Sildikçe gelen bi kahve akıntım var ama çok az ağrım olmasa umutlanıcam ama çok hafif hafif ağrım varHafif agrili olabilir. Benim oyle olmustu. Kahverengi ve pembe oluyor.
Şuan sadece çok az kahverengi akıntı var sildikçe gelen ama az olsa da ağrım var dediğiniz gibi erken oldum sanırım ilginçyerleşme kanaması ağrısız açık pembe ya da açık kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. kırmızı ve ağrılıysa erken regl oluyorsunuz muhtemelen
bu ay ben de 3 gün geciktim normalde reglim saat gibidir. sanırım mevsim geçişlerinden dolayı oluyor böyleŞuan sadece çok az kahverengi akıntı var sildikçe gelen ama az olsa da ağrım var dediğiniz gibi erken oldum sanırım ilginç
Haklısınız olabilir bu ay hayıt tohumu içmiştim belki oda etkilemiştirbu ay ben de 3 gün geciktim normalde reglim saat gibidir. sanırım mevsim geçişlerinden dolayı oluyor böyle
evet muhtemelen o etkilemiştirHaklısınız olabilir bu ay hayıt tohumu içmiştim belki oda etkilemiştir
Regl olmadığınız halde ağrı oluyor değil mi?Kızlar normal sarımsı akıntıya döndü ama ağrım şiddetlendi korkmaya başladım başka bir durum olabilir mi acaba
Test yap yerleşme kanamasında çıkar sonuç ,Kızlar merhaba.Dün regli olmam gerekiyordu. 17:00 gibi oldum kahverengi leke geldi hissetmistim olacagimi zaten. 4-5 damla leke haricinde bu saat oldu hala pedime gelen birsey yok. Goguslerimde 15 gundur hassasiyet vardi regliye bagladim. Çünkü eşimle regli bitiminden 3 gün sonra iliskiye girmistim yumurtlamama 5 gün vardı. Hafif ara ara ağrım oluyor gogus hassasiyetim halen var.
Yaptim ama negatif anlamadim gerçekten.Test yap yerleşme kanamasında çıkar sonuç ,
Merhabalar. Sizinki yerlesme kanamasi miymis? Hamile misiniz?Bende agri olmadi tam adet gunum koyu kahve ve acik turuncu bi renk gibi sulu akintim gelmisti birdaha da birsey gelmemisti agriniz varsa adet baslangiciniz olabilir ozellikle 1gunden fazla suruyorsa adet olabilirsiniz
EvetMerhabalar. Sizinki yerlesme kanamasi miymis? Hamile misiniz?
Hamile olabilirsinizMerhaba. Benim adet günümden bi gün sonra açık pembe bi leke gördüm sonrası günlerde kahverengi akıntılarım oldu az az. Adet olcakmış gibi ağrılarım oluyor. Bu yerleşme kanamasımıdır 4.günümdeyim hala adet olmadım nolur cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?