Yerleşme kanaması mı normal adet mi bu nedir yardım kızlar

doruk90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
415
247
23
34
Selam tecrübeli anne ve anne adayları çok merak ediyorum dün sabah uyandım ve sancılar içinde neyse gün boyu devam etti ama kan afedersiniz pıhtı şeklinde değil açık sütlü kahve renginde bugün ikinci günüm çok afedersiniz sadece silerken kırmızı bir silimlik gelen kan ve acayip bulantı nedir bu sizce umarım anlatabilmişimdir

Ayrıca eklemek istedim ped değiştiriyorum ama bu iki günde toplasanız bir pet dolusu kanama yok sizce bi Ümit varmı böyle olan var mı ya da

Canım umarım hamilesindir bende bebek için gün sayarken böyle şeyler yaşamıştim psikolojik de olabiliyo eğer öyleyse kafana takma bari regl düzenin bozulmasın

Bnm yerlesme kanamam sancili olmustu hatta esime adet oldum demistim ama lekelenmem az az olmustu
İşte tam da öyle adet oldum gibi sancı ama normal adet herkes bilir kan pıhtısı olur yopun olur kızlar yok daha dördüncü ayımız yedi aylık evliyim öyle sıkıntı edecek durumum yok tabi istiyorum kim istemez Hakkı'nızı helal edin açık açık yazdığım için az önce peddeğiştim sadece açık pembe ve kahve ama sadece orta kışın dolacak kadar bugün üçüncü gün yine aynı

İnşallah öyleyse çok Mutlu olurum ya bi yanım umutlu ama bir yanım yapma ümitlenme Diyo ama tam senin anlattığın gibi az az işte ay senin bebişin de yeni hayırlısı ile kucağına al inşallah aminnn

İnşallah öyleyse çok Mutlu olurum ya bi yanım umutlu ama bir yanım yapma ümitlenme Diyo ama tam senin anlattığın gibi az az işte ay senin bebişin de yeni hayırlısı ile kucağına al inşallah aminnn
sagol canm iste bnmde senin bu lekelenmenle ilgili bir yanim umutlu bir yanimda umitlendirirsen snra uzulur dio
hakkinda hayirlisi olsn bnm adete 2 gun varken teste cikti senin ne kadar var adetine

Ben de aynı durumda sayılırım canım adetim cumartesi olcak ama dün yürürken topallıcak şekilde kasık ağrım oldu ve sadece peçeteye kahverengi leke geldi. Bugün de ağrım yok ama lekelenme sadece peçeteye gelicek şekilde devam ediyor. Bir de ani uyku basması oluyo dünden beri. İnşallah hamişizdir

Yok Can'ım almadım yapmadım eğer ki bugün devam ederse öyle yapayım diyorum ama üzülmek istemediğim için ümit etmiyorum Allah hayırlısını versin ya bi bebiş herkese nasip etsin inşallah

Kızlar bende de oluyor sanıyorum 2-3 gündürlü ufak ufakta olsa açıkpembe açık kahverengimsi lekeler oluyor .Yanlız bu sabah sanki adet olucakmışım gibi bi agrı oldu sonra gaz sonra affedersiniz sonra geçti şimdi karnım taş gibi kasıklarımda agrı sag ve sol ateş terleme bel agrım var sizce olabilirmi ?

Bence olabilir tam adet gününde mi oldu benimde öyle oldu adet günüm sancılı kahve akıntı işte bakalım ben bugün yoğun gibi geldi akıntı bana ama

Kizlar mrb yazdiklarinizi okudum ve yazmadan gecmek istemedm benm adetime yaklasik 1 hafta kala adet olacakmisim gbi kasik agrim basladi heran gelecekmis gbi oldu snra esimle iliskiye grdik ve hemn iliski sonrasi pembemsi bi sivi geldi hatta esim adet olacaksn dedi akabinde kahverengi leke ve kirmizi kan geldi gunluk ped koydum bi kac defa doldu degistrdim derken aniden kesildi adetin son gunu gibiydi yani tam 2 gun surdu bitti tabi ben o kani gorunce hem cook agladim hemde ne temizlikler yaptm agir kaldrdim belimi bile acitiyordum nerdeyse aradan bi iki gun gecti idrar testi yapayim dedm ve aninda sukurler olsun ki pozitifi gordum biliyorum cok uzun yazdim ama umarim birilerinize yardimci olabilirm

Ya ne güzel Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah Can'ım peki çok az da olsa kırmızı oldu mu hiç lekenmelerin yoksa hep pembe ve kahve miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…