- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi EternaaLLove
-
- #1.901
Demek ben çok ketunum burdan bunu anlaadik sizi gidi sulu gozluler siziKız bnm içimde acayip romantik biri yatıyor yaa kalk diom git diom gitmiyo :) ama snnde içinde neler neler olduğunu gördük balimmm :)
Yaaaa cikom yaAay tribinide yerim seni de yerim gelecegi varsa sevilecegide var o triplerin mavisim
Vayyy beee döktürmüşsünnnn heyyyyytttt kalemine yüreğine sağlık. Dostluğunuz daim olsun insallah zor bu zamanda gerçekten sanslisiniz kiymetini bilin garii amaa bizideee sevinnnnnEeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh yeter be.Sınıfta zaten birbiriyle kavga eden çocuklarla saatler geçiriyorum. Bi de topiği germeyin ulen. Çıkarttırmayın benim kızılcık sopamı. Öğretmenim ben valla gebertirim herkesi, herkese 0 puan veririm, sinir sistemim laçka benim, benim üstüme gelmeyin ahahahhashsh Valla kuzularım şöyle bir genel yorum yapayım;
Burda herkes herkesle samimi. Herkes de herkesi seviyor. İlla ki her üyeyle samimiyet derecesi farklı. Ama bu günlük hayatta bile öyle değil mi?. @umudu beklemek veByNkoaLa ile durumumuz farklı; arkadaşlık değil kardeşlik. Bunu da bilen biliyor. Üçlü setiz biz. Bizi sevende böyle seviyor. Üçümüzü birlikte seviyor.Bu 2 kız benim en zor dönemimde beni ayağa kaldırdı. Ben eşimin arkasından ağladığım gecelerde onlara sarılarak moralimi yüksek tuttum. Benim moralimi yüksek tutmak için anca bir kardeşin yapabileceği şeyler yaptılar. Benim gerçek hayatta dost dediklerimin bile yapmadıklarını yaptılar. Ve benim için sanal olmaktan çoktan çıktılar. Aile üyesi saydım artık. Bende onların kardeşliklerine layık olmaya çalışıyorum sadece. Ama birbirimizin dışında da burada şimdi saymaya kalksam sayamayacağım (onlar kendini çok iyi biliyor) sürekli profillerini dolaştığım çok ama çok sevdiğim, sürekli gözlerimin aradığı kıymetlim üye dolu. Fakat en önemli nokta şu ki; samimiyet dereceleri malesef değişkenlik gösterebilen olgular. Şimdi ben bu iki kızçeyle kardeş olabilirim ama sessiz sedasız ortadan kaybolup gitsem sizce böyle kalır mıyız ? Onlar yapsa ben kalabilir miyim? Ya da şimdi belki hiç tanımadığım bir üyenin birkaç aya benim için ne ifade edeceği belli mi... Tüm bunlar herkes için geçerli.
Burada kimsenin geleceğinin ne olacağı belli değil. Herkes üyelik iptal edip gidebilir. Ama haberli gitmek var habersiz gitmek var. Giremeyeceğimiz dönemlerde var. İşte burada vefa denen olgu maça çıkıyor. Habersiz gidip dönünce bazı şeylerin aynı kalmasını beklemek ütopik bir beklenti. Özgür irademizle gerçekleştirdiğimiz eylemlerin sonucunu üstlenmeye "sorumluluk" denir. İlkokul 4. sınıf konusu. Özgür irademizle birşey gerçekleştirdiysek iyi ya da kötü sonucuna da katlanmayız. Kaçıp gitmek de ilkokul çocuk davranışı olabilir sadece. Daha büyüğünden gelirse ben anlam veremem. Onarmaya çalışmak var mesela kaçıp gitmek yerine.. Neyse yeter bu kadar munelik; kaçıp gidene elveda gelene merhaba.
Gelene merhaba demişken; ben geldimmmmmm ahahahhzhz
Kimler burda?
Sen ketun olamazsın :)Demek ben çok ketunum burdan bunu anlaadik sizi gidi sulu gozluler sizi
Ay ay ay benim tubim nelerde dokturmus boylee kiymetlilerden biri ben olabilermiyim kiiEeeeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhh yeter be.Sınıfta zaten birbiriyle kavga eden çocuklarla saatler geçiriyorum. Bi de topiği germeyin ulen. Çıkarttırmayın benim kızılcık sopamı. Öğretmenim ben valla gebertirim herkesi, herkese 0 puan veririm, sinir sistemim laçka benim, benim üstüme gelmeyin ahahahhashsh Valla kuzularım şöyle bir genel yorum yapayım;
Burda herkes herkesle samimi. Herkes de herkesi seviyor. İlla ki her üyeyle samimiyet derecesi farklı. Ama bu günlük hayatta bile öyle değil mi?. @umudu beklemek veByNkoaLa ile durumumuz farklı; arkadaşlık değil kardeşlik. Bunu da bilen biliyor. Üçlü setiz biz. Bizi sevende böyle seviyor. Üçümüzü birlikte seviyor.Bu 2 kız benim en zor dönemimde beni ayağa kaldırdı. Ben eşimin arkasından ağladığım gecelerde onlara sarılarak moralimi yüksek tuttum. Benim moralimi yüksek tutmak için anca bir kardeşin yapabileceği şeyler yaptılar. Benim gerçek hayatta dost dediklerimin bile yapmadıklarını yaptılar. Ve benim için sanal olmaktan çoktan çıktılar. Aile üyesi saydım artık. Bende onların kardeşliklerine layık olmaya çalışıyorum sadece. Ama birbirimizin dışında da burada şimdi saymaya kalksam sayamayacağım (onlar kendini çok iyi biliyor) sürekli profillerini dolaştığım çok ama çok sevdiğim, sürekli gözlerimin aradığı kıymetlim üye dolu. Fakat en önemli nokta şu ki; samimiyet dereceleri malesef değişkenlik gösterebilen olgular. Şimdi ben bu iki kızçeyle kardeş olabilirim ama sessiz sedasız ortadan kaybolup gitsem sizce böyle kalır mıyız ? Onlar yapsa ben kalabilir miyim? Ya da şimdi belki hiç tanımadığım bir üyenin birkaç aya benim için ne ifade edeceği belli mi... Tüm bunlar herkes için geçerli.
