Bu elbiseler Oldukca makul fiyatlarla yeniden. ..
Kirmizi olan mi siyah mi? Ikisi de 36 38 bedenlerde. Siyah olanin boyu 169 biri icin dizlerrde. Daha kisa degil..Kirmizi olan da ayni sekilde 169dan Kisa biri icin de oldukca olculu duruslari var. Uzerimdeki fotolari ne yazik ki yok kirmiziyi hic giymedim. Siyahin da bedeni artik uymuyor. Yine de yarin girmeyi denerim cekip atarim. Fiyata gelince kirmizi 170. Siyah ise 75 kargo Aliciya ait olmak uzere. Ben size siyah uzrrine beyaz hafif simli cicek desenli o elbiseyi tavsuye ederim uzerinize oturacak ve cok rahat edeceksiniz.
kirmizi olan mi siyah mi? ıkisi de 36 38 bedenlerde. Siyah olanin boyu 169 biri icin dizlerrde. Daha kisa degil..kirmizi olan da ayni sekilde 169dan kisa biri icin de oldukca olculu duruslari var. Uzerimdeki fotolari ne yazik ki yok kirmiziyi hic giymedim. Siyahin da bedeni artik uymuyor. Yine de yarin girmeyi denerim cekip atarim. Fiyata gelince kirmizi 170. Siyah ise 75 kargo aliciya ait olmak uzere. Ben size siyah uzrrine beyaz hafif simli cicek desenli o elbiseyi tavsuye ederim uzerinize oturacak ve cok rahat edeceksiniz.
sorularını bir önceki msjda cevapladım..şu kırmızıyı da güzel. Bir garip sanki ve çok güzel:) kollarımda kalın askıları olan farklı bi model mi anlayamadım resimlerden. Onun bedenei ve fiyatı da ayrıca ne. Onu da üzerinizde bir görsek
Eki Görüntüle 1112110 Eki Görüntüle 1112111 Eki Görüntüle 1112112
göbeğim olmasaydı daha şık durabilirdi:2:
canım saten mi bu. üzerime olmaz ise iade alıyormusun. yoksa elimde patlar. şöyle gayet güzel görünüyor
birde şuan kaç kilodayken giydin çektin resmi
saten evet. içi saten dışı simli tül.
değişik bir model. beğendim. burdan birkaç alışverişm oldu üzerime olmadı. benden öyle üste giyilmeden anlaşılmıyormuş resimlerle filan. baştan iade konuşmadığım için elimde kaldı. para verip aldığım şeyleri burda başkalarına verdim resmen zarar ettim. o yüzden artık iade garentisi olmadan alışveriş yapmıyorum. ben beğendim. fiyatını düz 50 yaparsan alacağım. üzerime hiiç olmayacak gibi olursa tarafına yollarım. deidğim gibi resimlerden ne olursa olsun anlaşılmıyor illa üzerimizde görmemiz gerekiyor. çünkü herkesin vuct yapısı farklı. kınalı bir düğünde giyeceğim kısmetse. sanırım abartı kaçmaz
evet haklısın arkadaşım olmayabiliyor yakın zamanda benim de başıma geldi ve çok üzüldüm. her iki taraf da mağdur oluyor böyle olunca ama iade edebilirsin tabi ki kargo masrafını düşünmezsen... fiyatına gelince ben zaten en olası fiyatı söyledim inan elbise eline geçtiğinde 50 tllik bir elbisenin çok çok üstünde bir kalitede olduğunu göreceksin...25i felan arama kaçırma derım yine de sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?