Benimde 2 gündür kahverengi akıntım var. Adet olmamada yaklaşık 10 gün var test yaptım negatif çıktı bel ve kasık ağrım var sabah uyandığımda mide bulantım oluyor. Arada minik kahverengi parça geliyor Yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı çözemiyorumMerhaba arkadaşlar ,
En son 29.03.2025 tarihinde regl oldum 11.04.2025 tarihinde Histeroskopi oldum 10 gün ilişki yasağı oldu sonrasında doktorum herhangi bir sorun görmediği için eski ilişki düzenimize devam ettik . Normalde reglim gecikti ama tabii pcoslu olduğum için düzenli bir döngüm yok zaten . Dün peçeteye kahverengi ve açık pembe 1-2 damla leke geldi ( normalde regl öncesi olurdu 2-3 saate reglim başladı ) regl oldum sanıp ped taktım fakat şuan hala lekelenme şeklinde oluyor çok nadir yani toplam 5 damla yoktur . Geçen hafta test yapmıştım negatifti birde sizlerin değerli tecrübelerini öğrenmek istedim
Hayırlı uğurlu olsunBenim transferden on gün sonra pembe leke gelmişti hatta üzülmüştüm adet olcam diye on ikinci gün hamile olduğumu öğrendik ilerleyen haftalarda da bı iki kez kahverengi gelmişti. Doktorum kırmızı kan görmediğin sürece korkma demisti
Ovülasyon testi yapsana ? İnşallah yerleşmedirBenimde 2 gündür kahverengi akıntım var. Adet olmamada yaklaşık 10 gün var test yaptım negatif çıktı bel ve kasık ağrım var sabah uyandığımda mide bulantım oluyor. Arada minik kahverengi parça geliyor Yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı çözemiyorum
Onu hiç yapmadımOvülasyon testi yapsana ? İnşallah yerleşmedir
İnşallah ikimizinkide yerleşme kanamasıdır ağrın oldu mu akıntı varken ?Onu hiç yapmadım
Batma sizi oluyodu ama bu kişiden kişiye değişir.Hayırlı uğurlu olsunbenim şuan 2 gündür çok az peçeteye 1 damla kadar pembe kahve leke oluyor o kadar ağrım yok sizde ağrı var mıydı ?
Anladım teşekkür ederim , normalde regliden önce de kahverengi alıntı oluyordu ama peşinenregl geliyordu ilk defa böyle bişey yaşıyorumBatma sizi oluyodu ama bu kişiden kişiye değişir.
Rica ederim rabbim gönlüne göre versinAnladım teşekkür ederim , normalde regliden önce de kahverengi alıntı oluyordu ama peşinenregl geliyordu ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Leke varken test negatif çıkabiliyor benim öyle olmuştu leke bittikten 2 gün sonra net pozitifi gordumMerhaba arkadaşlar ,
En son 29.03.2025 tarihinde regl oldum 11.04.2025 tarihinde Histeroskopi oldum 10 gün ilişki yasağı oldu sonrasında doktorum herhangi bir sorun görmediği için eski ilişki düzenimize devam ettik . Normalde reglim gecikti ama tabii pcoslu olduğum için düzenli bir döngüm yok zaten . Dün peçeteye kahverengi ve açık pembe 1-2 damla leke geldi ( normalde regl öncesi olurdu 2-3 saate reglim başladı ) regl oldum sanıp ped taktım fakat şuan hala lekelenme şeklinde oluyor çok nadir yani toplam 5 damla yoktur . Geçen hafta test yapmıştım negatifti birde sizlerin değerli tecrübelerini öğrenmek istedim
İnşallah canım evet kasık ve bel ağrım oldu akıntıdan önce de 2 gün falan çok sık idrara çıktımİnşallah ikimizinkide yerleşme kanamasıdır ağrın oldu mu akıntı varken ?
Merhaba arkadaşlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?