Yepis yeni geyik (:

Vayyy beee döktürmüşsünnnn heyyyyytttt kalemine yüreğine sağlık. Dostluğunuz daim olsun insallah zor bu zamanda gerçekten sanslisiniz kiymetini bilin garii amaa bizideee sevinnnnn

Ay ay ay benim tubim nelerde dokturmus boylee kiymetlilerden biri ben olabilermiyim kii bende gidivercegidim de size danistim fikir aldim gitmekten vazgectim

Vayyy beee döktürmüşsünnnn heyyyyytttt kalemine yüreğine sağlık. Dostluğunuz daim olsun insallah zor bu zamanda gerçekten sanslisiniz kiymetini bilin garii amaa bizideee sevinnnnn
Yaaaa kuzusu tabikide seviyoruz, sevmez miyiz. Sen bizim aramıza yeni katılmış ponçik üyelerden birisin. Hemde topiğimize şenlendiriyorsun. İyi ki geldin aramıza

Ay ay ay benim tubim nelerde dokturmus boylee kiymetlilerden biri ben olabilermiyim kii bende gidivercegidim de size danistim fikir aldim gitmekten vazgectim
En başlardasın hemdeee enn Aferin. Öyle gitme hiç. Ara arada olsa gel hep. Biz seni çok özleriz ki.. Daha gobeğğğmi imzalatıcam sana, unuttum sanmaaa

Yaaaa kuzusu tabikide seviyoruz, sevmez miyiz. Sen bizim aramıza yeni katılmış ponçik üyelerden birisin.Hemde topiğimize şenlendiriyorsun. İyi ki geldin aramıza
Ayyy o zamannnn yaşasınnnnn evettt iyikii gelmişimmm aşka geldim tutmayın benii seviyorum hepiniziii güzel hatunlarrrr

Yaa tabiki seviyoruz sevmezmiyiz ama bazen bizim ucumuzn arasındaki bağ farklı algilaniyor

Yaa tabiki seviyoruz sevmezmiyiz ama bazen bizim ucumuzn arasındaki bağ farklı algilaniyor
Yani herkesin arasinda ayni iletişim olacak diye bir kaile yokkii sizin aranızdaki bağın farkli olduğu zaten bariz bir sey bunu farkli algilayanin problemi ammaa ben miniginizzz sayılırımm bu miniminnoşş kardesedee azcik sevgii azcikk ilgiiiii

Kiz ben hic size sormadan pat diye gidermiyim oylee gitmek istemedim zaten kk da istemedi talebde bulundugum halde iptal etmediler sonrada ben vazgecince gitmekten senin onerinle talebimi dikkate almazsaniz memnun olurum dedim peki dediler
Bende sizi cok seviyorum tubiim yaa iyiki tanimisim sizi iyikii

ilgi bizim göbek adımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…