Yerimde sayıyorum

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar selam ben yeni katıldım hep takip ediyordum zaten özellikle bdvyi.
işimde kademe atlamam için bir takım aşamaları geçmem gerekiyor fakat kendimde hiç güç bulamıyorum her sabah sinirli uyanıyorum işe gelmek istemiyorum ailemden uzaktayım çok yorgun hissediyorum kan tahlillerm normal. Bir süre önce büyük bir travma atlattım aslında atlatmış da sayılmam. ilk kez sevgilim olmuştu ilk kez birini hayatıma almak için kendime izin vermiştim. Ama buluşma fobim olduğunu farkettim sebebi de kendimi kusurlu çirkin bulmam. Her gün yüzümde yeni bir yeri sorun ederdim üniversitedeyken ağlardım hep. Dışarı çıkamayacak hale gelirdim bazen. Psikologa danıştım beden algı bozukluğu olduğunu düşündü. Her neyse bu sebepten olduğunu düşünüyorum o kişiyi hayatımda tutamadım. 4aya yakın görüştük bana sabırlı olduğunu benden emin olduğunu ileriye yönelik düşündüğünü anlık olmamı istemediğini bekleyeceğini söyledi hep.En son bana arkadaş gibi hissettiğini artık istersem arkadaş olabileceğimizi söyledi. O arada başka arayışlara girmiş falan. İçimi dökmek istedim kızlar. Her şey üst üste gelince. Görüşmek isteyenler oluyor ama çekiniyorum buluşamıyorum siz benim yerimde olsanız napardınız?

Son düzenleme:
Ya bu karaktersiz insanlar icin niye istifa ediyosun lutfen biraz mantikli düsun suan psikolojin icin ilac eger kullanmiyosan ihtiyacin var yalnizlik ve bunlar ust uste gelmis haklisin ama biraz dik dur nasibinde vardir birileri adam acik acik ne mal oldugunu soylemis sana karşına oyle biri cikarki onun elinden tutup onlarin karsisinda dimdik durursun lutfen biraz guclu ol

Çekinmeyi bırakmalısın? Niye çekiniyosun, üniversite mezunu işinde gücünde genç bir hanımsın. İnsanlarla tanışıp konuşup görüşeceksin tabiki

Ben senin yerinde olsam işime odaklanır kimseyi de takmazdım .
Bu Bahsettiğin düşünce yapısı adamın Özellikleri ne Yazık ki hiç 26 yas profiline uymuyor .
Sende ço duygusal Düşünen birisin sanki

doktorla görüşmeye devam ediyor musun? terapi almalısın bence.

yaşın çok güzel.güzellik göreceli kavram beğenmediğin yerin neren burunsa estetik yaptır saçlarını ,değiştir kaşlarının alış şeklini rahatlıcaksan ,ama herkesin bir alıcısı vardır önemli olan o kendine haksızlık etmemek o adamla kasabada adını çıkarmamak için görüşme sende devam edersen görüşmeye seninde adının devamı gelebilir internette takıl biraz kasabadan şehirlere gezmeye git hayat güzel yaşamak güzel bunlar küçük dertler millet kanseri yeniyo sen dert görmemişsin .hiç bişey yapamıyorsan kitap oku ufkunu aç sonra dışarıya takıl para biriktir turla şehirleri gez bu yaşlar gelmiyor geriii

Arkadaşım terapist ona dedim bence aklına yatan olmuyor ondan dedi ama ben öyle düşünmüyorum derinlerde başka bir şey var çözemediğim. Estetik olmayı düşünüyorum hep var aklımda. Yeni sevgilisi iş yerime yalandan geldi tipimi merak etmiş beni aklınca kandıracaktı çocuğa dedim tam seni Allaha havale etmişken ayıp değil mi bu diye kızlar inkar ettiler yok öyle değil diye sonradan benim başka arkadaşıma itiraf etmişler yulin niye ispiyonladı merak ettik ne var diye.Arkamdan ay o kadar da güzel değilmiş diye konuşmuşlar hatalı benmişim onlar yalancı ve saçma insanlar değillermiş. Onlar öyle yapınca iyice depresyona girdim insanlar yeminler etti sen daha iyisin her yönden hem meslek hem güzellik hem efendilik diye kızın kendi kuzenleri benim arkadaşım ailecek kızın ailesinden uzak duruyorlar adları hem işte hem de sosyal manada kötü çıkmış diye yulin kör mü o kızın neresi güzel çocuğun amacı belli kızın seviyesi belli diye ama her akşam açıp fotoğraflardan kıyasa giriyorum. Çocuk kızın üniv arkadaşları ile bile ekleşmiş zoruma gidiyor kızlar ben burda tekim onlar ekip oldu ve seviyorum hala onu.

