• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan ?

alyaaal

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2023
188
61
18
25
Merhaba arkadaşlar ,

En son 29.03.2025 tarihinde regl oldum 11.04.2025 tarihinde Histeroskopi oldum 10 gün ilişki yasağı oldu sonrasında doktorum herhangi bir sorun görmediği için eski ilişki düzenimize devam ettik . Normalde reglim gecikti ama tabii pcoslu olduğum için düzenli bir döngüm yok zaten . Dün peçeteye kahverengi ve açık pembe 1-2 damla leke geldi ( normalde regl öncesi olurdu 2-3 saate reglim başladı ) regl oldum sanıp ped taktım fakat şuan hala lekelenme şeklinde oluyor çok nadir yani toplam 5 damla yoktur . Geçen hafta test yapmıştım negatifti birde sizlerin değerli tecrübelerini öğrenmek istedim 🥰

Benim transferden on gün sonra pembe leke gelmişti hatta üzülmüştüm adet olcam diye on ikinci gün hamile olduğumu öğrendik ilerleyen haftalarda da bı iki kez kahverengi gelmişti. Doktorum kırmızı kan görmediğin sürece korkma demisti

Merhaba arkadaşlar ,

En son 29.03.2025 tarihinde regl oldum 11.04.2025 tarihinde Histeroskopi oldum 10 gün ilişki yasağı oldu sonrasında doktorum herhangi bir sorun görmediği için eski ilişki düzenimize devam ettik . Normalde reglim gecikti ama tabii pcoslu olduğum için düzenli bir döngüm yok zaten . Dün peçeteye kahverengi ve açık pembe 1-2 damla leke geldi ( normalde regl öncesi olurdu 2-3 saate reglim başladı ) regl oldum sanıp ped taktım fakat şuan hala lekelenme şeklinde oluyor çok nadir yani toplam 5 damla yoktur . Geçen hafta test yapmıştım negatifti birde sizlerin değerli tecrübelerini öğrenmek istedim 🥰
Benimde 2 gündür kahverengi akıntım var. Adet olmamada yaklaşık 10 gün var test yaptım negatif çıktı bel ve kasık ağrım var sabah uyandığımda mide bulantım oluyor. Arada minik kahverengi parça geliyor Yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı çözemiyorum

Benim transferden on gün sonra pembe leke gelmişti hatta üzülmüştüm adet olcam diye on ikinci gün hamile olduğumu öğrendik ilerleyen haftalarda da bı iki kez kahverengi gelmişti. Doktorum kırmızı kan görmediğin sürece korkma demisti
Hayırlı uğurlu olsun 🙏🏼 benim şuan 2 gündür çok az peçeteye 1 damla kadar pembe kahve leke oluyor o kadar ağrım yok sizde ağrı var mıydı ?

Benimde 2 gündür kahverengi akıntım var. Adet olmamada yaklaşık 10 gün var test yaptım negatif çıktı bel ve kasık ağrım var sabah uyandığımda mide bulantım oluyor. Arada minik kahverengi parça geliyor Yumurtlama kanaması mı yerleşme kanaması mı çözemiyorum
Ovülasyon testi yapsana ? İnşallah yerleşmedir 😍

Merhaba arkadaşlar ,

Leke varken test negatif çıkabiliyor benim öyle olmuştu leke bittikten 2 gün sonra net pozitifi gordum

Merhabalar, benimde önce lekelenmem olur birkaç gün sürer sonra adet söker. Ama adetten 1-2 gün önce sadece 1 kez pembe kanamam oldu o da çok afadersiniz sadece peceteye geldi tekrarda olmadı. Hatta ben adet oldum sandım devamı gelir dedim ama gelmedi. O süreçte regl olacak gibi kasık ağrıları, üşüme, sık idrara çıkma vardı. Yerleşme kanaması çok kısa sürüyormuş zaten. Bence bir kaç gün daha bekleyip testi yenileyin. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏼
Merhaba arkadaşlar ,

Back
X