• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı? Acil yardım🙏🏻

Testlerim bu şekilde çıktı bugün yerleşme kanamasının üstünden 5 gün geçti hala regli de olmadım ama testlerde bana güven vermedi sizce var mı
Ayy var gibi gözüküyor ama bu test güvenilir mi bilmiyorum, inşallah doğrudur. Ben tekrar test yapmadım henüz, adetimin geçmesini bekliyorum.🥰

Bugün adet gecikmemin 1. günü tekrardan artımed erken gebelik testi yaptım ama negatif. Büyük ihtimalle yarın adet olurum, yarın da adet olmazsam hastaneye gidip baktıracağım :)

Benimde yarın regl günüm bugün gecikme olmadan yaptım negatif çıktı 😞

Bugün adet gecikmemin 1. günü tekrardan artımed erken gebelik testi yaptım ama negatif. Büyük ihtimalle yarın adet olurum, yarın da adet olmazsam hastaneye gidip baktıracağım :)
Regli oldunuz mu acaba

Regli oldunuz mu acaba
Hayır olmadım :( 3 gün geciktim ve az önce kahverengi bir akıntı geldi. Adetim mi sökülüyor yoksa yerleşme mi çözemedim. Bu ay çok stres oldum ona bağlıyorum ama yarın hastaneye gideceğim artık beta hcg baktırmak için. Siz kan verdiniz mi? Kesinleşti mi gebeliğiniz?

Hayır olmadım :( 3 gün geciktim ve az önce kahverengi bir akıntı geldi. Adetim mi sökülüyor yoksa yerleşme mi çözemedim. Bu ay çok stres oldum ona bağlıyorum ama yarın hastaneye gideceğim artık beta hcg baktırmak için. Siz kan verdiniz mi? Kesinleşti mi gebeliğiniz?
Hayır maalesef regli oldum ben 6. Günde

Ben de bir şey sorcam. En son regl tarihim 15 - 21 Şubat . 5-8 martta kahverengi lekelenme oldu normalde adet tarihlerim hep düzenlidir ama hiçbir zaman lekelenme yaşamamıştım. 9unda hem erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hem de kan verdim onda da gözükmedi. Sizce yumurtlama kanaması mıydı yaşadığım?

Ben de bir şey sorcam. En son regl tarihim 15 - 21 Şubat . 5-8 martta kahverengi lekelenme oldu normalde adet tarihlerim hep düzenlidir ama hiçbir zaman lekelenme yaşamamıştım. 9unda hem erken gebelik testi yaptım negatif çıktı hem de kan verdim onda da gözükmedi. Sizce yumurtlama kanaması mıydı yaşadığım?
Canım yumurtlama zamanı kanama ilk defa duydum benim bildiğim çatlamadan sonra bebek yerleşirken yerleşme kanaması kesin gebelikte varda yokta diyemeyiz bir kadın doğum uzmanına görünmelisin canım

Back
X