- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Babamdan nasıl ayrılayım kızEğer yapacağınız kişinin haberi yoksa lütfen yapmayın. Karşı taraf çok kötü hissediyo gerçekten kendimden biliyorum. Güvenmiyosanız ayrılın.
Yorumlara güldüm ya direk saldırıya geçmişler. Bu kadarını beklemiyordum.Kızlar güvenmiyorsam boşayacağım bi durum yok ortada, babamı boşamam pek mümkün değil
Babamın gittiğini düşündüğüm bi yer var, önemli bi mesele değil. Sadece merak ettim benimi kandırıyor gerçekten gitmiyor mu onu anlamaya çalışacağım.
Yoksa kıskanacağım güvenmeyeceğim sevgilim yada kocam yada herhangi biri yok hayatımda sakin olun.
Taşlamışlarda taşlamışlarYorumlara güldüm ya direk saldırıya geçmişler. Bu kadarını beklemiyordum.
Size de yardımcı olamayacağım maalesef bilgim yok
O androidde yok büyük ihtimal, hiç bakmadım ama bakayım bi. Ama sanmıyorum..valla i phone da arkadasini bul var ama belki android de de benzeri vardir.
Sizde de suç var en başta neden anlatmadınız olayıTaşlamışlarda taşlamışlar
Ya sabır ya..Sadece yerini öğrenmek yetmez yalnız.
Başka kadının kollarında, o kadına neler söylüyor, nasıl bir aşk yaşanıyor, ne iltifatlar ediliyor öğrenmek için dinleme cihazı da takmalisiniz.
Ben ne bileyim KK nın hatunlarının böylesi geniş bi hayal dünyasının olduğunuSizde de suç var en başta neden anlatmadınız olayı
Tamam biliyorum hesabını ve şifresini. O zaman telefonunda konumunun açık olduğundan emin olayım. İnterneti açık daima. Onda sorun yok.. Sonrasında ben o dışardayken hesabına girdiğimde olduğu konumu görebileceğim. Bu kadar dimi bütün olay..Android cihaz yöneticisi var. Babanızın telefona bağlı hesabını ve şifresini biliyorsanız, herhangi bir masaüstü bilgisayar yahut telefondan Google hesabına girerek nerede olduğunu görebilirsiniz. Bu program da iPhone'mu Bul gibi kaybolan telefonlar için yalnız interneti ve konumunun açık olması gerekiyor haliyle.
Tamam biliyorum hesabını ve şifresini. O zaman telefonunda konumunun açık olduğundan emin olayım. İnterneti açık daima. Onda sorun yok.. Sonrasında ben o dışardayken hesabına girdiğimde olduğu konumu görebileceğim. Bu kadar dimi bütün olay..
Ahahaha :))Ben ne bileyim KK nın hatunlarının böylesi geniş bi hayal dünyasının olduğunu
Bi taneside kadının kolları aşkları bilmem nesine kadar girmiş
Ahahaha :))
Genelde burdaki kadınlar kocasını takip ediyor da... o yüzden öyle sandık sizi de.
Neredeyse bilgisayar mühendisi olacaklar koca telefonu ve sosyal medyası nasıl incelenir öğrenirken...
Ne bilelim babanız olduğunu? İçimize mi doğsun? Müneccim pisliği mi yedik? Sevgili, eş gibi anlaşılıyor direk yani. Bana yazdığınız cevaba ithafen demiyorum genel yazılan yorumlara çok eğlenmişsiniz de.Babamdan nasıl ayrılayım kız
valla i phone da arkadasini bul var ama belki android de de benzeri vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?