Yerleşme Kanaması mı Regl mi bilemedim

asyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2024
10
0
1
26
Selam, Ocak ayında 13. Haftada düşük yaptiktan sonra doktorum korunma önermedi 1 regl bekle demisti sonra subatta hamile kalmaman icin hic bir sebep yok dedi. Bu ay nirmalde 6 nisanda regl olcakken 3 nisanda oldum. Önemsemedim başta ama normalde 1 2 gun onceden agrim baslardi goguslerim siserdi hic bir sey olmadi. Ilk gun normal regl gibi acik pembe kanamam oldu 2 3 ped dolcak kadar olmustur. Dun baya baya azaldi. Bugunde hic gelmedi sonra kahve rengi leke gibi gelmis 1 2 damla. Ama bugun sırt ve kasık agrisindan duramiyorum. Heveslenmekte istemiyorum eşimle cocuk istiyoruz yeniden butun ovulasyon tarihlerinide takip ettim ama acaba hamilemiyim diyede icime bi kurt dustu sizce ne yapmaliyim

geçmiş olsun 13 haftalık gebelikte düşük nasıl oldu kürtaj oldunuz sanırım öyle değil mi? doktorlar 40 gün korunma 2 hafta da cinsel perhiz öneriyor rahmin de toparlanması adına. bu süreye uydunuz mu? ben de tam 40. gün adet olmuşum. siz ne zaman oldunuz düşükten sonra ilk adetinizi? umarım gönlünüzdeki gibi olur ve sağlıkla ilerler

Selam, Ocak ayında 13. Haftada düşük yaptiktan sonra doktorum korunma önermedi 1 regl bekle demisti sonra subatta hamile kalmaman icin hic bir sebep yok dedi. Bu ay nirmalde 6 nisanda regl olcakken 3 nisanda oldum. Önemsemedim başta ama normalde 1 2 gun onceden agrim baslardi goguslerim siserdi hic bir sey olmadi. Ilk gun normal regl gibi acik pembe kanamam oldu 2 3 ped dolcak kadar olmustur. Dun baya baya azaldi. Bugunde hic gelmedi sonra kahve rengi leke gibi gelmis 1 2 damla. Ama bugun sırt ve kasık agrisindan duramiyorum. Heveslenmekte istemiyorum eşimle cocuk istiyoruz yeniden butun ovulasyon tarihlerinide takip ettim ama acaba hamilemiyim diyede icime bi kurt dustu sizce ne yapmaliyim
Bende düşük yaptım doktorum bana 6 7 ay korun dedi vücut toparlansin diye şaşırdım sizin doktorun öyle demesine benim 6 haftalikti yani olabilirsin belki yerleşme kanamasidir test yapmadan bilemeyiz ama acele etmişsin gibime geldi yine de karışmak haddime değil ama

Back
X