Çok sevinirim gönderebilirseniz banaPolikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Ama Bi akrabamızında 6 sene çocuğu olmadı oda tedavi sürecinden geçti sonrasında hoca olan Bi akrabası Bi dua vermiş o duayı kendisi ve eşi niyet edip boynuna astı ve o ay hamile kaldı, Bi çok kişide o duayı eşiyle beraber asmış boynuna hepsinin olmuş şimdi bende aldım akrabası kendi yazıyo duayı, aldım ve eşimle beraber takıcaz niyet edip inşallah bu ay çok umutluyum, isteyen olursa duayı fotoğraf olarak atabilirimyer gök dua üzerine inşallah RABBİM isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder
Bana da gönderir misinizPolikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Ama Bi akrabamızında 6 sene çocuğu olmadı oda tedavi sürecinden geçti sonrasında hoca olan Bi akrabası Bi dua vermiş o duayı kendisi ve eşi niyet edip boynuna astı ve o ay hamile kaldı, Bi çok kişide o duayı eşiyle beraber asmış boynuna hepsinin olmuş şimdi bende aldım akrabası kendi yazıyo duayı, aldım ve eşimle beraber takıcaz niyet edip inşallah bu ay çok umutluyum, isteyen olursa duayı fotoğraf olarak atabilirimyer gök dua üzerine inşallah RABBİM isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip eder
Tabi ki No gönderirmisinizBana da gönderir misiniz
Buradan göndersenizTabi ki No gönderirmisiniz
Duayı buraya yazabilir veya resim olarak koyabilirsiniz yasak değil. Herkes faydalanır çok daha iyi olurPolikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Allah nasip etsin ahyirla saglikla insallh banada Atabirmisin banadaPolikistik over hastasıyım 2 senelik evliyim çocuğum olmuyor tedavi görüyorum şuan
Yaziyim silerim o zamanGönderemiyorum kideniyorum olmuyo Bi sorun var ama ne bilmiyorum, ilk isteyen arkadaşımıza whatsapp üzerinden attım
Duayı yazamamki nasıl yazayım, fotoğraf olarakta inan atamıyorum Bi sorun oluşuyor, öyle olmasa neden atmıyim kiDuayı buraya yazabilir veya resim olarak koyabilirsiniz yasak değil. Herkes faydalanır çok daha iyi olur
Teşekkür ederimHemen gönderiyorum
Yok değilBu dua fetih suresinin son ayeti değil mi ulaşmak isteyen arkadaşlar oradan bakabilir
Gonderdiginiz kisi atsin o zmn . MeraklandikYok değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?