Yepyeni Bir Hayat...

DustHaze

Dedesinin Meneksesi
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
4.290
3
116
40
Almanya
25 yil sonra ilk kez canim annemden binlerce kilometre uzakta, tek basimayim... Dogumumla birlikte baslayan anne kiz iliskimiz hayatin sartlariyla, arkadas, sirdas, anne, baba, dost yapti bizi. Herseyi paylastik, birtek o beni baskalariyla paylasamadi :) 21 yasmda ilk kez asik oldugumda paylasmaya yalistiysam annemle olmadi, ve 4 senedir bu sevgi hala sakli, ya da bilmemezlige vuruyor...
Cocuklugumdan beri tek hayalim ise egitimimi yurtdisinda devam ettirmekti. ama maddi zorluklar, uzaklasmami istemeyen ailemden oturu erteliyordum. Universite, master derken hep ertelemek zorunda kalmistim. Gidersem annemle kizkardesimin hayati ne olacakti, kira, fatura, kardesimin okulu? Bunlar kocaman kayaydi onumde. Masterim bittigi zaman yine secim zamaniydi, ya hayallerimden vazgecip bir ise girip sorumluluklrimi yerine getirecektim, ya da en buyuk hayalimin arkasindaan gidip kimseyi dusunmeyecektim. Sonra Rabbim onumde bambaska bir kapi acti.
Hem hayalimi gerceklestirmek hem de ailemi desteksiz birakmamak icin...
Inanilmaz ama oldu....
Doktoram icin istedigim ulkedeyim hem de maddi destekle...
Suan bunlari, yabanci bir ulkede, yeni evimde-oda demek daha dogru, yaziyorum. Sevincim, heyecanim tarif edilemez. Hayatimda ilkkez bi ewde tek basima kalacagim ama korkmuyorum...
Umarim hersey gonlumce olur...
Sevgiler..

Ne kadar güzel... :)))
Demek ki Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz. :)
O kadar çalışıp çabalamayla bunları hakettiğinizi düşünüyorum, ekstradan büyük de bir şans girmiş hayatınıza. Her şey istediğiniz doğrultuda gelişir umarım. :)
Başarılar ve mutluluklar dilerim yepyeni hayatınızda, yeni başlangıcınızda. boshayallersmile

Okurken nasıl sevindim senin adına :) hayallerinin peşinden koşman harika.. başarılarının devamını dilerim. ben de dilerim herşey gönlünce olur..

Ne güzel canım, annen gurur duyuyordur seninle...
Tebrik ederim seni, hem hayat zorluklarına göğüs gerip, hemde annenin rızasını kazandığın için...

iyi dilekleriniz icin cok teaekkur ederim. Insallah basladigim buguzel yolun sonu da enaz bukadar guzel olur.

Çok sevindim senin adına.
Başlangıçta biraz zorlanırsın ama her şeye alışıyor insan.

cok sevindimmmmm..tebrik ederim...insallah hayall ettiklerindeen cok daha fazlasina kavusursun..

sabrın sonu selamettir derler ya bu da onun kanıtı sanırım umarım herşey gönlünce olur a.s.

ilk gunlerin meraki, sasirmislik, heyecan biraz olsun yatisti, ozlemse hala ayni... Ama pismanlik, kirginlikk ve gozyasi yok.. Suan buradayim, ailemin sevgisi, guveni hep yanimasimda, kalbimde...
Bunu da basariyla tamamlamak istiyorum...
Iyi dilekleriniz, dualariniz icin sonsuz tesekkurler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…