Insallah kuzum cunku vaktinde bnde cok ariyordum ve o duygunun nasl bsey oldugunu cok iyi biliyrm umarm yarar bi iseHımm dur senin gibi bekleyip yapayım varsa çıkar yoksa da can sağolsun Zaman'ı varmış deriz yazdıkların emin ol ben gibi çok kişiye fayda sağlayacaktır
Bence olabilir tam adet gününde mi oldu benimde öyle oldu adet günüm sancılı kahve akıntı işte bakalım ben bugün yoğun gibi geldi akıntı bana ama
Naptn cnm yaptn miKızlar benim üç gün sürdü kanama bekliyorum test yapsam mı yapmasam mı diye ama deli gibi hamile moduna girmiş bulunmaktayım bence yapmak en mantıklısı yarın yapacam olmaz da hamile çıkmazsam yazmıcam eğer ki varsa büyük zevkle bildireceğim söz bana dua edin iyi geceler herkese Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah bizi de sevindirecek rabbim en güzel şekilde
çıkmadı sence sabah mı yapmam gerekirdi bilemedim bende hiç bekletmeden attımNaptn cnm yaptn mi
Canm cok dusunmektn de oluyr psikolojik olarak da bazi seyleri kendimiz yapiyrz ben sabah yapmamistm illa sabah sart deil ama sabah ilk idrar daha etkili olur diyorlar sen gecikme yasadn miYani o testleri İllaki sabah mı yapmak gerekiyordu ya anlamıyorum sürekli karnım şiş sanki hareket etsem düşecek gibi Ani bi şekilde bi hafta da kilo aldım sinirlerim bozuluyor inan kafaya taktığım da yok inançlı biriyim rabbim ne Zaman nasip ederse ama anlamıyorum yani normal de 6 gün adet olurum üç gün oldum kahve pembe yani allahım yardım et ya
Bende 3 ay önce düşük yaptım farkında olmadan ve idrar pıhtı vardı çok az da açık pembe kanama düşük olmuş meğerse ve suan 9 haftalik hamileyim hiç kanamam falan olmadı bence hemen bir doktora git geç olmadanSelam tecrübeli anne ve anne adayları çok merak ediyorum dün sabah uyandım ve sancılar içinde neyse gün boyu devam etti ama kan afedersiniz pıhtı şeklinde değil açık sütlü kahve renginde bugün ikinci günüm çok afedersiniz sadece silerken kırmızı bir silimlik gelen kan ve acayip bulantı nedir bu sizce umarım anlatabilmişimdir
Can'ım kucağına alırsın sağ salim inşallah peki lekelenme durumun kaç gün sürdü acaba ben sadece evde yaptım biri bozuktu diğer teste de bi dk bile beklemeden attım ama akşam on gibi falan bilmem hala ara ara leke var böyle damla damla bu iki gündür anlamıyorum en mantıklısı pazartesi doktorKızlar bilmem rahatlatır mi sizi ama bende gebeligin basinda adet dönemimizde takip eden zamanda lekelenmesi gördüm ama hamile olduğumu biliyordum planlı gebelik olduğundan kan testi. Pozitif cikmisdi. Ve gebeliği öğrendikten sonra lekelenme oldu korktum hemen acile gittim doktorum yerleşme kanamasıdır dedi açık kırmızıyı akabinde kahverengi geldi. Ve anneme söylediğimde oğlun olacak dedi ki 33 haftaligim oğlum olcak araştırdım yerleşme kanaması görenlerin hemn hemn çoğunun oğlun oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?