• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yepyeni bir hayat ve ben

Zoeykuss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
20
3
18
İstanbul
Merhaba bayanlar. bugün burda bu başlığı açma amacım sizlerin beni cesaretlendirmeniz , desteklemeniz. buna gerçekten ihtiyacım var. bunda bi kaç dakika öncesine kadar hıçkıra hıçkıra ağlayarak buldum kendimi daha önce hiç böyle olmamıştım ama bi süreden beri hayatım çok darmadağın . aile olsun arkadaş olsun kendi içimde osun sürekli bi karışık duygulardayım. ve gelin görin ki bunların etkisiyle bi anda patladım . iyi ki evde kimse yoktu içimi rahatlattım gözler şiş zaten . neyse artık kendime yepyeni bi hayat kurmak istiyorum. hem fiziksel olarak hemde zihinsel ruhsal olarak değişmek istiyorum. dün yaz tatiline girdik okulda . 3 ay sonra okulda beni tanıyanların bile karşısına yepyeni biri olarak çıkmak istiyorum. mesela fiziğim orantısız üstten kalın alttan inceyim . bacaklarımı sporla kalınlaştırmaya başladım ama üstüm için henüz bişey yapmaya başalamadım bunun için neler yapabilirm bana tavsiyeler verin . gerçekten okursanız bu yazıyı yorum yapın lütfen saçma olsun ama olsun şu an kafamı dağıtmaya ihtiyacım var. ayrıca iş bulup çalışmak istiyorum. ama öğrenci olduğum için almıyolar. bana göre çok uygun işler yok . çünkü tecrübesizim daha önce çok çalışmadım. istanbul avrupa yakasında okuyorum belki iş konusunda bana yardımcı olabilecek birileri vardır. ya hayatım düzene girsin istiyorum. üşengectim bu yüzden monoton bi hayatım var ama artık yaşımı yaşamak istiyorum.mutlu olmak istiyorum. küçük şeylerden bile

lise öğrencisi misin eğer son sınıfsan şimdiden ders çalışmaya başla derim hem bi şeylerle meşgul olursun hem üniversite hayalleriyle kafan dağılır zaman geçer. iş konusuna gelinece yaz dönemi için eleman alan bir çok yer var. internetten kariyer nete falan üye ol muhakkak bulursun canım sıkma canını bu kadar:13:

Bende senin gibiydim canım benim. yaz tatilinde spora başladım. Sabahları fitness akşamları tenis oynadım kışında pilates aerobik ekledim müthiş bir fiziğim olmuştu 3 4 sene geçti hala görünür kilo almadım. Çalışma bence tatlım. Onun yerine belgesel izlemni yabancı bir diziye başlamanı kitap okumanı tavsiye ederim. Erkekler güzel fizikli bir kız kadar kültürlü bir kızda isterler. :34:

Bende senin gibiydim canım benim. yaz tatilinde spora başladım. Sabahları fitness akşamları tenis oynadım kışında pilates aerobik ekledim müthiş bir fiziğim olmuştu 3 4 sene geçti hala görünür kilo almadım. Çalışma bence tatlım. Onun yerine belgesel izlemni yabancı bir diziye başlamanı kitap okumanı tavsiye ederim. Erkekler güzel fizikli bir kız kadar kültürlü bir kızda isterler. :34:

canım öncelikle teşekkür ederim cevap verdiğin için. yabancı dizileri takip ediyorum zaten yakından. kitapta pek sevmem ama okumaya başladım. çalışmam lazım çünkü paraya ihtiyacım var . para olmadan istediklerimi yapamam. bende spora başlamak istiyorum . şan dersi falan . e malum bunları yapmak için para lazım :D senin yaş kaçtı canım.

bu arada üniversite öğrencisiyim

Back
X