Yerleşme ağrısı olabilir mi?

Suel42

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2024
22
16
3
29
Merhaba kızlar,
21 Temmuz’da 2. transferimi oldum, 5 günlük embriyo transfer edildi çok iyi bir kalitede.
İlk iki gün karnım regl sancısı gibi çok ağrıdı, sonra geçti.
Ama bugün (6. günüm) farklı bir şey yaşadım. Karnıma birden şiddetli bir ağrı girdi, sanki biri bıçak batırıyor gibiydi. Midem bulandı, hatta üşütmüşüm gibi hissettim. Ağrı yaklaşık 5-6 dakika sürdü. 1-2 saat sonra yine benzer şekilde müthiş bir sancı oldu. O kadar korktum ki regl olmuş olabilirim diye hemen lavaboya koştum, ama kan yoktu. İlkin de böyle sancım hiç olmadı veya ben hatırlamıyorum.
Acaba bunu yaşayan başka kimse oldu mu? Çoğu yerde “yerleşme sancısı” olabileceği yazıyor, inşallah öyledir. Bu sefer çok ümitliyim, Rabbim hepimizi sevindirsin, hayal kırıklığına uğratmasın. 💕

Merhaba kızlar,
21 Temmuz’da 2. transferimi oldum, 5 günlük embriyo transfer edildi çok iyi bir kalitede.
Ama bugün (6. günüm) farklı bir şey yaşadım. Karnıma birden şiddetli bir ağrı girdi, sanki biri bıçak batırıyor gibiydi. Midem bulandı, hatta üşütmüşüm gibi hissettim. Ağrı yaklaşık 5-6 dakika sürdü. 1-2 saat sonra yine benzer şekilde müthiş bir sancı oldu. O kadar korktum ki regl olmuş olabilirim diye hemen lavaboya koştum, ama kan yoktu. İlkin de böyle sancım hiç olmadı veya ben hatırlamıyorum.
Acaba bunu yaşayan başka kimse oldu mu? Çoğu yerde “yerleşme sancısı” olabileceği yazıyor, inşallah öyledir. Bu sefer çok ümitliyim, Rabbim hepimizi sevindirsin, hayal kırıklığına uğratmasın. 💕
Hayırlı olsun transferiniz, bu tip belirtiler olabiliyor inşallah hayırlı haberleri alırsınız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🏻♥️

Merhaba kızlar,
Merhaba bende 4. Günü yasadim boyle bir agri resmen nefesim kesildi. Midem bulandı sonra benimde hic gecmicek sandim biran. Ama kanama vs hic birsey olmadi suan 6. Gunum hala yerlesme kanaması olmadi. Dün idrar testi yaptım o da negatif çıktı. Siz test yaptınız mi

Evet bende 7. günümde yaptim negativ cikti maf oldum. Bugün 8. günüm dünden beri ağrılarım daha çok olmaya başladı adet sancısı gibi. 😔

Evet bende 7. günümde yaptim negativ cikti maf oldum. Bugün 8. günüm dünden beri ağrılarım daha çok olmaya başladı adet sancısı gibi. 😔
Cok gecmis olsun hayırlısıyla pozitif alırız insallah . Burda 9 güne kadar testte çıkmayan 10 gun kanda sıkan arkadaşlarda okudum.ağlamayın iyi düşünün iyi olsun eğer hamileyseniz bebeginizde etkilenir bu durumdan. henüz erken idrar icin bekleyin test gununuzde kan verin bence en iyisi. Bende oyle yapicam

Back
X