• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerlesme kanamasi mi bilenler yazsin artik lutfen

busenaz1221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
15
2
1
25
Açık olmak istiyorum sevişmeden önce kahverengi lekem geldi tam regl tarihimdeyim bu arada. sevismeden once hamilelik testi de yaptim tek cizgi 3 gundur bir ped bile dolmadi bu yerlesme kanamasi falan olabilir mi yani cok ihtimal vermedim ama? Bi onceki sevismemzn ustunden 1.5 ay gecti nerdeyse

Açık olmak istiyorum sevişmeden önce kahverengi lekem geldi tam regl tarihimdeyim bu arada. sevismeden once hamilelik testi de yaptim tek cizgi 3 gundur bir ped bile dolmadi bu yerlesme kanamasi falan olabilir mi yani cok ihtimal vermedim ama? Bi onceki sevismemzn ustunden 1.5 ay gecti nerdeyse
Bi test yapmanızda fayda var yerleşme kanaması tarif ettiğiniz şekilde oluyormuş çünkü bazen testler yeterli hcg olmadığında tek çizgi çıkarabiliyo testi tekrarlayın yerleşme kanamasına benziyor çünkü anlattığınız

Bi test yapmanızda fayda var yerleşme kanaması tarif ettiğiniz şekilde oluyormuş çünkü bazen testler yeterli hcg olmadığında tek çizgi çıkarabiliyo testi tekrarlayın yerleşme kanamasına benziyor çünkü anlattığınız
Merhaba arkadaşlar 15 martta regl bitiminden 2 gün sonra şüpheli bir ilişkim oldu ilişkiden 7 gün sonra tam yumurtlama zamanımda 2 3 saat süren pembe kırmızı kanamam oldu reglimin bugün gecikmesinin 22.günü gecikmenin 7 ve 15.günleri kan testi verdim (betahcg 0.3)ve negatif çıktı geç döllenme riski hala var mı? Sizce benimki yerleşme kanaması olabilir mi

Back
X