İnşallah hissetmistirYani aslında bahçede duruyor kendisinin yanına gittiğimde telefonla ilgilenmiyorum ama ilk aklıma bu geldi belki biraz saçma olabilir ama onlar herşeyi hissedebildiği için mesela eşime çok daha yakın davrandı bugün ama benden hep kaçtı
Olabilir ne zamandi adet tarihi 2 gun varken yazmissin gectimi adetin yenimi oldu lekelenmeMerhaba adetime 2 gün varken 2 damla pembe bi akıntı vardı daha sonrasında hiç bişey gelmedi acaba yerleşme kanaması mı ?
Bir iki gün sonra kanda kesinlikle cikar varsa eger27 şubat sabaha karşı oldu yarın adet günüm
Bugün test yaptım negatif malesef çıkmadıİnşallah hissetmistir
Idrar testi icin erken ancak kanda cikar bekle canim bakalim benimde 12 gun var bekliyorum bakalimBugün test yaptım negatif malesef çıkmadıregilmin geçmesini bekleyeceğim artık
İdrarda ne zaman çıkar kiIdrar testi icin erken ancak kanda cikar bekle canim bakalim benimde 12 gun var bekliyorum bakalim
Yerlesmeden bes gun sonra filan cikar idrarda. Çünkü yerlesmeyle beta hcg salgilanmaya başlıyor idrara gecmesi icim biraz zaman lazimİdrarda ne zaman çıkar ki
Adete bir gün var yapsam mı bilmemmYerlesmeden bes gun sonra filan cikar idrarda. Çünkü yerlesmeyle beta hcg salgilanmaya başlıyor idrara gecmesi icim biraz zaman lazim
Varsa elinizde test yapin bakalim gec dollenme olmadiysa mutlaka cikar bizede resim atmayi unutmayinAdete bir gün var yapsam mı bilmemm
En geç akşam yaparım test aldım bugün birde bebek patiği aldım eşime sürpriz yaparım diyeVarsa elinizde test yapin bakalim gec dollenme olmadiysa mutlaka cikar bizede resim atmayi unutmayin
Benim bir gun kalmayi birak bir hafta oncesinden yapmaya baslarim vallaVarsa elinizde test yapin bakalim gec dollenme olmadiysa mutlaka cikar bizede resim atmayi unutmayin
Idrara cikali iki saat olduysa en az bence şimdide yapabilirsinEn geç akşam yaparım test aldım bugün birde bebek patiği aldım eşime sürpriz yaparım diye
Şimdi eşimin annesi ile birlikteyim . Eşime annene gidiyorum diye çıktım test almayaIdrara cikali iki saat olduysa en az bence şimdide yapabilirsin
Bikac gun bekle test yap bekleyemezsen kan ver canim varsa cikar kesinBenim adetim bittikten 16 gün sonra tekrardan adet oldum herzamn düzenli adet olurdum 28 günde bir yaklasık 6 aydır korunmasız ilişkimiz var. Nebek de cok istiyoruz bekliyoruz adet oldum dedim ama adet gibi dehil cok acık pembe bazen se kahve rengi bazende beyaz akıntım oluyor bunlar gün için az az oluyor pedim dolma yok cok az annemde benim bu şekilde olmuş olabilirmi hamile olabilirmiyim test yapmaya da korkuyprum acıkcası şimdi ben bu testi ne zamn yapmalıyım suan yapsam erken bence sonuçta yeni yerleşiyordur varsada. Evlendigimden beride il def böyle bişi yaşiyorum.
Hiim hadi bakalim canim güzel haberlerini bekliyoruzŞimdi eşimin annesi ile birlikteyim . Eşime annene gidiyorum diye çıktım test almayagüya sürpriz yapicam ya
Bekliycem bakalımBir iki gün sonra kanda kesinlikle cikar varsa eger
Bekliycem bakalımBir iki gün sonra kanda kesinlikle cikar varsa eger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?