Yerleşme kanaması (implantasyon) yaşayan?

Kizlar benim bat 5 Ağustostu ama olmadım şimdi çok sancım var birkaç damla pembe akibti oldu ama yerleşme kanaması adet tarihi sonrasi olur mu sizce? Yada bu kadar sancı? İnşallah adetim gelmiyordur. Kabullenmek istemiyorum.

Ben gebelikte geçirdim yerleşme kanaması yani öyle olabileceğini söylediler kahve bir leke geldi salyamsı ama daha öncede gelmişti o içerde biriken pis kan uluyormuş adet tarihimi bende bilmezdim çok düzensizdi ovulasyon testi kullandım tavsiye ederim

Merhaba arkadaşlar, aramızda yerleşme kanaması yaşayan var mı?
Varsa birkaç sorum olacak, ne renkti kaç gün sürdü?
Bir de adete kaç gün kala oldu?
Gebeliği lekelenmeden kaç gün sonra öğrendiniz?
Adetim son zamanlarda düzensizleşti, bu yüzden beklenen adet tarihini bilmiyorum, adet başlangıcımdan sayarsam 30. güne girdim şuan, düzenli olsaydım muhtemel adet tarihim olabilirdi ama düzensiz olduğundan belki hala yumurtlamamış bile olabilirim, 2 gündür asla adet olmayan açık kahve pembe arası bir lekelenmem var ama implantasyon mu yoksa yumurtlama kanaması mı o da belli değil? Benzer şeyler yaşayanlar varsa lütfen cevaplarsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, aramızda yerleşme kanaması yaşayan var mı?
Varsa birkaç sorum olacak, ne renkti kaç gün sürdü?
Bir de adete kaç gün kala oldu?
Gebeliği lekelenmeden kaç gün sonra öğrendiniz?
Adetim son zamanlarda düzensizleşti, bu yüzden beklenen adet tarihini bilmiyorum, adet başlangıcımdan sayarsam 30. güne girdim şuan, düzenli olsaydım muhtemel adet tarihim olabilirdi ama düzensiz olduğundan belki hala yumurtlamamış bile olabilirim, 2 gündür asla adet olmayan açık kahve pembe arası bir lekelenmem var ama implantasyon mu yoksa yumurtlama kanaması mı o da belli değil? Benzer şeyler yaşayanlar varsa lütfen cevaplarsa çok sevinirim.
Adetime 1 gün kala başladı kahverengi pas lekesi gibiydi.3 gün sürdü bitmeyecek diye çok korktum ama çok şükür bitti

Aynı şeyleri yaşayan varmı merak ettim😊 adetten 5 gün önce cok açık pembe peceteye silince gelen bi kanama gördüm birdefalık. Üstüne düşmedim... Geçtigimiz pztesi adet olmam (adetlerim düzenlidir) gerekiyodu olmayınca o kanamanin yerleşme kanamasi olabilecegini düsünüp evde erken gebelik testi yaptım negatifti. Hala adet olmadığım için dün tekrar test yaptım yine negatif. Böyle bi durum yaşayıp testi negatif cıkıp hamile olduğunu ögrenen varmı? Kan testi yaptırmadım yurtdışında yaşıyorum burda hemen kan testi yapmıyolar malesef. Pzteside olmazsam doktorumu arıcam😊 çok teşekkürler.

Back
X