- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.941
Banka kartı çıkar canım. Hesaba attığın para kadar harcama yaparsın. İnternet alışverilerinde de geçerli oluyor. Kredi kartı gibi de değil.Demin ovulasyon testi siparis vericektim netten kredi kartı istiyo bende kullanmıyorum napcam simdi ben
Nasil cikartirim bi bilgim yok canim yaaBanka kartı çıkar canım. Hesaba attığın para kadar harcama yaparsın. İnternet alışverilerinde de geçerli oluyor. Kredi kartı gibi de değil.
Burada bankacınız varNasil cikartirim bi bilgim yok canim yaa
Hosgeldim dadlumKızlar iyi geceler benim kızlar uyudu biraz kk da keyif yapayım bariiiiii
Hpsgeldin ^^Kızlar iyi geceler benim kızlar uyudu biraz kk da keyif yapayım bariiiiii
Saol cnm ne kadar surede verirlerBurada bankacınız var
İstediğin bir bankaya gidip başvuru yapacaksın canım.
Yok uyumadm :)ByNkoaLa uyuma kız
Kargo ile gelecek. Merkezi bir ildeyseniz hızlı geliyor. Merkezi bir il değilse 1 2 hafta sürer belki.Saol cnm ne kadar surede verirler
Istanbuldayim csnim ayy valla iyi oldu bilmem saol dadlumKargo ile gelecek. Merkezi bir ildeyseniz hızlı geliyor. Merkezi bir il değilse 1 2 hafta sürer belki.
Istanbuldayim canim ayy valla iyi oldu bilmem saol dadlumKargo ile gelecek. Merkezi bir ildeyseniz hızlı geliyor. Merkezi bir il değilse 1 2 hafta sürer belki.
Hos geldin dadlumBen geldinmmm
Hızlı gelir o zaman dadlımHos geldin dadlum
Hoşbuldum canımHos geldin dadlum
CanmmmmByNkoaLa kardeşim ev sahibem B Brunello Cicinelli kardeşimi etikeetlemezsem olmaz AnneAslan @imzaben Pembeemzik T Tatlianne20 @kahvesevmemben
Hoşgeldin :)Geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?