Merhaba bayanlar. bugün burda bu başlığı açma amacım sizlerin beni cesaretlendirmeniz , desteklemeniz. buna gerçekten ihtiyacım var. bunda bi kaç dakika öncesine kadar hıçkıra hıçkıra ağlayarak buldum kendimi daha önce hiç böyle olmamıştım ama bi süreden beri hayatım çok darmadağın . aile olsun arkadaş olsun kendi içimde osun sürekli bi karışık duygulardayım. ve gelin görin ki bunların etkisiyle bi anda patladım . iyi ki evde kimse yoktu içimi rahatlattım gözler şiş zaten . neyse artık kendime yepyeni bi hayat kurmak istiyorum. hem fiziksel olarak hemde zihinsel ruhsal olarak değişmek istiyorum. dün yaz tatiline girdik okulda . 3 ay sonra okulda beni tanıyanların bile karşısına yepyeni biri olarak çıkmak istiyorum. mesela fiziğim orantısız üstten kalın alttan inceyim . bacaklarımı sporla kalınlaştırmaya başladım ama üstüm için henüz bişey yapmaya başalamadım bunun için neler yapabilirm bana tavsiyeler verin . gerçekten okursanız bu yazıyı yorum yapın lütfen saçma olsun ama olsun şu an kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. ayrıca iş bulup çalışmak istiyorum. ama öğrenci olduğum için almıyolar. bana göre çok uygun işler yok . çünkü tecrübesizim daha önce çok çalışmadım. istanbul avrupa yakasında okuyorum belki iş konusunda bana yardımcı olabilecek birileri vardır. ya hayatım düzene girsin istiyorum. üşengectim bu yüzden monoton bi hayatım var ama artık yaşımı yaşamak istiyorum.mutlu olmak istiyorum. küçük şeylerden bile