Yerleşme akıntısı olabilir mi acaba tiksinen bakmasın

Suskungirl44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2020
92
18
88
28
Bu yerleşme akıntısı olabilir mi acaba adete 13 gün var ama bnde değişim söz konusu adet bitiminden bu yana kasık ağrısı var mide yanması ekşimesi var bel ağrısı var normalde adet olurken bilr böyle şeyler hissetmeyen biriyim böyle bir de akıntı geldi iki gündür sadece peteceye silince geldi iki kere geldi başka gelmedi

Tiksinmekle alakalı değil yasak burada görseller, silin isterseniz.

Adete 13 gün varsa daha yumurtlama dönemindesiniz demektir yerleşecek bi şey yok daha. Yumurtlama akıntısı olabilir

Bu yerleşme akıntısı olabilir mi acaba adete 13 gün var ama bnde değişim söz konusu adet bitiminden bu yana kasık ağrısı var mide yanması ekşimesi var bel ağrısı var normalde adet olurken bilr böyle şeyler hissetmeyen biriyim böyle bir de akıntı geldi iki gündür sadece peteceye silince geldi iki kere geldi başka gelmedi
Adete 14 gün kala zaten yumurtlama olur.
Adete 13 gün kala yerleşme olmaz.

Adete tam 15 gün kala yerleşme oldu bende.şu am hamileyim 😊 adet biter bitmez yumurtlamışım o ay
Biter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.

Yumurtlama erken olursa adet de erken gelir.
Geçen ayki döngüye göre 15 gün kala yerleşme oldu demek yanlış bilgi olur 🥰 zaten siz de söylüyorsunuz adet biter bitmez yumurtlamışım diye.

Bunu da doktorlar böyle söylüyor ben değil

Biter bitmez yumurtlama olduysa o ay hamilelik olmasaydı demek ki 15 gün sonra adetiniz gelecekmiş yani döngünüz kısalacaktı.

Geçen ayki döngüye göre 15 gün kala yerleşme oldu demek yanlış bilgi olur 🥰 zaten siz de söylüyorsunuz adet biter bitmez yumurtlamışım diye.

Ban

Evet bazı aylar erken oluyordu adetim zaten.bana söyleyen de doktor ayrıca.oldu ve hamileyim diyorum siz hala olmaz diyorsunuz 😁 yani kendimden iyi kanıt göremem herhalde neyse yine de siz bilirsiniz 😊

Merhaba canım bı şey danışmak istiyorum da ben ilk defa klonmen ve çatlatma iğnesi oldum bilgisizdim öncesinde ilişki olmadı doktorum da bilgilendirmedi sadece çatlatma iğnesinden 36 saat sonra ilişki olsun dedi neyse öncesinde degerlemdirmwdigim için biraz tedirginim saat gece 10 da karnıma ağrı girip durdu kramp oldu saat 12 de değerlendirdik sonra sabahında değerlendirdik sonra diğer gün sabahı değerlendirdik daha sonra iki gün ara verdik ve bu gün sabah oldu sence kötü bı değerlendirme oldu mu çok dusunceliyim ya umarım döllenme olmuştur🤲🏻

Ban

Evet bazı aylar erken oluyordu adetim zaten.bana söyleyen de doktor ayrıca.oldu ve hamileyim diyorum siz hala olmaz diyorsunuz 😁 yani kendimden iyi kanıt göremem herhalde neyse yine de siz bilirsiniz 😊
Hamilelik yoktur yanılıyorsunuz demiyorum ki. Adete 14 gün kala yumurtlama olur diyorum 2+2=4 🥰 kendi ağzınızla söylüyorsunuz erken yumurtladım diye. Gebelik olmasaydı erken adet olacaktınız. Her ay farklı bir düzen farklı bir döngü.
Yani geçen ayki adetinize göre 15 gün kalmış olabilir ama erken yumurtladığınız için erken adet olacaktınız. Ama gebelik olmuş ne güzel işte 🧿 Fazla da bilimsel yazmaya kalabalık etmeye gerek yok uğraşmayayım ama siz beni anlamak istemediğiniz için anlamıyorsunuz. Hiç önemi yok sonuç olarak hamilesiniz tadını çıkarın sağlıkla gelsin 🥰🤲🏼

Arkadaşlar yumurtlamayımı çatlamayımı hangisinden sonra saymak lazım benımm 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm kaç gün olmuş kafam karıştı bat bile karıştı kafamda 😂 bilgisi olan yazabilir mi geçen ay 26 sı adet

Arkadaşlar yumurtlamayımı çatlamayımı hangisinden sonra saymak lazım benımm 11 yumurtlama 14 çatlama gördüm kaç gün olmuş kafam karıştı bat bile karıştı kafamda 😂 bilgisi olan yazabilir mi geçen ay 26 sı adet
Yumurtlama ve çatlama aslında aynı şey🤩 yumurtanız çatlamadan zaten bi döllenme olmaz. Çatlayacak ki içindeki yumurta açığa çıkacak döllenecek. Çatlama dediğimiz şey aslında yumurtlamanız.
Bugün çatladıysa mesela yarın 1.gün olarak sayacaksınız.
Ben bu şekilde sayarak 11.gün gebelik öğrendim🥰

Yumurtlama ve çatlama aslında aynı şey🤩 yumurtanız çatlamadan zaten bi döllenme olmaz. Çatlayacak ki içindeki yumurta açığa çıkacak döllenecek. Çatlama dediğimiz şey aslında yumurtlamanız.
Bugün çatladıysa mesela yarın 1.gün olarak sayacaksınız.
Ben bu şekilde sayarak 11.gün gebelik öğrendim🥰
Yani ben zaman yapmalıyım test 😂 ben dayanamayıp 5 gün önce kan verdim 1.20 çıktı 😞

Adete tam 15 gün kala yerleşme oldu bende.şu am hamileyim 😊 adet biter bitmez yumurtlamışım o ay
Merhaba bende sizin gibi adet bitimi yumurtlama gördüm adet günüm 15 gün kala pembe akıntım oldu ertesi gün kahveye döndü ve kesildi test yaptım yumurtlamadan 16 gün sonra ama çıkmadı adetime 3 gün var pek umudum kalmadı ama siz umut oldunuz bana şu an adetten önce mi öğrendiniz peki adet günü mü

Merhaba bende sizin gibi adet bitimi yumurtlama gördüm adet günüm 15 gün kala pembe akıntım oldu ertesi gün kahveye döndü ve kesildi test yaptım yumurtlamadan 16 gün sonra ama çıkmadı adetime 3 gün var pek umudum kalmadı ama siz umut oldunuz bana şu an adetten önce mi öğrendiniz peki adet günü mü
Ben de sizin gibi adetten önce test yaptım ama çıkmadı.4 gün gecikince damlatır damlatmaz çıktı anında

Back
X