Yerleşme kanaması ağrılı olur mu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz adet oldunuz mu

Merhaba benim yumurtlamadan 14 gün sonra iki defa bi kaç damla kahverengi leke geldi adet olucam sandım hatta ağrısız adet oldum ilk defa dedim ama kesildi bugün üç gün geçti sizce yerleşme olabilir mi bi gün oldu sadece ?

Benimde aynı durum var yarın test yapıcam

Merhaba, benimde adet günümden 2 gün önce kahreverengi lekelenme başladı. Adet günüm 27 mayıstı ama adet olmadım. Lekelenmem 4 gün devam etti bugunde pembemsi bir lekelenme oldu. Adet olacakmışım gibi de ara ara ağrılarım oluyor. 27 mayısta test yaptim fakat negatifti. Ama hala adet olmadım. Testi ne zaman yapsam doğru sonuç alırım acaba bilemiyorum

Merhaba bi konuda bilginize ihtiyacım var bi günlük bi kanamam oldu adet oldum sandım ama çok olmadan bitti
Yerleşme kanaması filan gördüm araştırdım ama test yaptım negatif zaten bu ay yumurtlama olmadı ovülasyon testide yapıyorum sizce neden böyle oldu

Merhaba bende bi şey sormak istiyorum bilginiz varsa eğer bende de bi kanama oldu adet oldum sandım ama çok az ve 1 gün olmadan kesildi aynı gün test yaptım negatif çıktı
Ama yerleşme kanaması değil galiba çünkü ben ovülasyon testi takibide yapıyorum yumurtlama olmadı bu ay neden böyle oldu acaba

7 gun yeterli fazla bile birsey varsa cikar direk
Merhaba kızlar adet dönemimde kahverengi akıntı geldi 5 gün sürdü ama onun arkasından kanamam olmadı suan da sadece göğüslerimde dolgunluk var ama herhangi bir agrı veya hassasiyet yok onun haricinde baska bir adet belirtisi de yok. Hamile olabilir miyim basına gelen var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim (son adet 7 mayıs ilk kahverengi akıntı 10 haziran)

Son durum nedir acaba hamilemisiniz?

Merhaba ben polikistikoverliyim. İnostrol kullanıyorum. 8 aylık evliyim çocuk istiyoruz adettim bitti o ara hep ilişkiye girdim ilk ilişkinin üzerinden 9 gün geçti bugun kahverengi pembe sildikce gelen lekelerim var hafif
kasık ağrım var sebebi nedir sizce. Yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…