yerleşme kanaması diye birşey yokmuş :/???

Kızlar yerleşme kanamasını duydum ama her kanama risk !! doktora danışmakda fayda var ben ilk gebeliğimde yaşadım 6 haftalikti kahverengi leke gelip çoğaldı adet gibi Dr A gitmiştim bebeğin çok aşağıya tutunmuş düsücek bu beklicez dedi 10 gün adet oldum düşük yaptım daha sonra.... Lütfen her kanamayı her şeyi dikkate alın evde beklemeyin..
Herkes yorum yapar ama herkesin bir değil ki onda olan sende de aynı olcak diye birşey yokkk

Haklısıın bende adetim düzensiz diye ve pko var diye doktor ara ara lekelenme olabilir demişti fakat ilk defa oluyo böyle yani daha önce olmzdı adet olana kadar leke falan yoktu

Haklısıın bende adetim düzensiz diye ve pko var diye doktor ara ara lekelenme olabilir demişti fakat ilk defa oluyo böyle yani daha önce olmzdı adet olana kadar leke falan yoktu
Kimsenin dedigine bakma canım sen yinede doktora git

Benim Adet tarihim cumartesi idi. Ama adetim olmadan önceki pazartesi ve salı kahverengi .pembe karışık lekelenme oldu ve sağ kasığım cok fazla ağrıyordu.Yerleşme kanaması diye düşünüp perşembe günü test yaptım ve negatif çıktı.Ama cumartesi adet olmadım ve tekrar test yaptım bu sefer pozitifti.

Valla napıcağımı bilmiyorum kahverengi leke gelio 3 gündür az az damla damla yarın test yapıcam inş olumludur hayal kırıklığınada uğramak istemiıorum daaha öncede gebe çıktım dış gebe ve düşük oldu işte hayırlısı olsun inşş bundan sonra

Ben döllenmeden tam 8 gün sonra yaşadım ama çok az kahverengi akıntı geldi

Oglumda yasamadim ama bu gebeligimde kizimda yasadim canim...
Kanamadan onceki gun kesem gorunmemisti ...
Kanama olunca tekrar gittik o zaman bebegim yerlesmisti...
Doktorumda yerlesme kanamasi yasamissin normal demisti...
Onayli yani benimki :)

Oglumda yasamadim ama bu gebeligimde kizimda yasadim canim...
Kanamadan onceki gun kesem gorunmemisti ...
Kanama olunca tekrar gittik o zaman bebegim yerlesmisti...
Doktorumda yerlesme kanamasi yasamissin normal demisti...
Onayli yani benimki :)
Rabbim tamaına erdirsin kızlar inşallah en kısa zamanda sizlere müjdeli haberr veririm bende dua edin şimdiden sağolun

Bence hemen yapma lekelenmenin uzerinden 3 yada 4 gün gecsin ondan sonra yap ben hemen yapmıştım ve negatif çıkmıştı

3. saglıklı gebelıgım ılk ıkısınde yasamadım bu 3. de yerlesme kanaması yasadım adetımden 4 gun önce kahverengı vlekelenme seklınde oldu var yanı

3. saglıklı gebelıgım ılk ıkısınde yasamadım bu 3. de yerlesme kanaması yasadım adetımden 4 gun önce kahverengı vlekelenme seklınde oldu var yanı
Adetlerim çok düzenli deil o yüzdende karmaşığım ama bu ay baya gario oldu 1 eylülde söktürücü ile 1 gün oldum 18 eylülde tam oldum 4 5 gün normal oldum
Şimdide 3 gündür leke gwliyo işte

Adetlerim çok düzenli deil o yüzdende karmaşığım ama bu ay baya gario oldu 1 eylülde söktürücü ile 1 gün oldum 18 eylülde tam oldum 4 5 gün normal oldum
Şimdide 3 gündür leke gwliyo işte
yerleşme adetın 25. gunlerınde fılan oluyo sadece kahverengı pembe leke seklınde oluyo

yanı soyle dıyım yumurtlamadan bı hafta fılan sonra oluyo artık ne zaman yumurtladıysan bı kaç gun bekle test yap
Yumurta takibi yapıldı geçen ay yumurta var ama büyümediler klomen içtim 5 gün 2 gün ara verip kontrole gittim bi süre sonra sordum neden büyümedi diye doktor her ay zaten büyümez yumurta dedi diğer aya kaldı işte

takılma bu kanamaya yerleşme dıye de dusunme bıraz rahatla onumuzdekı ay klomenı 3 kullan ben de klomen catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım stres yapmayınca oluyo yapınca olmuyo

takılma bu kanamaya yerleşme dıye de dusunme bıraz rahatla onumuzdekı ay klomenı 3 kullan ben de klomen catlatma ıgnesıyle hamıle kaldım stres yapmayınca oluyo yapınca olmuyo
Çok tşk ederim sizin hemen oldumu ben daha önce dış gebe oldum ya ondan korkuyorum ama takmıyorum sonuçta herşeyimiz normal eşimle çok şükür.
Zaten 5 tane kaldı 10 tane oluyo normalde 5 iç diyolar zaten çok ilgisizler doktorlar sıradan bakıyolar işte bişey sorunca bilmiş bilmiş cevap veriyolar sonuçta bizim başımıza ilk defa geliyo onlar hergün uğraşıyo diye kââle almıyolar insanları ve bu çok üzüyo insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…