- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.148
- 498
hemen olmadı maalesef bır bucuk sene bekledımÇok tşk ederim sizin hemen oldumu ben daha önce dış gebe oldum ya ondan korkuyorum ama takmıyorum sonuçta herşeyimiz normal eşimle çok şükür.
Zaten 5 tane kaldı 10 tane oluyo normalde 5 iç diyolarzaten çok ilgisizler doktorlar sıradan bakıyolar işte bişey sorunca bilmiş bilmiş cevap veriyolar sonuçta bizim başımıza ilk defa geliyo onlar hergün uğraşıyo diye kââle almıyolar insanları ve bu çok üzüyo insanı
Bende 5 yıllık evliyim 3.5 yıl korunduk sonra istedik 9 ay sonra oldu ve düşükle aynı anda dış gebelik ikiz dediler : (hemen olmadı maalesef bır bucuk sene bekledım
esını besle bence kendın de cörek otu bal fılan ye esıne de bal yedır keçiboynuzu yedır ıyı gelıo yumurta sperm kalıtesı artıyoBende 5 yıllık evliyim 3.5 yıl korunduk sonra istedik 9 ay sonra oldu ve düşükle aynı anda dış gebelik ikiz dediler : (
Eşim beni besliyo :) o yer bakar kendinede banada sağolsun sperm testi verdi bikez ve dr rapora bakıyo iyi diyo çağırma gereği duymuyo tekrardan.Tabi ek olarak yapmakta yemekte fayda var mutlakaesını besle bence kendın de cörek otu bal fılan ye esıne de bal yedır keçiboynuzu yedır ıyı gelıo yumurta sperm kalıtesı artıyo
o degerler hıc bellı olmuyo bı bucuk sene bekleme sebebımız esımmıs 3 yıl once vermıstı neredeyse mukeömel çıkmıstı bız de ona guvenerek hep sorunu bende aradık 1 bucuk sene bekledık o yuzden proxeed plus aldık bı hafta ıctı hamıle kaldımEşim beni besliyo :) o yer bakar kendinede banada sağolsun sperm testi verdi bikez ve dr rapora bakıyo iyi diyo çağırma gereği duymuyo tekrardan.Tabi ek olarak yapmakta yemekte fayda var mutlaka
Eşimde test yaptığı zaman doktor ek vitamine ihtiyacın yok ama istersen içebilirsin demişti biz yinede 60tl verip bi ilaç almıştık vitamin aslında tekrar test yapması doğru olabilir dediğin gibi en azından içimiz rahat eder fakat dediğim gibi doktorlar çok agrasif ben gerek duymuyosam sen nası yapcaksın der kesin çünkü ben bu lekelenme için gittiğimde bana adetli değilsen neden geldin dedi genelde adetli gidiliyo ya kadın doğuma kime gidiceksem yani bi hoşlar : (o degerler hıc bellı olmuyo bı bucuk sene bekleme sebebımız esımmıs 3 yıl once vermıstı neredeyse mukeömel çıkmıstı bız de ona guvenerek hep sorunu bende aradık 1 bucuk sene bekledık o yuzden proxeed plus aldık bı hafta ıctı hamıle kaldım
devlete mı gıdıyıosun bence özel muayenehanesı olan bı dra gıdın derım onlar ıyı ılgılenıo degerler degısıyo yanı o zaman ıyı ıse sımdı kötu olabılır ayrıca dusugun nedenı de bozuk sperm olabılıyoEşimde test yaptığı zaman doktor ek vitamine ihtiyacın yok ama istersen içebilirsin demişti biz yinede 60tl verip bi ilaç almıştık vitamin aslında tekrar test yapması doğru olabilir dediğin gibi en azından içimiz rahat eder fakat dediğim gibi doktorlar çok agrasif ben gerek duymuyosam sen nası yapcaksın der kesin çünkü ben bu lekelenme için gittiğimde bana adetli değilsen neden geldin dedi genelde adetli gidiliyo ya kadın doğuma kime gidiceksem yani bi hoşlar : (