Burada kimsenin geleceğinin ne olacağı belli değil. Herkes üyelik iptal edip gidebilir. Ama haberli gitmek var habersiz gitmek var. Giremeyeceğimiz dönemlerde var. İşte burada vefa denen olgu maça çıkıyor. Habersiz gidip dönünce bazı şeylerin aynı kalmasını beklemek ütopik bir beklenti. Özgür irademizle gerçekleştirdiğimiz eylemlerin sonucunu üstlenmeye "sorumluluk" denir. İlkokul 4. sınıf konusu. Özgür irademizle birşey gerçekleştirdiysek iyi ya da kötü sonucuna da katlanmayız. Kaçıp gitmek de ilkokul çocuk davranışı olabilir sadece. Daha büyüğünden gelirse ben anlam veremem. Onarmaya çalışmak var mesela kaçıp gitmek yerine.. Neyse yeter bu kadar munelik; kaçıp gidene elveda gelene merhaba.
Gelene merhaba demişken; ben geldimmmmmm ahahahhzhz
Kimler burda?
Yaaaa kuzusu tabikide seviyoruz, sevmez miyiz. Sen bizim aramıza yeni katılmış ponçik üyelerden birisin. Hemde topiğimize şenlendiriyorsun. İyi ki geldin aramızaVayyy beee döktürmüşsünnnn heyyyyytttt kalemine yüreğine sağlık. Dostluğunuz daim olsun insallah zor bu zamanda gerçekten sanslisiniz kiymetini bilin garii amaa bizideee sevinnnnn
En başlardasın hemdeee ennAy ay ay benim tubim nelerde dokturmus boylee kiymetlilerden biri ben olabilermiyim kii bende gidivercegidim de size danistim fikir aldim gitmekten vazgectim
Ayyy o zamannnn yaşasınnnnnYaaaa kuzusu tabikide seviyoruz, sevmez miyiz. Sen bizim aramıza yeni katılmış ponçik üyelerden birisin.Hemde topiğimize şenlendiriyorsun. İyi ki geldin aramıza
Yaa tabiki seviyoruz sevmezmiyiz ama bazen bizim ucumuzn arasındaki bağ farklı algilaniyorVayyy beee döktürmüşsünnnn heyyyyytttt kalemine yüreğine sağlık. Dostluğunuz daim olsun insallah zor bu zamanda gerçekten sanslisiniz kiymetini bilin garii amaa bizideee sevinnnnn
Yani herkesin arasinda ayni iletişim olacak diye bir kaile yokkii sizin aranızdaki bağın farkli olduğu zaten bariz bir sey bunu farkli algilayanin problemiYaa tabiki seviyoruz sevmezmiyiz ama bazen bizim ucumuzn arasındaki bağ farklı algilaniyor
Kiz ben hic size sormadan pat diye gidermiyim oylee gitmek istemedim zaten kk da istemedi talebde bulundugum halde iptal etmediler sonrada ben vazgecince gitmekten senin onerinle talebimi dikkate almazsaniz memnun olurum dedim peki dedilerYaaaa kuzusu tabikide seviyoruz, sevmez miyiz. Sen bizim aramıza yeni katılmış ponçik üyelerden birisin. Hemde topiğimize şenlendiriyorsun. İyi ki geldin aramıza
En başlardasın hemdeee ennAferin. Öyle gitme hiç. Ara arada olsa gel hep. Biz seni çok özleriz ki.. Daha gobeğğğmi imzalatıcam sana, unuttum sanmaaa
Ya eve gidiyordum aceleyle yazdım kusura bakmaBende iyiyim sormamissin ama
Yani herkesin arasinda ayni iletişim olacak diye bir kaile yokkii sizin aranızdaki bağın farkli olduğu zaten bariz bir sey bunu farkli algilayanin problemiammaa ben miniginizzz sayılırımm bu miniminnoşş kardesedee azcik sevgii azcikk ilgiiiii
Eee nabersin canım :)))tamam affedildin
Ay güldüm eğlendim bir yakınımızın vefat haberini aldim az önce duruldum şoka girdim resmenilgi bizim göbek adımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?