Yepyeni gün

p teknisyen

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
37
9
6
32
Merhabalar arkadaşlar 6 Aralık da 2 embriyo transfer işlemim oldu bugun 8 günüm ve kan testi verdim kan tahlilinde 20 çıkmış değerim bu yine hüsran olucak sonu diye çok korkuyorum bı önceki transfer işlemimde de kimyasal gebelik yaşamıştım bu şekil de olup değeri yükselen arkadaşlarım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim bana da motivasyon olur belki

Bir arkadasim geçen yıl 12. Gün 28 le ögrenmişti gebeliğini.
Şimdi kızı kucağında
Bebisiniz size saglikla tutunsun inşallah kat kat artsın değeriniz

Değer 5 üzeri olunca gebelik oluyor. Iki günde ikiye katlıyorsa iyi ilerliyor sorun yok demektir. 10. gün yapsaydınız daha yüksek görünürdü deger. Olumlu düşünün. Allah gönlünüze göre versin inş

Çok teşekkürler sağol inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bi önce ki transfer de ilk tahlilim 15 çıkmıştı sonrası da yükselip düştü kimyasal gebelik olarak olduğu için insan illaki tereddüt duyuyor ama rabbim inşallah daim eyler

Evt herseyin hayırlısı buraya yazıp sizlerde cevap verince biraz rahatladım herşey Rabbimden ol der olur
tecrübeli biri olarak söylüyorum,gerçekten su akıyor ve yolunu buluyor,biz istediğimiz kadar yıpranalım ,naparsak yapalım,Allah ne zaman derse o zaman olacak buna çok inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…