yerleşme kanaması diye birşey yokmuş :/???

hemen olmadı maalesef bır bucuk sene bekledım

Bende 5 yıllık evliyim 3.5 yıl korunduk sonra istedik 9 ay sonra oldu ve düşükle aynı anda dış gebelik ikiz dediler : (
esını besle bence kendın de cörek otu bal fılan ye esıne de bal yedır keçiboynuzu yedır ıyı gelıo yumurta sperm kalıtesı artıyo

esını besle bence kendın de cörek otu bal fılan ye esıne de bal yedır keçiboynuzu yedır ıyı gelıo yumurta sperm kalıtesı artıyo
Eşim beni besliyo :) o yer bakar kendinede banada sağolsun sperm testi verdi bikez ve dr rapora bakıyo iyi diyo çağırma gereği duymuyo tekrardan.Tabi ek olarak yapmakta yemekte fayda var mutlaka

Eşim beni besliyo :) o yer bakar kendinede banada sağolsun sperm testi verdi bikez ve dr rapora bakıyo iyi diyo çağırma gereği duymuyo tekrardan.Tabi ek olarak yapmakta yemekte fayda var mutlaka
o degerler hıc bellı olmuyo bı bucuk sene bekleme sebebımız esımmıs 3 yıl once vermıstı neredeyse mukeömel çıkmıstı bız de ona guvenerek hep sorunu bende aradık 1 bucuk sene bekledık o yuzden proxeed plus aldık bı hafta ıctı hamıle kaldım

Eşimde test yaptığı zaman doktor ek vitamine ihtiyacın yok ama istersen içebilirsin demişti biz yinede 60tl verip bi ilaç almıştık vitamin aslında tekrar test yapması doğru olabilir dediğin gibi en azından içimiz rahat eder fakat dediğim gibi doktorlar çok agrasif ben gerek duymuyosam sen nası yapcaksın der kesin çünkü ben bu lekelenme için gittiğimde bana adetli değilsen neden geldin dedi genelde adetli gidiliyo ya kadın doğuma kime gidiceksem yani bi hoşlar : (

devlete mı gıdıyıosun bence özel muayenehanesı olan bı dra gıdın derım onlar ıyı ılgılenıo degerler degısıyo yanı o zaman ıyı ıse sımdı kötu olabılır ayrıca dusugun nedenı de bozuk sperm olabılıyo

Devlete gidiyorum özele gittim para için benim sol tüpümü alıcaktı iç kanama başladı diye sonra acil devlete gittik saolsunlar kurtardılar yani hemen tüp alma neymiş çok iyi birini bulmam lazım özel için hsg çekindim 2 ay kadar oldu tüplerim açık sağlıklı çok şükür..Sperm testini eşim düşükten önce vermişti o ara hamile kalmışım zaten şuan 1 .5 yıl geçti vermek lazım dediğiniz gibi belkide ondan olmuyodur bilemiyoruz ki işte sebep nedir herşey yolunda iken neden olmasın diyorum

önce nıye olmuyo fıkrını kafandan at bı boşver öyle rahat olunca oluyo

önce nıye olmuyo fıkrını kafandan at bı boşver öyle rahat olunca oluyo
Haklısın bi an sürpriz yapıcak zaten :) ama bilinç altı oluyo ya engel olamıyorum hayırlısı olsun diyorum artık kendimimi kandırıyorum bilmiyorum takmıyorum diyorum ama ama işte :)

Haklısın bi an sürpriz yapıcak zaten :) ama bilinç altı oluyo ya engel olamıyorum hayırlısı olsun diyorum artık kendimimi kandırıyorum bilmiyorum takmıyorum diyorum ama ama işte :)
bak ben o kadar ugrastım dıdındım tepındım baktım olmuyo amannn dedım olmazsa olmasın o ay oldu ustelık bazı durumlardan dolayı sadece ıkı kere yapmıstık bırı yum gunlerındeydı dıgerı de ondan bı on gun fılan sonra

Evet en güzeli oluruna bırakmak ben dış gebeliğimdede ilk 6 ay taktım kafaya neden olmuyo diye sonra amaan dedim aynı sen gibi bi anda oldu hiç plansız yordamsız

Evet en güzeli oluruna bırakmak ben dış gebeliğimdede ilk 6 ay taktım kafaya neden olmuyo diye sonra amaan dedim aynı sen gibi bi anda oldu hiç plansız yordamsız
ıste dusunmuycen oyle oluyo

Aslında hersey kafada bitiyor stres yapmamanız lazım bende kafaya takmistim sorun ne ki diye testler negatif çıkınca canım sıkılmışti ama hic beklemedigim anda oldu.

Aslında hersey kafada bitiyor stres yapmamanız lazım bende kafaya takmistim sorun ne ki diye testler negatif çıkınca canım sıkılmışti ama hic beklemedigim anda oldu.
Yapmam gereken tek şey bu galiba herşey güzel şükür sağlığımız ..vardır vakti zamanı diyorum artık

Yapmam gereken tek şey bu galiba herşey güzel şükür sağlığımız ..vardır vakti zamanı diyorum artık

Başka seylerle kafanı dağıt sadece yumurtlama günlerini takip et onun haricinde kafana takma ve sakın kötü düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…