yerinizde sinir olduunuz veya komik olaylar var m? Gelin paylaalm

ben bu yaz 1 ay kadar çalıştım patronum filan herkes iyidi ama çalışma saatleri çok kötüydü sabah 8de gidiyordum akşam 9 a kadar durduğum oluyordu lise bitti bu sene geçici işti zaten ama banada tecrübe oldu
 
stajda ve çalışma döneminde patronun karısının yok giyim taksidi yok telefon tamiri vs diğerlerinin bişiyleri sinir oluyodum siniiir!!! işi öğrenicez diye katlandıklarımıza bak ya çok ahımı aldı valla çok bide laf yapmış çok of pof diyo diye ben mecbur muyum senin karının kıyafetinin taksitini yatırmaya !! helal etmiyorum işte hakkımı :47:
 
çalıştığım birimin adını söyleyerek açarım telefonu, 50 yaşındaki memur abla aaaa yanlış oldu der çat kapatır. öylece kalırım her seferinde :) be kadın desene kusura bakma diye, ya da ben bişey diyeyim en azından. bu yaşına kadar öğrenememişse o inceliği çocuğu yaşındaki ben hiç öğretemem deyip ses etmiyorum:)
 
stajda ve çalışma döneminde patronun karısının yok giyim taksidi yok telefon tamiri vs diğerlerinin bişiyleri sinir oluyodum siniiir!!! işi öğrenicez diye katlandıklarımıza bak ya çok ahımı aldı valla çok bide laf yapmış çok of pof diyo diye ben mecbur muyum senin karının kıyafetinin taksitini yatırmaya !! helal etmiyorum işte hakkımı :47:

Ay fatura ödeme deme bana, 1 aylık stajım bana 1 yıl gibi gelmişti. Regl olduğum bir gündü ben işe sürünerek gelmiştim o gün patronunki mi dersin çalışanların mı dersin ödemediğim fatura kalmamıştı. Patronun karısı trafik cezası almış git onu öde, öbürünün doğal gaz faturası öbürünün elektriği derken ben işe dönüş yolunda bayılmışım. Ayılıp geri döndüğümde niye geciktin sen vs vs demişlerdi o zamanlar çocuktum pek diş gösteremez imalarda bulunamazdım anlatmıştım böyle böyle oldu diye. Kadın gülerek ayh kıyamam sıcaktan olmuştur sıcaktan, koş yukarı mutfağa çıkta su iç demişti.
:47::47::47::47:
 
anasınıfında stajyerim. bir öğrencimiz tek çocuktu ve bencil yetişmiş. her oyuncak onun, anasınıfı da ailesinin gibiydi. tüm oyuncakları almış ve kimsenin kullanmasına izin vermiyor. bende konuştum.düzelme oluyordu fakat ertesi gün aynı. ben de bir gün elindeki tüm oyuncakları aldım. tabii neden böyle yaptığımı da anlattım.
sinirlendi. yanında bir lego parçası varmış. yanıma geldi ama nasıl sinirlenmiş dedi ki: al al bunu bırakmışsın. bunu da al bak hiç birşeyim yok artık. hem ağlıyor hem de konuşuyordu. üzüldüm ama yaptıklarım onun içindi.
tabii düşününce şu an o kadar komik geliyor ki:52::52::52:
 
Ben kanada'da yasiyorum. 2 sene once bir ofiste ise baslamistim.. malum burdan gayler filan epey cok..
Wc ye gittim. tam cikiyordum kapi acildi burun buruna geldik.. Oda neydii benim "he" dedigim megerse "she" imis..
Asil garip olanda ben yanlis gelmisim gibi yadirgayarak bana bakmasiydi :19: :1:
 
müdürün g...nden ayrılmayan bi s....k var bi tane.
anamızı ağlatıyor resmen. adam kadının ağzına düşcek. ne derse o oluyor güya kimse bilmiyor yaptıklarını..

sinirlerim zıpladı yemin ederim. k...ye çevirdiler orayı resmen..
 
Back
X