Yepyeni Abiyeler çok çok uygun fiyata!!

Lavinya84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2012
168
20
68
Kocaeli
Kızlar doğum sebebiyle artık bedeni uymayan kıyafetlerimi gönderip yerine yenilere yer açmak istiyorum. bunların her biri aşırıya kaçmayan, cemiyetlerde giyilecek düzgün, ölçülü abiyelerdir. fiyatlarda anlaşılır yeter ki begenilsin...

Kirmizi olan mi siyah mi? Ikisi de 36 38 bedenlerde. Siyah olanin boyu 169 biri icin dizlerrde. Daha kisa degil..Kirmizi olan da ayni sekilde 169dan Kisa biri icin de oldukca olculu duruslari var. Uzerimdeki fotolari ne yazik ki yok kirmiziyi hic giymedim. Siyahin da bedeni artik uymuyor. Yine de yarin girmeyi denerim cekip atarim. Fiyata gelince kirmizi 170. Siyah ise 75 kargo Aliciya ait olmak uzere. Ben size siyah uzrrine beyaz hafif simli cicek desenli o elbiseyi tavsuye ederim uzerinize oturacak ve cok rahat edeceksiniz.

o siyah simli omuzları dantelliyi üzerinde görmek istiyorum mümkünmü. değişik bişiye benziyor. kilom 63. boyum 165. acaba nereme gelir. ay sonuna almam lazım dönüşün çabuk olursa sevinirim. ayrıca fiyat ne olacak.

şu kırmızıyı da güzel. Bir garip sanki ve çok güzel:) kollarımda kalın askıları olan farklı bi model mi anlayamadım resimlerden. Onun bedenei ve fiyatı da ayrıca ne. Onu da üzerinizde bir görsek

Siyah olani giydim beden olculerinize uygundur cunku 64 kiloda arti 4 aylik hamileyken giumistim. Diz hizaniza gelecek. Fotolari maille atabilirm ancak. Burdan sonra atabilirim acil dediginiz icin.

Kirmizinin kollarina ilave aski yaptirdik biz. Hem starptez hem de askili sekilde kullanilabiliyor. O da ayni sekilde dizlere geliyor.kat kat iniyor .

Fiyata gelince ben yazmistim yjkarida ama tekrar yazayim. Siyah 75 demistm

şu kırmızıyı da güzel. Bir garip sanki ve çok güzel:) kollarımda kalın askıları olan farklı bi model mi anlayamadım resimlerden. Onun bedenei ve fiyatı da ayrıca ne. Onu da üzerinizde bir görsek
sorularını bir önceki msjda cevapladım..

selfie çekmek çok zormuş arkadaşım...

Son düzenleme:
ıade edebiirsın tabii ki ama 36 40 arası her bedende giyilebilecek bir elbise bu. inan satmak için değil samimiyetimle söylüyorum. suan 169 boy 64 kilodayım. sadece 4 aylık hamile kadar göbeğim var resimde gördüğün şekılde duruyor

saten evet. içi saten dışı simli tül.

değişik bir model. beğendim. burdan birkaç alışverişm oldu üzerime olmadı. benden öyle üste giyilmeden anlaşılmıyormuş resimlerle filan. baştan iade konuşmadığım için elimde kaldı. para verip aldığım şeyleri burda başkalarına verdim resmen zarar ettim. o yüzden artık iade garentisi olmadan alışveriş yapmıyorum. ben beğendim. fiyatını düz 50 yaparsan alacağım. üzerime hiiç olmayacak gibi olursa tarafına yollarım. deidğim gibi resimlerden ne olursa olsun anlaşılmıyor illa üzerimizde görmemiz gerekiyor. çünkü herkesin vuct yapısı farklı. kınalı bir düğünde giyeceğim kısmetse. sanırım abartı kaçmaz

evet haklısın arkadaşım olmayabiliyor yakın zamanda benim de başıma geldi ve çok üzüldüm. her iki taraf da mağdur oluyor böyle olunca ama iade edebilirsin tabi ki kargo masrafını düşünmezsen... fiyatına gelince ben zaten en olası fiyatı söyledim inan elbise eline geçtiğinde 50 tllik bir elbisenin çok çok üstünde bir kalitede olduğunu göreceksin...25i felan arama kaçırma derım yine de sen bilirsin...

yardımcı ol bana. evet beğendim. ama 75 çok benim için. bir de kına için abiye aldım bütçem iyice darldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…