Devlete gidiyorum özele gittim para için benim sol tüpümü alıcaktı iç kanama başladı diye sonra acil devlete gittik saolsunlar kurtardılar yani hemen tüp alma neymiş çok iyi birini bulmam lazım özel için hsg çekindim 2 ay kadar oldu tüplerim açık sağlıklı çok şükür..Sperm testini eşim düşükten önce vermişti o ara hamile kalmışım zaten şuan 1 .5 yıl geçti vermek lazım dediğiniz gibi belkide ondan olmuyodur bilemiyoruz ki işte sebep nedir herşey yolunda iken neden olmasın diyorumdevlete mı gıdıyıosun bence özel muayenehanesı olan bı dra gıdın derım onlar ıyı ılgılenıo degerler degısıyo yanı o zaman ıyı ıse sımdı kötu olabılır ayrıca dusugun nedenı de bozuk sperm olabılıyo
önce nıye olmuyo fıkrını kafandan at bı boşver öyle rahat olunca oluyoDevlete gidiyorum özele gittim para için benim sol tüpümü alıcaktı iç kanama başladı diye sonra acil devlete gittik saolsunlar kurtardılar yani hemen tüp alma neymiş çok iyi birini bulmam lazım özel için hsg çekindim 2 ay kadar oldu tüplerim açık sağlıklı çok şükür..Sperm testini eşim düşükten önce vermişti o ara hamile kalmışım zaten şuan 1 .5 yıl geçti vermek lazım dediğiniz gibi belkide ondan olmuyodur bilemiyoruz ki işte sebep nedir herşey yolunda iken neden olmasın diyorum
Haklısın bi an sürpriz yapıcak zaten :) ama bilinç altı oluyo ya engel olamıyorum hayırlısı olsun diyorum artık kendimimi kandırıyorum bilmiyorum takmıyorum diyorum ama ama işte :)önce nıye olmuyo fıkrını kafandan at bı boşver öyle rahat olunca oluyo
bak ben o kadar ugrastım dıdındım tepındım baktım olmuyo amannn dedım olmazsa olmasın o ay oldu ustelık bazı durumlardan dolayı sadece ıkı kere yapmıstık bırı yum gunlerındeydı dıgerı de ondan bı on gun fılan sonraHaklısın bi an sürpriz yapıcak zaten :) ama bilinç altı oluyo ya engel olamıyorum hayırlısı olsun diyorum artık kendimimi kandırıyorum bilmiyorum takmıyorum diyorum ama ama işte :)
Evet en güzeli oluruna bırakmak ben dış gebeliğimdede ilk 6 ay taktım kafaya neden olmuyo diye sonra amaan dedim aynı sen gibi bi anda oldu hiç plansız yordamsızbak ben o kadar ugrastım dıdındım tepındım baktım olmuyo amannn dedım olmazsa olmasın o ay oldu ustelık bazı durumlardan dolayı sadece ıkı kere yapmıstık bırı yum gunlerındeydı dıgerı de ondan bı on gun fılan sonra
ıste dusunmuycen oyle oluyoEvet en güzeli oluruna bırakmak ben dış gebeliğimdede ilk 6 ay taktım kafaya neden olmuyo diye sonra amaan dedim aynı sen gibi bi anda oldu hiç plansız yordamsız
Çok tşk ederim ilgin için valla sağol inş mutlu haberlerde veririm sana :)ıste dusunmuycen oyle oluyo
ınsallah hamıs olunca mutlaka yaz cnmÇok tşk ederim ilgin için valla sağol inş mutlu haberlerde veririm sana :)
ınsallah hamıs olunca mutlaka yaz cnm
aminnnnnnTamamdır Dualarını eksik etme Rabbim seni ve kendi ablamda ( 2.bebeğii) dahil tüm bebek bekleyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun
Yapmam gereken tek şey bu galiba herşey güzel şükür sağlığımız ..vardır vakti zamanı diyorum artıkAslında hersey kafada bitiyor stres yapmamanız lazım bende kafaya takmistim sorun ne ki diye testler negatif çıkınca canım sıkılmışti ama hic beklemedigim anda oldu.
Yapmam gereken tek şey bu galiba herşey güzel şükür sağlığımız ..vardır vakti zamanı diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?