- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.721
Bende Gülom bende bütün bu evin angaryasi bendeHic sevmiorm yaa evrakmis kagitmis virt zort :)
Ben mesajı yazarken daha konuşmalar geçiyor
Yaparsın yaparsınHoşbuldum canım ama beceremeyeceğim sanırım :) yetişemiyorum
Ben akrebe saldim o isleri hic de bulasmamBende Gülom bende bütün bu evin angaryasi bendenalet olsun içimdeki hallederiz abiye
Hadi bakalimmm hayirlisiiYok yatak gel gel diyene kadar burdayım
Maşallah valla :) o gülen ifadeleri bile koyana kadar konuşma biterZamanla alisiyoruz
Kaç yasindasin merak et doğrusuMaşallah valla :) o gülen ifadeleri bile koyana kadar konuşma biter
Benim yengeç almıyor ki seninde kafan dağılır evde oturma diyiBen akrebe saldim o isleri hic de bulasmam
Hahah ben yazarken bu ne diyor dersinşz konu o kadar geçmiş olurboşver sen istikrarla yazmaya devam et
PardonnnnnKarlsruhe bacimmm
HahahahahhhhaHadi bakalimmm hayirlisii
Cok gecmisolsun canim ..Kosturmaca is güç gezmekgecen hafta babannem rahatsızdı pzrtesi istnbula yolladik öyle öyle evde duramiyorm
29 olacağım inşallah ocakta :)Kaç yasindasin merak et doğrusu
Boyle kafam daha çok agriyor deseneBenim yengeç almıyor ki seninde kafan dağılır evde oturma diyi
Iyiyim kizz sen napiyon mavişNapiyon kiz
Yaaa sorma bi içim gelmekten yanaCok gecmisolsun canim ..
Sende gelseydin ya
Direnee direnee kazanacağızzzzHahahahahhhhadireniyoruz bak
HahahahahhhhaBoyle kafam daha çok agriyor desenekız maviş yengeçler akrebi getirtcen bi yere salcan odayı kapatcan birbirlerini ısırırlar haa sonra oradan tubinin aslan gelir hepsini yer bitirir hahahahahah
Sen nerde yasiyorsun? Ben geliyim bariPardonnnnnora niraa bacı ne yaptın yaaa bir çay içelim dedikk
Hee 90lisin :) bnde martta 30/olucam29 olacağım inşallah ocakta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?