- Konu Sahibi Neysesakinim
Merhaba Hanımlar,
Sizlere bir konuda bir kaç şey danışmak istiyorum.
Bir eve taşınacağım odaları daha önce laminat parke yapılmış.

Küçük bir odası var. Çocuk odası olarak kullanılacak tarzda. Bu odanın tabanı eski taş tabanı var.
Öncelikle halıfleks döşeteyim dedim temizliği zor olur düşüncesi ile vazgeçtim.
Sonrasında parke yaptıralım dedim.
Yol üzerinde bir yere uğradım cumartesi fiyatlara çeşitlere baktım.
İlgilenen kız çok küçük bir oda ise marley döşeyelim dedi.
Eski marleylerden mi dedim hayır hayır dedi.
Yeni nesil bunlar dedi görünüşü yüzeyi aynı laminat gibi hatta renkleri aynı çok profesyonel biri değilse anlayamaz bile dedi kullanımı şöyle iyidir böyle iyidir dedi...
Fakat benim kafam karıştı. Arada iki kat kadar fark var yani marley denilen yeni nesil pvc daha ucuz daha kullanışlı olduğunu savundu durdu kız bende kararsız kaldım.
Evinde kullandığını muşamba tarzı olmadığını parça parça döşeneceğini söyledi. Isı olayında bile laminat parkeden daha olumlu olduğunu söyledi...
Evinde kullanan var mı acaba?
Memnun musunuz??
Olumlu olumsuz yönleri hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim
Sizlere bir konuda bir kaç şey danışmak istiyorum.
Bir eve taşınacağım odaları daha önce laminat parke yapılmış.

Küçük bir odası var. Çocuk odası olarak kullanılacak tarzda. Bu odanın tabanı eski taş tabanı var.
Öncelikle halıfleks döşeteyim dedim temizliği zor olur düşüncesi ile vazgeçtim.
Sonrasında parke yaptıralım dedim.
Yol üzerinde bir yere uğradım cumartesi fiyatlara çeşitlere baktım.
İlgilenen kız çok küçük bir oda ise marley döşeyelim dedi.
Eski marleylerden mi dedim hayır hayır dedi.
Yeni nesil bunlar dedi görünüşü yüzeyi aynı laminat gibi hatta renkleri aynı çok profesyonel biri değilse anlayamaz bile dedi kullanımı şöyle iyidir böyle iyidir dedi...
Fakat benim kafam karıştı. Arada iki kat kadar fark var yani marley denilen yeni nesil pvc daha ucuz daha kullanışlı olduğunu savundu durdu kız bende kararsız kaldım.
Evinde kullandığını muşamba tarzı olmadığını parça parça döşeneceğini söyledi. Isı olayında bile laminat parkeden daha olumlu olduğunu söyledi...
Evinde kullanan var mı acaba?
Memnun musunuz??
Olumlu olumsuz yönleri hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme: