- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.741
Ben akrebe guvenemem pohahahahahHahahahahhhhasalcaz Gülom yazın hepsini bir araya hahaha
Yok yahuu alışırsınn sen yaz ne olcekkHahah ben yazarken bu ne diyor dersinşz konu o kadar geçmiş olur
İyi valla napim hiç selamın sabahın yok bı cesit olmuşunIyiyim kizz sen napiyon maviş
Bennn adanada yaşıyorum güneşe ateş edenlerin memleketiSen nerde yasiyorsun? Ben geliyim bari
Seni bı kapalim da bırak akrep kalsın ilk iş sen ve minnaklarimBen akrebe guvenemem pohahahahah
TabisiDirenee direnee kazanacağızzzz
Aynen salcm onu denize hahahahSeni bı kapalim da bırak akrep kalsın ilk iş sen ve minnaklarim
2018 de 2019 a giren şehir hahahahhaBennn adanada yaşıyorum güneşe ateş edenlerin memleketi
HahahaahahhahahahaBennn adanada yaşıyorum güneşe ateş edenlerin memleketi
HahahahahhhhaAynen salcm onu denize hahahah
Ay varya delirtir bni bi girer suya uç saat çıkmaz bnde size kacarm pohahahahh
Çokta yorma kendini sen bize lazımsın gözlerini dinlendir accıkkk yoksa yarinda şekerleme yaparsinTabisi
Ya kuzum valla bitmedi daha gel bak :)Sen sarmalari ye ben burada peynirli kraker :/
Ooo iyi fikir bnmki çok sever hahahahhahaHahahahahhhhaben onları geldiğinizde PS salcam biz keyif yapcaz
2018 de 2019 a giren şehir hahahahha
Kosa koşa geliyorum :)Ya kuzum valla bitmedi daha gel bak :)
Zaten maviş gözlerim kızarmış uyu uyandan dinlencem azize kuzum merak etmeÇokta yorma kendini sen bize lazımsın gözlerini dinlendir accıkkk yoksa yarinda şekerleme yaparsin
Hahahah kaç o zaman oradanayy ne şehirrr ne şehirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?