Yerlesme Kanamasi mi Adet mi???

Gurbetcisu

Kocasının Birtanesi..
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
181
97
18
Merhaba arkadaslar uzun bir sorum var size benim en son 23.12 adetim daha sonra hep birlikte olduk yilbasi gunu esimin kuzeni öldü cok uzuntu ve stres oldum daha sonra hep birlikte olduk ne kadar dogru bilmiorum ama esim cok istedi bizde yaptik aama ben cok kotu hissederek yaptm sanki saygisizlikmis gibi ölene gibi hissettm simdi adetim hep gec gelirdi bu ay tam 20.01 de acik pembe kan geldi ama hep peceteye geldi adet oluyorum sandim bekledm devami gelmedi 3 gun sonra kahverengi lekelenme oldu ve hala devam ediyortest yaptim negatif cikti sizce hamilelik mi stresden adetim mi az geliyor yoksa baska birsey mi cevaplarsaniz sevinirim..

Merhaba muhtemel strestendir ama ustune gormede olabılır çamur gıbı olur. Biraz, daha bekle kan testi uaptır.

Adetten yaklaşık 2 3 hafta önce bi lekelenmem oldu ama ilişkiden sonra oldu bugünde adetim gecikeli 3 gün oldu arada kasık ağrım oluyor bide adet olcak mısın gibi akıntim var gibi hissediyorum ama bişey olmuyor sizce ne yapmalıyım

Test yapmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…