- 10 Kasım 2022
- 37
- 9
- 6
- 32
- Konu Sahibi p teknisyen
-
Bir arkadasim geçen yıl 12. Gün 28 le ögrenmişti gebeliğini.Merhabalar arkadaşlar 6 Aralık da 2 embriyo transfer işlemim oldu bugun 8 günüm ve kan testi verdim kan tahlilinde 20 çıkmış değerim bu yine hüsran olucak sonu diye çok korkuyorum bı önceki transfer işlemimde de kimyasal gebelik yaşamıştım bu şekil de olup değeri yükselen arkadaşlarım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim bana da motivasyon olur belki
Çok teşekkürler inşallah rabbim nasip eder biraz yüreğim rahatladıBir arkadasim geçen yıl 12. Gün 28 le ögrenmişti gebeliğini.
Şimdi kızı kucağında
Bebisiniz size saglikla tutunsun inşallah kat kat artsın değeriniz
Çok sağolun ya gerçekten yazdığınız için inşallah benimde Rabbimin mucizesi ile görurum yükseldiğinihayırlı olsun canım arkadasım tüp bebek te 21 ile öğrenmişti,1 yaşında çok tatlı bir kızı var
Değer 5 üzeri olunca gebelik oluyor. Iki günde ikiye katlıyorsa iyi ilerliyor sorun yok demektir. 10. gün yapsaydınız daha yüksek görünürdü deger. Olumlu düşünün. Allah gönlünüze göre versin inşMerhabalar arkadaşlar 6 Aralık da 2 embriyo transfer işlemim oldu bugun 8 günüm ve kan testi verdim kan tahlilinde 20 çıkmış değerim bu yine hüsran olucak sonu diye çok korkuyorum bı önceki transfer işlemimde de kimyasal gebelik yaşamıştım bu şekil de olup değeri yükselen arkadaşlarım var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim bana da motivasyon olur belki
Çok teşekkürler sağol inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bi önce ki transfer de ilk tahlilim 15 çıkmıştı sonrası da yükselip düştü kimyasal gebelik olarak olduğu için insan illaki tereddüt duyuyor ama rabbim inşallah daim eylerDeğer 5 üzeri olunca gebelik oluyor. Iki günde ikiye katlıyorsa iyi ilerliyor sorun yok demektir. 10. gün yapsaydınız daha yüksek görünürdü deger. Olumlu düşünün. Allah gönlünüze göre versin inş
Bu yolda olan tüm arkadaşlarım duam da buna kalben inanabilirsiniz çünkü gerçekten rabbim bu yolda kimseyi oyalandirmasninşallah canım ,biribimize dua edelim ,kimin duası tutar belli olmaz:)
amin canım inşallah hele tüp bebekle uğraşanlara gerçekten sabır versin.3 senedir ne çektigimi bi ben bi allah bilirBu yolda olan tüm arkadaşlarım duam da buna kalben inanabilirsiniz çünkü gerçekten rabbim bu yolda kimseyi oyalandirmasn
Kesinlikle çok zor her aşaması rabbim yardımcısi olsun bizlerin ve herkesin kucağını doldursunamin canım inşallah hele tüp bebekle uğraşanlara gerçekten sabır versin.3 senedir ne çektigimi bi ben bi allah bilir(
amin canım inşallah :)iki gün kan ver yine takip et canım streste yapma rahat ol,hersey olacağına varıyor emin ol.Kesinlikle çok zor her aşaması rabbim yardımcısi olsun bizlerin ve herkesin kucağını doldursun
Evt herseyin hayırlısı buraya yazıp sizlerde cevap verince biraz rahatladım herşey Rabbimden ol der oluramin canım inşallah :)iki gün kan ver yine takip et canım streste yapma rahat ol,hersey olacağına varıyor emin ol.
İnşallah sonucun olumlu olur dualarimdasnGerçekten çok sabır istiyor Allah yardımcımız olsun benimde 4.gunum salı günü tahlil vereceğim
Allah razı olsunİnşallah sonucun olumlu olur dualarimdasn
tecrübeli biri olarak söylüyorum,gerçekten su akıyor ve yolunu buluyor,biz istediğimiz kadar yıpranalım ,naparsak yapalım,Allah ne zaman derse o zaman olacak buna çok inanıyorumEvt herseyin hayırlısı buraya yazıp sizlerde cevap verince biraz rahatladım herşey Rabbimden ol der olur
Kesinlikle nasipten ötesine elden bişey gelmiyor zaten elimizden gelen tek şey dualarimiztecrübeli biri olarak söylüyorum,gerçekten su akıyor ve yolunu buluyor,biz istediğimiz kadar yıpranalım ,naparsak yapalım,Allah ne zaman derse o zaman olacak buna çok inanıyorum
aynen öyle canım benim,her şey güzel olsun inşallahhhhhh:)Kesinlikle nasipten ötesine elden bişey gelmiyor zaten elimizden gelen tek şey dualarimiz
Cok iyisiniz teşekkürler inşallah hepimizinaynen öyle canım benim,her şey güzel olsun inşallahhhhhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?