Yerleşme kanaması mı ve ağrı

Ppetunyaa

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2023
20
13
8
Kızlar uzun süredir deniyoruz bu ay ilişkiden sonra adete 6 gün kala 2sinde ilk başta tahrişten anladığım kadarıyla hafif pembe açık kırmızı bir ton geldi sonrasında kesldi akşama doğru hafif somon bej rengi karışımı bir ton gelmeye devam ama sadece peçeteye sildiğimde görebildiğim ve bir gün sürdü adetim 9 Haziran gözüküyor bugün test yaptım negatif adet olacakmışım gibi ağrım sürekli devam ediyor çok stresliyim bu ay da hüsran olmasın istiyorum sizce nedir bu durum

Merhaba, iyi bayramlar ☺️
Bende de sizinle benzer bir durum var. Belirttiğiniz leke yerleşme kanaması veya ilişkiden sonra tahrişle ilgili olabiliyor.
Benim de regl olmam gereken tarihten 1 hafta önce gün içinde bir damla leke geldi. Ertesi gün 1 damla leke. Böyle böyle 6 günü buldu. Açık pembe, sulu ve şeffaftı. Son günlerde kahverengi oldu. Asla kırmızı ve pıhtılı değil. Regl olcakmış gibi ağrı oldu devamlı. Yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum. İnşallah öyledir 🤲

Bayramdan sonra test yapıcam, bence siz de beklenen adet gününüz geçtikten sonra test yapın 😍

Bendede aynı durum var. Sizin bat benden önce sonuçları yazarsınız merak ediyorum ☺️
Merhaba, güncelleme bildiriyorum 😍
Allahıma şükürler olsun, bunu görmeyi nasip etti 🤲🤲🤲 6 yıldır bekliyordum. Siz ne durumdasınız, gelişmelerden haberdar edin 😍

Eklentiler

• IMG_1256.webp
    IMG_1256.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 35
Back
X