Yerin dibine girdim

Televizyonun evlerde yerini almaya başladığı ilk zamanlarda, Tv'de el ele tutuşan kadın erkek çıkarsa evin yaşlı teyzeleri ev halkını azarlarmis türlü sebeplerle. Annenizin tarzı da biraz öyle galiba. Utandığı için sizi azarlamis olabilir :) Siz de gerginliği dağıtmak için "bunun ne olduğunu sen nereden biliyorsun bakayım" deseydiniz, bir daha cesaret edemezdi 😄

Asıl bunu dile döken anneniz de hata var. Görmezden gelmeliydi. Hem hangi dünyada yaşıyor, bunun normal birşey olduğunu bilmiyor mu?

Evin düzenine de karışmamali. Orası sizin eviniz...

arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
Annenizin sex hayati bitmis bence kıskanıyor sizi 😅

ahahahahaahahahahskfglhjyuiıl
oşşkltkuıio
ş çok güldüm :D sanki salonda ya da mutfakta gördü. çatır çatır sevişiyorsunuz işte yatak odasında, ne güzel, şehvetle, tutkuyla sevişiyorsunuz karı koca olarak, bundan doğal ne var? ve korunuyorsunuz işte ne güzel. hayır yatak odasına onu görmesi kadar normal ne olabilir?

arkadaşlar merhaba dünden beri nereye sığacağımı şaşırdım hiç bir yere sığamıyorum.. annem haftaiçi bnde kalıyor çocuğuma bakmak için sağolsun çok iyi bakıyor..gelgelelim beraber yaşamanın zorlukları olmaya başladı..yeni başladık hemen hemen tam zamanlı çalışıyorum artık pandemi dolayısıyla evdeydim..yatak yorgan vss benim büyük dolabım var oraya konuluyor.dolayısıyla her gün girmek zorunda yatak odasına yani etrafı toplarken..ve dün görünür yerde prezervatif görmüşş eşim ortada kutu unutmuş sağolsun eşime de feci öfkeliyim bu konuda..annem köpürdü bana özelinizi görmek zorundamıyım diye ve her geldiğinde bu ev tiril tiril değil istediğim gibi düzen yok diyip laf sokuyor bnde pek yetişemiyorum artık yardımcı alamıyorum korona var..evim büyük..çok daraldım yol gösterirmisiniz
yani tamam hoş bir görüntü olmamış anneniz için ama aslında orası sizin özel odanız,annenizin bence anlayışlı olarak görmemezlikten gelmesi lazımdı.

insanlık hali,unutulabilir.

ha illa söyleyecekse de sakin bir dille yapsaymış daha iyi olurmuş. böylece her ikiniz de daha az mahçup olmuş olurdunuz :)

yatak odası sonuçta,kutu kutu pense oynayacak haliniz yok :KK53:

bir dahakine daha dikkatli olursunuz, bir de yorganları falan katlasın başka bir yere koysun idareten siz gelince yerine yerleştirin :)

Anneniz yatak odasına girmesin canım siz halledin onun yerine

Anneniz abartmış, pekala görmezden gelebilirdi. İnsanlık hali diye bişey var. Ama galiba anneniz de ya bunalmış, ya biraz sinirli bir yapısı var, bu kadar tepki verilmez yani.

Gormezden gelmesi gerekmezmiydi benmi yanlis dusunuyorum yahu. O oda zaten sizin ozeliniz. Girmemesi lazim yok girdiyse gormemezlikden gelmesi lazim(di)

Yatak odasına giren herkes ilginç şeyler görmeye hazır olmalıdır.

Zaten yatak odasına annenizin girmesi saçma.

''Anne sen yanlış görmüşsün biz öyle şeyler yapmıyoruz'' de :halay:
Biz de hasta olduğu için benim annemle birlikte yaşıyoruz. Tuvalet dışında hiçbir ihtiyacını göremiyor. Yemeğini önüne ben koyuyorum. Banyosunu ben yaptırıyor saçlarını ben tarıyorum. Kahvesi, meyvesi, dondurmasına kadar eksik etmiyorum. Ama benim annem bile günlük eksik yüksek laf edecek birşey buluyor. Sizin anneniz ev işine çocuğa falan da yardım ediyorsa her şeye karışması onun için artık farz olmuştur. Amaaan canları sağ olsun annemizi idare etmeyeceğiz de kimi edeceğiz.
Çok takılıp canınızı sıkmayın.

siz anne kiz bir sekilde anlasirsiniz, neyse de, esinize sinirlenip kizmaniz hic olmamis ya,
insan sevismekten sogur o evde ben diyim.
Bi prezervatif gorunce sinirlenen, aksam dus sesine de laf eder, ufak sakalara da yuz doker, huzur muzur kalmaz.

Anneniz boyle ise ayni evde yasamamak uzerine bir plan yapsaydiniz keske.

Annene bizi leylekler mi getirdi ne var deseydiniz ama bir yandan bende annemin görmesini istemezdim.uyanınca hızlıca bir yatağınızı toplayıp ıvır zıvırı kaldırabilirsiniz o kadar ortalık yerdeyse yani dünyanın bin türlü hali var

teşekkür ederim yorumları okumak iyi geldi dünden beri kendimi pislik gibi hissediorum utancımdan psikolojim iyi değil
Ben olsam bunu utanir soyleyemem herhalde ayrica yatak odası orasi herşey olabilir.siz niye kendinizi kötü hissedesiniz ki

Yatakodanıza bir şey koyulacaksa siz koyun. Oda dağınık olabilir bir şey unutulabilir bu insanlık hali. Anneniz hatalı. Herkesin düzeni temizliği kendine. Tiril tiril düzeni kendi evinde yapsın sizinki böyleymiş işte.

Annenizi sizin hayatınıza fazla müdahaleci gördüm ben. Ozelinizi görmek istemeyen insan yatak odanıza girmez başka yer mi yok yorganlari bırakacak, insan yatak odasında prezervatif de bırakır, donunu da bırakır, gönlü istiyosa seks oyuncağını da bırakır, kime ne? Anneniz hem yatak odanıza girip cikiyo hem de prezervatif gördüğünü gelip size soyluyo, insan kafasını çevirir görmezden gelir bırakın size söylemeyi. Ayrıca o ev annenizin istediği gibi olmayacak zaten, orasi sizin eviniz siz nasıl isterseniz öyle olacak.

Back
X