Yerleşme kanaması ACİL CEVPALAYIN LÜTFEN

sekerlkz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2024
52
2
1
26
Kızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı

Kızlar benim pazartesi günü bi anda kahverengi akıntı geldi sildigimde 2 gunn devam etti şuan kesildi yerleşme olabilir mi yarın doktora gitsem kanda çıkar mı
Çıkabilir canim . Yerleşme kanaması gibi görünüyor. Ama en iyi sonucu doktor söyler regline ne kadar zaman var

Olabilir yerleşme eğer öyleyse kanda mutlaka çıkar. Regle kaç gün var ?

Yerleşme kanaması gibi bende dün yaşadım 1 defa geldi sadece adet oluyorum sandım durdu 2 gün var adete silik çıktı testim

Kan verdiniz mi ben yarın doktora gidicem yerleşme olmasa da bi sıkıntı var kesin
İdrarı tekrarlıyacam yurt dışında yaşıyorum idrarı pozitif görmeden kan almiyolar silik dahi olsa o yüzden takip yapacam dijital gebelik testi aldım bı kaç gün sonra onu da yapacam çıkarsa öyle gidecek bende sadece peçeteye pembe renk geldi bı daha gelmedi düşük yaptığım dönemde 3 gün sürmüştü lekelenmem sonrada düştü zaten

O zamanda mı ı pembeydı benim kahverengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…