Yerleşme kanaması mı normal adet mi bu nedir yardım kızlar

Bence olabilir tam adet gününde mi oldu benimde öyle oldu adet günüm sancılı kahve akıntı işte bakalım ben bugün yoğun gibi geldi akıntı bana ama

Yok canım 2 gün var adetime ama 2-3 gündürlü lekenmelr devam ediyor şuan kasık agrım var hatta karnımda şişkinlik altında da bi agırlık var

Benim lekelenmem oldu ama aksine hiç ağrım olmadı sadece kahverengi bir leke gördum o kadar 1 gün bile sürmedi 1 kere gördüm snra hemen test yaptım akşam silik ikinci çizgi çıktı şuan 7 haftalık hamileyim ve adetime 5 gün vardı

Kızlar benim üç gün sürdü kanama bekliyorum test yapsam mı yapmasam mı diye ama deli gibi hamile moduna girmiş bulunmaktayım bence yapmak en mantıklısı yarın yapacam olmaz da hamile çıkmazsam yazmıcam eğer ki varsa büyük zevkle bildireceğim söz bana dua edin iyi geceler herkese Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bizi de sevindirecek rabbim en güzel şekilde

Naptn cnm yaptn mi

Yani o testleri İllaki sabah mı yapmak gerekiyordu ya anlamıyorum sürekli karnım şiş sanki hareket etsem düşecek gibi Ani bi şekilde bi hafta da kilo aldım sinirlerim bozuluyor inan kafaya taktığım da yok inançlı biriyim rabbim ne Zaman nasip ederse ama anlamıyorum yani normal de 6 gün adet olurum üç gün oldum kahve pembe yani allahım yardım et ya

Canm cok dusunmektn de oluyr psikolojik olarak da bazi seyleri kendimiz yapiyrz ben sabah yapmamistm illa sabah sart deil ama sabah ilk idrar daha etkili olur diyorlar sen gecikme yasadn mi

Bende 3 ay önce düşük yaptım farkında olmadan ve idrar pıhtı vardı çok az da açık pembe kanama düşük olmuş meğerse ve suan 9 haftalik hamileyim hiç kanamam falan olmadı bence hemen bir doktora git geç olmadan

Ya haklısınız ama gerçekten sıkıntı etmedim hatta adet olunca bile tamam bu ay da yok dedim güldüm geçtim sonrası üç gün bahsettim tarzda kanama oldu işte sadece sütlü kahve tonu ve üçüncü gün bitti hayır günüm geçmedi aksine tam adet günüm sancılı oldu ama pet dolmayacak şekilde iki üç gün ya çok tuhaf karnım şiş hep doktor a giderim olmazsa kanama neden Böyle açıklasın çünkü en son bitme günü kan rengim kahve olurdu iltihap kist yok bildiğim kadarıyla da hayırlısı ya böyle olmak çok daha kötü ama test yaptım iki dk bile beklemeden attım testi

Kızlar bilmem rahatlatır mi sizi ama bende gebeligin basinda adet dönemimizde takip eden zamanda lekelenmesi gördüm ama hamile olduğumu biliyordum planlı gebelik olduğundan kan testi. Pozitif cikmisdi. Ve gebeliği öğrendikten sonra lekelenme oldu korktum hemen acile gittim doktorum yerleşme kanamasıdır dedi açık kırmızıyı akabinde kahverengi geldi. Ve anneme söylediğimde oğlun olacak dedi ki 33 haftaligim oğlum olcak araştırdım yerleşme kanaması görenlerin hemn hemn çoğunun oğlun oluyormuş.

Can'ım kucağına alırsın sağ salim inşallah peki lekelenme durumun kaç gün sürdü acaba ben sadece evde yaptım biri bozuktu diğer teste de bi dk bile beklemeden attım ama akşam on gibi falan bilmem hala ara ara leke var böyle damla damla bu iki gündür anlamıyorum en mantıklısı pazartesi doktor

Bi gün sürdü sabah kaldığımda. Vardım gün akşama ara aram oldu ama kimisindeniki. Gün dewam.edermiş ama.kan gibi degil açık renk ve arada kahve rengimolurmus. Ben kan testi yaptırmıştım. Sagliknocagina iki gün arayla tekrarlayıp 2 katina katlandigina baktım. Icini ferah tut eğer bebiss varsa kendini belli eder zaten hemn kan testi yaptır. Acilde bile yaptırabilirsiniz gebelik tedim pozitif cikti ardından kanamam oldu dersen hemen test yaparlar çünkü ben kanamayı sabh 6 da gördüm ve acile koştum. Korkudan :)

Amin Can'ım benim tşk ederim inşallah bi kaç gün daha bekleyip iyi bi test yapayım önce sabah varsa bi Ümit gider kanda yaparım ama karnım şiş yani anlamıyorum inş bi Ümit olur ya öok sevinirim Allahım tüm isteyenleri sevindirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…