yaşın çok güzel.güzellik göreceli kavram beğenmediğin yerin neren burunsa estetik yaptır saçlarını ,değiştir kaşlarının alış şeklini rahatlıcaksan ,ama herkesin bir alıcısı vardır önemli olan o kendine haksızlık etmemek o adamla kasabada adını çıkarmamak için görüşme sende devam edersen görüşmeye seninde adının devamı gelebilir internette takıl biraz kasabadan şehirlere gezmeye git hayat güzel yaşamak güzel bunlar küçük dertler millet kanseri yeniyo sen dert görmemişsin .hiç bişey yapamıyorsan kitap oku ufkunu aç sonra dışarıya takıl para biriktir turla şehirleri gez bu yaşlar gelmiyor geriii
ameliyat olmanın nesi deli kimseye söyleme annen bilsin annene dersin rahatsız oluyorum burnumdan et var nefes alamıyorum eti aldırcam de ve iyi bir doktor çok önemli annenın kisti daha önemli tabi ilk annen iyi sonuçlar alsın .annenle çözersin ilk burun yaptır şuan çene yaptırma burnun yaptırınca zaten yüz ifaden acayip değişcek insanı gösteren burnu ve kaşlarıdır hep derimAmeliyat olcam dediğimde deli gözüyle bakıyorlar. Burada talibim çok aslında biraz moral oluyor beğenmeleri.Annem üzülüyor ben ameliyat dedikçe. Hem çene hem burun istiyorum yaptırmak. İşimden izin alamıyorum o kadar uzun süre biriktireyim dedim ama annem ameliyat olursa onun yanında kalmaya giderim o günlerde. İnşallah annemin sonuçları iyi çıkar o daha da büyük problem Allah korusun.
Evet ben biraz duygusalım nefret ediyorum bu huyumdan. Onlara güçlü gözükmeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar koptu aylardır.Ben senin yerinde olsam işime odaklanır kimseyi de takmazdım .
Bu Bahsettiğin düşünce yapısı adamın Özellikleri ne Yazık ki hiç 26 yas profiline uymuyor .
Sende ço duygusal Düşünen birisin sanki
İşimle alakalı başıma az kalsın bela açıyordum normalde doktor randevusu ayarlamıştım ama izin almaya çekiniyorum şu an bazı sebeplerden. Burnumun ucu kalkık normalde ama geniş ve gülünce düşüyor sevmiyorum bunu. Gözlerim dışında sevdiğim yerim var mı bilmiyorum:)ameliyat olmanın nesi deli kimseye söyleme annen bilsin annene dersin rahatsız oluyorum burnumdan et var nefes alamıyorum eti aldırcam de ve iyi bir doktor çok önemli annenın kisti daha önemli tabi ilk annen iyi sonuçlar alsın .annenle çözersin ilk burun yaptır şuan çene yaptırma burnun yaptırınca zaten yüz ifaden acayip değişcek insanı gösteren burnu ve kaşlarıdır hep derim
kendini nasıl rahat hissedeceksn yaptırırsınİşimle alakalı başıma az kalsın bela açıyordum normalde doktor randevusu ayarlamıştım ama izin almaya çekiniyorum şu an bazı sebeplerden. Burnumun ucu kalkık normalde ama geniş ve gülünce düşüyor sevmiyorum bunu. Gözlerim dışında sevdiğim yerim var mı bilmiyorum:)
Terapistiniz tanıdığınız samimi olduğunuz biri olmamalı. Yeni bir terapist bulup düzenli tedavi olmalısınız. İyi bir psikiyatr bulun bence gerekirse ilaç da kullanırsınız. Özgüven probleminiz var belli ki. Her şey kendine guvenle başlıyor. Etrafa yaydiginiz enerji sizi çekici kılar daha çok. Hayatınıza yeni bir sayfa açın bu tuhaf insanları umursamayın. İki karaktersiz için istifa etmeye değmez. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Birkaç günlük ufak bir tatil size iyi gelecektir.Arkadaşım terapist ona dedim bence aklına yatan olmuyor ondan dedi ama ben öyle düşünmüyorum derinlerde başka bir şey var çözemediğim. Estetik olmayı düşünüyorum hep var aklımda. Yeni sevgilisi iş yerime yalandan geldi tipimi merak etmiş beni aklınca kandıracaktı çocuğa dedim tam seni Allaha havale etmişken ayıp değil mi bu diye kızlar inkar ettiler yok öyle değil diye sonradan benim başka arkadaşıma itiraf etmişler yulin niye ispiyonladı merak ettik ne var diye.Arkamdan ay o kadar da güzel değilmiş diye konuşmuşlar hatalı benmişim onlar yalancı ve saçma insanlar değillermiş. Onlar öyle yapınca iyice depresyona girdim insanlar yeminler etti sen daha iyisin her yönden hem meslek hem güzellik hem efendilik diye kızın kendi kuzenleri benim arkadaşım ailecek kızın ailesinden uzak duruyorlar adları hem işte hem de sosyal manada kötü çıkmış diye yulin kör mü o kızın neresi güzel çocuğun amacı belli kızın seviyesi belli diye ama her akşam açıp fotoğraflardan kıyasa giriyorum. Çocuk kızın üniv arkadaşları ile bile ekleşmiş zoruma gidiyor kızlar ben burda tekim onlar ekip oldu ve seviyorum hala onu.
Abartma 4 aylık bir ilişki böyle düşün kafandaEvet ben biraz duygusalım nefret ediyorum bu huyumdan. Onlara güçlü gözükmeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar koptu aylardır.
Hayatıma yeni birini alabilsem ve devamlı karşılaşmasam unutcam inşallah yeterince rezil oldum zaten ayrılık sonrasındaAbartma 4 aylık bir ilişki böyle düşün kafanda
Kimseye rezil falan olmadın böyle Düşünme .Hayatıma yeni birini alabilsem ve devamlı karşılaşmasam unutcam inşallah yeterince rezil oldum zaten ayrılık sonrasında
Onlara haksızlık etmeye korkuyorum diğerini aklımdan atamadım sankiKimseye rezil falan olmadın böyle Düşünme .
Önce bir toparlan sonra karşına çıkan kişilere şans ver.
Daha çok gençsin şartlama kendini ne yasadın da atamıyorsun ya boşverOnlara haksızlık etmeye korkuyorum diğerini aklımdan atamadım sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?