Yerleşme kanaması mı yaşıyorum

Bn 18 gunde bir adet oluorum duzenli bir sekilde en son ocagin 17 sinde basladi 22 sinde btti subatin 18 ine kadar olmadim 15 gun gecikmem oldu ilk ysptigim test ikinci cizgi silik ckti sonra 4 tane daha test yaptim negatif cikti kan testi vermye gdim dedim acile kanamam olmus bnde geri geldim ilk olarak leke srklinde geldi 2 saat sonra cogaldi kasiklarim belim cok agrio du goguslerim buyumus uclarina dokunamiodum yani anlicsniz yerlesme ksnamasi olmasini umit ediorum cok uzuldum kanamam oldugunu gorunce yerlesme kanamasimi yoksa adet mi cevap bkliorum qydinlatin bni

Merhaba bende martin 1 inde adet oldum 17 gun sonra lekelenmem oldu pembemsi kanamada 2 3 gun surdu kasiklarim cok agriyo cok da akintim var adet dongum de yaklasiyo ama yerlesme kanamasi mi yasadim emin degilim

Merhaba benimde adetten 17 gun sonra pembemsi kanamam geldi kahverengi ye dondu cok akintim var kasiklarim da cok agriyo yerlesme kanamasimi bilemedim test yaptınız mi

Olabilir kan testi yaptır bence

benim de sat Nisan 22, beklenen adet günüm de 23 Mayıs. Bugün hafif açık pembemsi bir akıntı gördüm iç çamaşırımda tuvaletteyken. peçeteyle silince de aynı şekilde açık pembe bir akıntı geldi. o andan beri gelen başka akıntı yok.

erken gebelik testim var bi tane. bat salı ama ben pazar veya pazartesi günü yapmayı düşünüyorum ama emin değilim sonuç çıkar mı diye adetten 1-2 gün önce. zaten düzensiz adet tarihlerim o yüzden net bir bat da yok.

yurtdısında oldugum için kan verme durumu yok, mecbur testlerin pozitif vermesini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…