Yerlesme Kanamasi mi lutfen cevap verin

flankeshanim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
18
2
1
Arkadaşlar 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde rahmim de kramplar yaşıyorum adetim 2 gün var bugün ilk pembe bir pıhtı geldi idrardan sonra ise acik renk embe akıntı geliyor sizce hamilelik var mı yerlesme kanamasi olabilirmi

Arkadaşlar 10 gündür göğüs ağrısı çekiyorum şiddetli bir şekilde rahmim de kramplar yaşıyorum adetim 2 gün var bugün ilk pembe bir pıhtı geldi idrardan sonra ise acik renk embe akıntı geliyor sizce hamilelik var mı yerlesme kanamasi olabilirmi
Sonunda benim gibi olan birini buldum 😃 bir haftadır benim de göğüs hassasiyetim var pazar pazartesi açık kahverengi lekelenme yaşadım 2 günüm var ben de bu yerleşme kanaması mi acaba diye düşünüyorum ama test de yapmak istemiyorum siz test yaptınız mı

Göğüs ağrısı denince cigerlerle, kalple alakalı sıkıntılar çağrıştırıyor. O sebeple meme ağrısı diyelim.
Yaşadığınız belirtiler için gebelikten olabilir diyebiliriz. Yüzde elli ihtimalli bir durum bu. Bilemeyiz ki. Bekleyin, adet olmazsaniz test yapın.

Sonunda benim gibi olan birini buldum 😃 bir haftadır benim de göğüs hassasiyetim var pazar pazartesi açık kahverengi lekelenme yaşadım 2 günüm var ben de bu yerleşme kanaması mi acaba diye düşünüyorum ama test de yapmak istemiyorum siz test yaptınız mı
Adetimden yaklaşık 9 gün once başladı şiddetli ağrı göğsümde eğilirken vs çok hassas bugün de kahverengi pembe arasi bir lekelenme oldu daha sonra idrara çıktığımda idrardan sonra çok az pembe akıntı geliyor sizdede var mı bu durum. Maalesef henüz test yapamadım

Adetimden yaklaşık 9 gün once başladı şiddetli ağrı göğsümde eğilirken vs çok hassas bugün de kahverengi pembe arasi bir lekelenme oldu daha sonra idrara çıktığımda idrardan sonra çok az pembe akıntı geliyor sizdede var mı bu durum. Maalesef henüz test yapamadım
Aynen var benim sildikce gelen birşey değil miktarı görmek için günlük ped kullanıyorum onda görüyorum sadece pembe değilde benimki çok açık kahverengi birde ilk defa göğüs uclarimin koyulastigini gördüm bu da belirti galiba yarın test alıp Perşembe sabahı ilk idrarla denicem bakalım beklemek zor 😒

Aynen var benim sildikce gelen birşey değil miktarı görmek için günlük ped kullanıyorum onda görüyorum sadece pembe değilde benimki çok açık kahverengi birde ilk defa göğüs uclarimin koyulastigini gördüm bu da belirti galiba yarın test alıp Perşembe sabahı ilk idrarla denicem bakalım beklemek zor 😒
Normalde adetim direk kırmızı gelir böyle olunca umutlandım açıkçası inşallah hamileliktendir sizde devam ediyormu hala pembe kahverengi lekelenme yoksa sadece bir kez mı oldu

Merhaba ben de dün açmıştım benzer bir konu. Benimde 3 gündür başlayan hafif pembe bi akıntı var. Sadece lavaboya gittiğimde peçete silince geliyor. Dün sadece küçük bir parça şeklimde koyu gibi geldi bugün çok çok daha az peçetede zor görünüyor. Göğüslerim hassastı (ama büyük göğüslerim olduğu için zaten genelde hassas ). Tek aklıma takılan benim adetime daha 8 gün var. Bir de kasıklarımda biraz sertlik ve hafif adet ağrısı gibi ağrı var.
Acaba durumumuz nedir? Doktora gitmek en iyisi ama olumsuz cevabı almak istemiyorum. Böyle bir umutla biraz zaman geçirmekte iyi geliyor gibi.

Merhaba ben de dün açmıştım benzer bir konu. Benimde 3 gündür başlayan hafif pembe bi akıntı var. Sadece lavaboya gittiğimde peçete silince geliyor. Dün sadece küçük bir parça şeklimde koyu gibi geldi bugün çok çok daha az peçetede zor görünüyor. Göğüslerim hassastı (ama büyük göğüslerim olduğu için zaten genelde hassas ). Tek aklıma takılan benim adetime daha 8 gün var. Bir de kasıklarımda biraz sertlik ve hafif adet ağrısı gibi ağrı var.
Acaba durumumuz nedir? Doktora gitmek en iyisi ama olumsuz cevabı almak istemiyorum. Böyle bir umutla biraz zaman geçirmekte iyi geliyor gibi.
Benimde akintilarim bu şekilde adetime 1-2 gün var eğer yerlesme kanamasi ise kaset testte çıkmaz sanırım internette 5 gün sonra idrar testlerinde çıktigi yaziyor

Hamile olabilirsiniz bana da aynısı oldu adetten 10 gün önce lekelenme oldu ilk kez (kahve pembe), test pozitif cıktı. İnşallah sizin de öyle olur

Kucuk oglumda adete yakin cok acik pembe bir sey olmustu ben yerlesme kanamasi diye dusunurken komsum dr gitmemi soylefi badindan gecsn bir olayi anlatinca gittim
Yerlesme kanamasimi diye sorunca sunu dedi gebekalmis bir kadinda kahverengi pembe kirmizi herhangi bir leke gelmez bu dusuk riski var demektir igne ve ilac verdi gittik.duyumlarla goruyoruz ki tip hernekadar tutunma diye birsey yok desede bayanlar yasiyor ama sunuda duyduk yasayanlardan dusukde olabilir .genede dikkatli olmakda fauda var

Merhaba ne kadar sonra test yaptınız peki
adet olmada. 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Ama kanamalar devam etti. Sonra kan testi yaptırdık. Olması gereken adetin 3. Gününde o da negatif çıktı. Şimdi ara ara kanama devam ediyor. Doktor tarlusal verdi. Adet söktürücü. İlk kez kullanıyorum bitmesine 1 ilaç kaldı. Reçetede yazdığına göre 10 gün sonra normal adet olmam gerekiyor. Ama sanırım son 1 ayı hep adet gibi geçirdim. Her gün minik 1-2 kanamam oluyor .

Benimde ağrım vardı ancak meme ağrısı değil kasık ağrısıydı. Yaklaşık 7 8 gün önceden yaşamaya başladım. Reglden 4 gün önce silik çizgiyle öğrendim. Regl günümde meme ağrısı başladı. Ama bir damla dahi akıntım yoktu. Yani kişiden kişiye değişebilir bu

Merhaba kızlar bende aynı durumları yaşıyorum. Adetime 3gün var bu gün başladı pembemsi akıntı geliyor böyle çok az silince biliniyor ağrım hafif normal adet dönemimde ağrılarım olur ve koyu kırmızı gelir. İnşAllah yerleşme kanamasıdır🙏🏻

Back
X