Adet tarihin gectimi. Son adet tarihin kactiMerhaba arkadaşlar acaba benim gibi bunu yaşamış olup da merak edenler var mı diye bu konu başlığını açtım cuma hafif lekelenmem oldu cumartesi peçeteye kan geldi iki üç defa ped çok dolmadı pazar kesildi öncesinde gögüs ağrım vardı bat da cuma-cumartesi gösteriyodu fakat şu an hiçbir şey yok gögüs hassasiyeti gitti idrar testi yapsam yerleşme kanaması olma ihtimali var mı böyle bişe yaşayan var mı acill yardımmmmm
Kanda hcg bakmadan hiçbir şey denilemez.
Gebelik testi alsam?Kanda hcg bakmadan hiçbir şey denilemez.
H Hasta12Merhaba arkadaşlar acaba benim gibi bunu yaşamış olup da merak edenler var mı diye bu konu başlığını açtım cuma hafif lekelenmem oldu cumartesi peçeteye kan geldi iki üç defa ped çok dolmadı pazar kesildi öncesinde gögüs ağrım vardı bat da cuma-cumartesi gösteriyodu fakat şu an hiçbir şey yok gögüs hassasiyeti gitti idrar testi yapsam yerleşme kanaması olma ihtimali var mı böyle bişe yaşayan var mı acill yardımmmmm
Bence gebelik testi al doktorlar bir hafta geçince bakıyorlar adet tarihinden ben doktora gittim bana adet geçince gel dediler yani en kısa yolu gebelik testi belki üstüne görmedir adet kırmızı oluyorGebelik testi alsam?
İnş yarın alıcamBence gebelik testi al doktorlar bir hafta geçince bakıyorlar adet tarihinden ben doktora gittim bana adet geçince gel dediler yani en kısa yolu gebelik testi belki üstüne görmedir adet kırmızı oluyor
Beni de haberdar et kzuum merak ediyorum bende olmadi ama inşallah senin olurİnş yarın alıcam
Gebelik testi alsam?
Umudum yok canım ama inş ikimizde en yakın zamanda alırızBeni de haberdar et kzuum merak ediyorum bende olmadi ama inşallah senin olur
Yani yerleşme kanaması ise geçmiş oluyor ya o yüzden dedimidrardan bakılan gebelik testlerinin güvenilirliği düşük.
Kuzum ben adet oldum sandım ama dün oldum bir pedi bile doldurmadı yenisi taktim dün ama kan felan gelmedi ve kahvrengiydi rengi adet olsa bugünde gelirdiUmudum yok canım ama inş ikimizde en yakın zamanda alırız
Benim gibi işte canım bi ped doldu dolmadı dün kesildi şimdi açık kahve geliyo peçeteye adet gününü 3 gün geçtim sayılıyo eğer cumartesi günü olan adet degilse acaba cok mu taktıkKuzum ben adet oldum sandım ama dün oldum bir pedi bile doldurmadı yenisi taktim dün ama kan felan gelmedi ve kahvrengiydi rengi adet olsa bugünde gelirdi
Bende peceteye yogun geldi cumartrsi ama renk hatırlamıyorm şimdi karıştım. Pıhtı vs yoktu ve akşamı bitmişti pazar bişey yoktuBenim gibi işte canım bi ped doldu dolmadı dün kesildi şimdi açık kahve geliyo peçeteye adet gününü 3 gün geçtim sayılıyo eğer cumartesi günü olan adet degilse acaba cok mu taktık
Ama kafamı kurcalayan mesele gögüs hassasiyetim gectiUmudum yok canım ama inş ikimizde en yakın zamanda alırız
Gene negatifUmudum yok canım ama inş ikimizde en yakın zamanda alırız
Belki 4 gün sonra çıkar bekleGene negatif
Valla kuzu dört gün oldu toplasan dört gün boyunca bir ped etmez ama ben değiştiriyorum kahverengi şeklinde geliyor sanki çamur gibi hastaneye gittim pzt tekrar gitcem bakalım durum ne karnım hala davul gibi geçmedi pıhtı felan da gelmedi normalde gelmesi gerek adet iken geliyordu benimBenim gibi işte canım bi ped doldu dolmadı dün kesildi şimdi açık kahve geliyo peçeteye adet gününü 3 gün geçtim sayılıyo eğer cumartesi günü olan adet degilse acaba cok mu taktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?