Yazlıktayım diye doktorumu aramadım ve günüm geçmediği için test de yaptırmadım. Tüp bebek sürecinde hep ağrım vardı ama bu sefer kendiliğinden bir şeyler hissedince ümitlendimMerhabalar yerleşme kanaması olurken hiç ağrı hissetmedim ama benim yumurtlamadan sonra ciddi bel ağrılarım oldu sonrasında hamile olduğumu öğrendim. 5. Haftadan sonra da kaşıklarımın ağrısından duramadım. İki taraflı yumurtalık kistim, kese yanında 3 yerde kanama alanı varmış ağrım bundan çok oluyormuş. Sizin İnşallah öyle birşey değildir. Doktora gitseniz aslında içiniz ferahlar ☺
Canım ben yaşadm yerleşme kanaması. Beklenen adet tarihinden 4 gün öncesi idi sanırım. Sadece peçeteye biraz kahvemsi sıvı geldi. Devam etmedi benimki ama değişiyor kişiden kişiye göre uzun sürenlerde var. Ama bende ağrı hiç olmadı. Ama bence bu da bünyeden bünyeye değişir. Sizde ağrı olmuş olabilirMerhaba arkadaşlar herkes yerleşme kanamasını sormuş, ben ağrıyı merak ediyorum ağrı, kramp, nabız atışı gibi şeyler hisseden var mı? İlk gebeliğim tüp bebekti 2 ay önce kaybettim. Transferin 7. gecesinde ağrıyla uyanmıştım, dün gece yine benzer hisler oldu. Kürtaj, yapışıklık ve arkasından rahim filmi sonrası hiç umudum yoktu bu minik kıpraşımlara anlam yüklemeli miyim sizce ? Tekrar gebelik hissediyorum. ilk kaybımda kalp atışı görmeye gittiğimizde kasılmalar vardı net görünmedi sonra da kalbi durdu. Şimdi de hissetiğim şey kasılmamı diYe korkuyorum.
Yerleşme ağrısı rahimde tek taraflı hissedilir batma şeklinde tek taraflı ağrı şeklinde kendini belli eder 7.haftaya kadar sürebilir benim oyle olduMerhaba arkadaşlar herkes yerleşme kanamasını sormuş, ben ağrıyı merak ediyorum ağrı, kramp, nabız atışı gibi şeyler hisseden var mı? İlk gebeliğim tüp bebekti 2 ay önce kaybettim. Transferin 7. gecesinde ağrıyla uyanmıştım, dün gece yine benzer hisler oldu. Kürtaj, yapışıklık ve arkasından rahim filmi sonrası hiç umudum yoktu bu minik kıpraşımlara anlam yüklemeli miyim sizce ? Tekrar gebelik hissediyorum. ilk kaybımda kalp atışı görmeye gittiğimizde kasılmalar vardı net görünmedi sonra da kalbi durdu. Şimdi de hissetiğim şey kasılmamı diYe korkuyorum.
O zaman inşallah gönlünüzce olurYazlıktayım diye doktorumu aramadım ve günüm geçmediği için test de yaptırmadım. Tüp bebek sürecinde hep ağrım vardı ama bu sefer kendiliğinden bir şeyler hissedince ümitlendimbirkaç gün daha bekleyip test yapayım en iyisi. O kadar umudum yok ki gebelik değil başka bir sebepten olabilir mi diye konu açmak istedim
Hem kasıkta hem bacağa doğru da hafif kramplar var gibi umarım olurKasığa dikenler batar gibi oluyor. İnce ince sızılar ve iki kaskta deeğl döllenmenin olduğu tarafta oluyor
Umarım devam eder ağrı.Yerleşme ağrısı rahimde tek taraflı hissedilir batma şeklinde tek taraflı ağrı şeklinde kendini belli eder 7.haftaya kadar sürebilir benim oyle oldu
Bence lekelenme için bir doktora görünün progesteron kullanmak gerekebilirkizlar benimde sag kasigim agriyor .gebe oldugumuda öyle anlamistim 5 haftalık ama ağrım devam ediyor bide kahverengi lekelenmeler var sizce hala yerleşme agrisimi?
doktora yazdım yogun degilse sorun yok dedi eski kan olabilirmiş.Bence lekelenme için bir doktora görünün progesteron kullanmak gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?