabah alirsin kaoidankapıdan ahaha :)Paket olsun evime gönder yok oyle resimden doyamam benağzımin suyu şelale oldu surda
Dün bendim bugün sen hayir olsun kuzum benim.Hamdolsun kuzum,benimkiyle atistik,bebeyi uyuttum,atistigim sahis da uyuyo,karın gurultusu esliginde topigine geldum
Canim benim dusunmen yeter,gonlun zengin senin... Ben simdi buzdolabina bi saldirayim,tazmanya canavari gibi artik ne bulursam,talan edecem!Tüh kuzum canima ya kiyamam olsan yaninda yapardın balım.
Tabikide kuzum yarin sabah alirsin kaoidankapıdan ahaha :)
Dün bendim bugün sen hayir olsun kuzum benim.
Ac bırakma kalk bakim.Canim benim dusunmen yeter,gonlun zengin senin... Ben simdi buzdolabina bi saldirayim,tazmanya canavari gibi artik ne bulursam,talan edecem!
Yirim sini yirim kahvesininic telveyi bize yedir o daha faydaliymisahahhaHerkesee benden kahve degill kahve telvesii
Yeye şimdilik iyi gelir:)neyse patates kizartmasi neyim yiyeyim resime baka baka...
Afiyet olsun kuzum sut yapsin ki bebegede faydasi olsun bugünluk ole olsun bakim.Koşuyorum hemen
Zaten onun için attim :) ac kalmayin diye:))Resimden doydum ben :)
Dısardan yemeye devam .(( Yemek yapacak enerjim kalmıyor eve gelince.Kızlar ne yemek yaptınız bakim yarina dusunuyorum dolma biberi doldurcam yanina sulu düşünüyor m corba salata :)
Aklimda hicbise yok ,sebzemde yok pazarimiz sali gunu bizim..Kızlar ne yemek yaptınız bakim yarina dusunuyorum dolma biberi doldurcam yanina sulu düşünüyor m corba salata :)
Burdayim canim cocuktan firsat bulamiyorum ki:)
Kuzum gel hazirladim burda ac kalan çok var sende doyur gel acikmissin var tabiki yemegim:))
Aklimda hicbise yok ,sebzemde yok pazarimiz sali gunu bizim..
Kuzum hic yok mu kuru varsa fasulye isla şimdi yada nohut isla oilav corba salata ben 2 gunde bir 3 çeşit yapıyorum kuri varsa bunlari yao mercimek corbasi bide oh mis yogurt varsa cacık bide qyran yada.
Akil ver gullusahimm ne yapsam acaba
Aynen ole oluyor çoğu arkadaslarim doğum yapınca :) melegim nasıl bakımBurdayim canim cocuktan firsat bulamiyorum ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?