En önemli sorunun kendini sevmemen. Bunun için ne gerekiyorsa yapmalısın. Tüm ömrünü bu şekilde geçiremezsin.
Kendini sevdiğinde zaten biriyle görüşmek el ele tutuşmak sorun olmucak senin için.
O adamı da sal gitsin. Niye onun için istifa ediyorsun? İnsanlar deli gibi iş arıyor sen elindekini bırakmak istiyorsun.

Ameliyat olcam dediğimde deli gözüyle bakıyorlar. Burada talibim çok aslında biraz moral oluyor beğenmeleri.Annem üzülüyor ben ameliyat dedikçe. Hem çene hem burun istiyorum yaptırmak. İşimden izin alamıyorum o kadar uzun süre biriktireyim dedim ama annem ameliyat olursa onun yanında kalmaya giderim o günlerde. İnşallah annemin sonuçları iyi çıkar o daha da büyük problem Allah korusun.

Arkadaşlar yazdıklarım kızı kötülemek amaçlı değil onlar benle uğraştılar çok arkadaşımla fotoğraflarımı çekip sevgili diye yaymaya çalıştılar. Arkamdan ilk onlar konuştular güzellik konusunu onlar açtılar. Arkasından bir tane iyi konuşan insan olmamasına rağmen bir ara kızın günahını mı aldım diye ağlamıştım oysa ki canımı çok yaktılar. Yargılamayın lütfen. İlk kez böyle gücümü kaybettm hep sağlam basardım.

ameliyat olmanın nesi deli kimseye söyleme annen bilsin annene dersin rahatsız oluyorum burnumdan et var nefes alamıyorum eti aldırcam de ve iyi bir doktor çok önemli annenın kisti daha önemli tabi ilk annen iyi sonuçlar alsın .annenle çözersin ilk burun yaptır şuan çene yaptırma burnun yaptırınca zaten yüz ifaden acayip değişcek insanı gösteren burnu ve kaşlarıdır hep derim

Ben senin yerinde olsam işime odaklanır kimseyi de takmazdım .
Bu Bahsettiğin düşünce yapısı adamın Özellikleri ne Yazık ki hiç 26 yas profiline uymuyor .
Sende ço duygusal Düşünen birisin sanki
Evet ben biraz duygusalım nefret ediyorum bu huyumdan. Onlara güçlü gözükmeye çalışıyorum ama içimde fırtınalar koptu aylardır.

İşimle alakalı başıma az kalsın bela açıyordum normalde doktor randevusu ayarlamıştım ama izin almaya çekiniyorum şu an bazı sebeplerden. Burnumun ucu kalkık normalde ama geniş ve gülünce düşüyor sevmiyorum bunu. Gözlerim dışında sevdiğim yerim var mı bilmiyorum:)

kendini nasıl rahat hissedeceksn yaptırırsın

Terapistiniz tanıdığınız samimi olduğunuz biri olmamalı. Yeni bir terapist bulup düzenli tedavi olmalısınız. İyi bir psikiyatr bulun bence gerekirse ilaç da kullanırsınız. Özgüven probleminiz var belli ki. Her şey kendine guvenle başlıyor. Etrafa yaydiginiz enerji sizi çekici kılar daha çok. Hayatınıza yeni bir sayfa açın bu tuhaf insanları umursamayın. İki karaktersiz için istifa etmeye değmez. Bırakın ne halleri varsa görsünler. Birkaç günlük ufak bir tatil size iyi gelecektir.

Hayatıma yeni birini alabilsem ve devamlı karşılaşmasam unutcam inşallah yeterince rezil oldum zaten ayrılık sonrasında
Kimseye rezil falan olmadın böyle Düşünme .
Önce bir toparlan sonra karşına çıkan kişilere şans ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…