Çıkabilir canim . Yerleşme kanaması gibi görünüyor. Ama en iyi sonucu doktor söyler regline ne kadar zaman varKızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı
Olabilir yerleşme eğer öyleyse kanda mutlaka çıkar. Regle kaç gün var ?Kızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı
Reglım düzensiz ama geçen ayki gibi olursa 4-5 gün varOlabilir yerleşme eğer öyleyse kanda mutlaka çıkar. Regle kaç gün var ?
Reglım düzensiz ama geçen ayki gibi olursa 4-5 gün varÇıkabilir canim . Yerleşme kanaması gibi görünüyor. Ama en iyi sonucu doktor söyler regline ne kadar zaman var
Yerleşme kanaması gibi bende dün yaşadım 1 defa geldi sadece adet oluyorum sandım durdu 2 gün var adete silik çıktı testimKızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı
Kan verdiniz mi ben yarın doktora gidicem yerleşme olmasa da bi sıkıntı var kesinYerleşme kanaması gibi bende dün yaşadım 1 defa geldi sadece adet oluyorum sandım durdu 2 gün var adete silik çıktı testim
Tamam olabilir yerleşme kanaması gün de uygun. Bi test yap bakalım ne çıkacakReglım düzensiz ama geçen ayki gibi olursa 4-5 gün var
Yarın doktora gidicem çünkü bugunde aynı şekilde bir kere öyle bir leke geldi belki başka bişeyidr korkuyorum bayaTamam olabilir yerleşme kanaması gün de uygun. Bi test yap bakalım ne çıkacak
İdrarı tekrarlıyacam yurt dışında yaşıyorum idrarı pozitif görmeden kan almiyolar silik dahi olsa o yüzden takip yapacam dijital gebelik testi aldım bı kaç gün sonra onu da yapacam çıkarsa öyle gidecek bende sadece peçeteye pembe renk geldi bı daha gelmedi düşük yaptığım dönemde 3 gün sürmüştü lekelenmem sonrada düştü zatenKan verdiniz mi ben yarın doktora gidicem yerleşme olmasa da bi sıkıntı var kesin
O zamanda mı ı pembeydı benim kahverengiİdrarı tekrarlıyacam yurt dışında yaşıyorum idrarı pozitif görmeden kan almiyolar silik dahi olsa o yüzden takip yapacam dijital gebelik testi aldım bı kaç gün sonra onu da yapacam çıkarsa öyle gidecek bende sadece peçeteye pembe renk geldi bı daha gelmedi düşük yaptığım dönemde 3 gün sürmüştü lekelenmem sonrada düştü zaten
Kahverengi pembemsi siyahımsıydı testim bu bugün kiO zamanda mı ı pembeydı benim kahverengi
İnşallah güzel haberler alırızKahverengi pembemsi siyahımsıydı testim bu bugün ki
Amin inşallah gorebildin mi cizgiyiİnşallah güzel haberler alırız
Evet gördüm gibi baya silik ana belli oluyorAmin inşallah gorebildin mi cizgiyi
Evet silik bayaEvet gördüm gibi baya silik ana belli oluyor
Action testi mi?Kahverengi pembemsi siyahımsıydı testim bu bugün ki
Luclercden aldım hatta takip etmekten için aldım farklı farklı testler primoplast attığım testin markasıAction testi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?