Yerleşme ağrısı

peraares

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2016
1.518
3.627
133
Merhaba arkadaşlar herkes yerleşme kanamasını sormuş, ben ağrıyı merak ediyorum ağrı, kramp, nabız atışı gibi şeyler hisseden var mı? İlk gebeliğim tüp bebekti 2 ay önce kaybettim. Transferin 7. gecesinde ağrıyla uyanmıştım, dün gece yine benzer hisler oldu. Kürtaj, yapışıklık ve arkasından rahim filmi sonrası hiç umudum yoktu bu minik kıpraşımlara anlam yüklemeli miyim sizce ? Tekrar gebelik hissediyorum. ilk kaybımda kalp atışı görmeye gittiğimizde kasılmalar vardı net görünmedi sonra da kalbi durdu. Şimdi de hissetiğim şey kasılmamı diYe korkuyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar yerleşme kanaması olurken hiç ağrı hissetmedim ama benim yumurtlamadan sonra ciddi bel ağrılarım oldu sonrasında hamile olduğumu öğrendim. 5. Haftadan sonra da kaşıklarımın ağrısından duramadım. İki taraflı yumurtalık kistim, kese yanında 3 yerde kanama alanı varmış ağrım bundan çok oluyormuş. Sizin İnşallah öyle birşey değildir. Doktora gitseniz aslında içiniz ferahlar

Yazlıktayım diye doktorumu aramadım ve günüm geçmediği için test de yaptırmadım. Tüp bebek sürecinde hep ağrım vardı ama bu sefer kendiliğinden bir şeyler hissedince ümitlendim birkaç gün daha bekleyip test yapayım en iyisi. O kadar umudum yok ki gebelik değil başka bir sebepten olabilir mi diye konu açmak istedim

Canım ben yaşadm yerleşme kanaması. Beklenen adet tarihinden 4 gün öncesi idi sanırım. Sadece peçeteye biraz kahvemsi sıvı geldi. Devam etmedi benimki ama değişiyor kişiden kişiye göre uzun sürenlerde var. Ama bende ağrı hiç olmadı. Ama bence bu da bünyeden bünyeye değişir. Sizde ağrı olmuş olabilir

Yerleşme ağrısı rahimde tek taraflı hissedilir batma şeklinde tek taraflı ağrı şeklinde kendini belli eder 7.haftaya kadar sürebilir benim oyle oldu

Kasığa dikenler batar gibi oluyor. İnce ince sızılar ve iki kaskta deeğl döllenmenin olduğu tarafta oluyor

O zaman inşallah gönlünüzce olur sizin için dua ederim

Yerleşme ağrısı rahimde tek taraflı hissedilir batma şeklinde tek taraflı ağrı şeklinde kendini belli eder 7.haftaya kadar sürebilir benim oyle oldu
Umarım devam eder ağrı. Günüm geçmediği için tahlil yaptıramadım

Tahlil yaptırdım negatif çıktı zaten çok erkendi daha. Doktorumun hemşiresi yumurtlama olabilir dedi ama en fazla 48 saat sürer yumurtlama, bugün 5. gün karıncalanma devam ediyor. Ne oluyor çok merak ediyorum

kizlar benimde sag kasigim agriyor .gebe oldugumuda öyle anlamistim 5 haftalık ama ağrım devam ediyor bide kahverengi lekelenmeler var sizce hala yerleşme agrisimi?

kizlar benimde sag kasigim agriyor .gebe oldugumuda öyle anlamistim 5 haftalık ama ağrım devam ediyor bide kahverengi lekelenmeler var sizce hala yerleşme agrisimi?
Bence lekelenme için bir doktora görünün progesteron kullanmak gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…