- Emoji Skoru
- 4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gokturkcen
Selam kızlar. Öncelikle evliyim hiç çocuğum yok tecrübesizim. Son adet tarihi 11 şubat adet bitişi 16 Şubat ve adet bitiminden sonraki 1 hafta günaşırı ilişkiye girdik. Sonrasında ise hiç ilişkiye girmedik çünkü boşanma kararı aldık. Yumurtlama vs takip etmedim ama ortalama 26 günde bir adet oluyorum pepappa göre 23 Şubat yumurtlama dönemiydi. Yumurtlama döneminde kasık batması ve lekelenme yaşadım. Başta kahverengi sonra açık pembe en son akıntıyla bir damla kadar kan geldi. Daha önce hiçbir ovulasyon dönemimde böyle lekelenmeler yaşamadım sadece akıntı oluyordu. Bu lekelenmelerin ardından aşırı akıntım olmaya başladı, su gibi akıntım geliyordu resmen ve günde 2&3 kez iç çamaşırı değiştiriyordum. Son günlerde vücudumu dinliyorum sağ kasıkta pıt pıt atmalar, hafif kramplar, bel ağrısı ve üst bacaklarımda ağrı oluyor fakat dayanılmayacak boyutta değil. Az önce lavaboya girdim adetime 2-3 gün var ve yoğun bir akıntıyla birlikte bir damla kanamam oldu. Peçeteye silince pembe leke geldi. Acaba yerleşme kanaması mı? Tecrübeli arkadaşlar lütfen yorum yapar mısınız?