- 10 Eylül 2023
- 184
- En iyi cevaplar
- 1
- 62
- 18
- 29
- Konu Sahibi merak dolu
1-2 gün sonra tekrarla kesin çıkar bu seferalvins evet awox
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 gün sonra tekrarla kesin çıkar bu seferalvins evet awox
Benim alim altı gün kaldı bugün bir 2 saat yoğun bel ve kas ağrısı yaşadım adet olacakmışım gibi sizin sonucunuz ne çıktı6 gün var daha ve devamı da gelmedi belim ve sırtım sanki yerinden çıkacak gibi ağrıyor şuan bu sıcaktı üşüdüm yorgan örttüm üstüme üşütmüş olabilirim galiba bilmiyorum
6 Haziran da başlayan lekelenmem var 9 Haziran normalde adet günüm sökülür sandım regl öncesi leke başlardı çünkü ama olmadı tam anlamıyla bir ara çoğalır gibi oldu ama leke ye döndü yine hala da devam ediyor kahverengi bazen açık pembe gibi sizce test yapmali miyimyerleşme kanaması yaşamış biri olarak anlatayım. tam adet olacağım gün kahverengi kan geldi, akıntıyla falan karışık olmuyo. ama bahsettiğim kan tam olarak çamur gibi. pıhtılı değil dümdüz kahverengi kan. bir parmak kalınlığında iç çamaşırımda gördüm adet oldum sandım, ped taktım, o gün daha gelmedi. ertesi gün de aynı şekil sabah geldi. aaa dedim adetim herhalde yavaş yavaş sökülüyo. akşamına hiçbir gelmedi. üçüncü gün de hiçbir şey gelmedi. şüphelenip test yapmıştım pozitif çıkmıştı. sizinki baya kırmızıymış ama âdetiniz sökülüyordur.
mutlaka yapın. o kanama yerleşme kanaması olabiliyor. adet olsa hemen akşamına sökülüyor, yerleşme kanaması bi gelip bi gelmiyo sonra tamamen kesiliyo6 Haziran da başlayan lekelenmem var 9 Haziran normalde adet günüm sökülür sandım regl öncesi leke başlardı çünkü ama olmadı tam anlamıyla bir ara çoğalır gibi oldu ama leke ye döndü yine hala da devam ediyor kahverengi bazen açık pembe gibi sizce test yapmali miyim
Ay keşke gebelikten olsa önce de lekelenmelerim olurdu ama ardından hemen adetim başlardı bugün de leke pembe regl her an gelecek gibi hissediyorum kasıklarım falan başladı baslicak diyorum ama bilemedim kimutlaka yapın. o kanama yerleşme kanaması olabiliyor. adet olsa hemen akşamına sökülüyor, yerleşme kanaması bi gelip bi gelmiyo sonra tamamen kesiliyo
Test yapmadım adetim yarın karın ağrım var gibi yarın başlar büyük ihtimalleBenim alim altı gün kaldı bugün bir 2 saat yoğun bel ve kas ağrısı yaşadım adet olacakmışım gibi sizin sonucunuz ne çıktı
Başladı mı canım adetinTest yapmadım adetim yarın karın ağrım var gibi yarın başlar büyük ihtimalle
Bugün başlamadı normalde başlaması gerekiyordu sabah test yapacağım sen ne durumdasın canımBaşladı mı canım adetin
Bnm daha adet gününe çok varBugün başlamadı normalde başlaması gerekiyordu sabah test yapacağım sen ne durumdasın canım
Sabah kaset test yaptım tek çizgi çıktı ama sonradan fark ettim tarihi geçmiş yanılma yapı varmı sence markası artimedBnm daha adet gününe çok var
Bilmiyorum ki oldun muSabah kaset test yaptım tek çizgi çıktı ama sonradan fark ettim tarihi geçmiş yanılma yapı varmı sence markası artimed
Gelen giden yok hala yarında geçsin de başlamazsa cuma sabah tekrarlarım hiç umudum da yok zatenBilmiyorum ki oldun mu
İnşallah vardır ya normlade böyle gecikir miGelen giden yok hala yarında geçsin de başlamazsa cuma sabah tekrarlarım hiç umudum da yok zaten
Başladı bile umudum kalmadı artık olmayacak galiba benim çocuğumİnşallah vardır ya normlade böyle gecikir mi
Öyle deme olurmu öyle şey bak benimde ilk oğlum oldu şimdi de 1bucuk senedir olmuyorBaşladı bile umudum kalmadı artık olmayacak galiba benim çocuğum
Bıraktım artık hastane işini yılbaşına kadar süre verdim olmazsa tüp bebek merkezine gideceğim canımÖyle deme olurmu öyle şey bak benimde ilk oğlum oldu şimdi de 1bucuk senedir olmuyor
Aynen sen her yolu denedin biraz önünü bırak rahatla inşallah kendiliğinden olur zaten gör bakBıraktım artık hastane işini yılbaşına kadar süre verdim olmazsa tüp bebek merkezine gideceğim canım
İnşallah cnm benimAynen sen her yolu denedin biraz önünü bırak rahatla inşallah kendiliğinden olur zaten gör bak