- 1 Temmuz 2023
- 13
- -2
- 1
- 25
- Konu Sahibi melekyesil
-
28 günde bir oluyorumYerleşme kanaması pembe ve acık kırmızı oluyor diye biliyorum kac günde bir oluyorsunuz
Yerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canımNormalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????
Pede pıhtı şeklinde geldi ve koyu kahverengi kırmızı olunca şüphe ettimYerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canım
Hamilelik olsa bile adet olunmaz yani belki eski kalan kanamadır hadi ne bileyim yani başka bir şeydir hastalık falan olabilir ama bence normal yani bende de oluyordu önceden bir iki defa öyle oldu sonra hiç olmadıPede pıhtı şeklinde geldi ve koyu kahverengi kırmızı olunca şüphe ettim
Merhabalar ben normalde cok duzenli adet oluyorum gectigimiz hafta pazartesi beta 26.07 cikti carsamba 39.27 cikti tum belirtiler var bu sabah kanamam oldu adetmi oluyorum yerlesme kanamasimi acaba bir fikri olan varsa cevap verebilirmiNormalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????
hamilemiymişsinizNormalde 14'unde olmuştum geçen ay bu ay 11'inde çok ağrılı adet sancısı gibi kanama oldu çok yoğun kırmızı renkliydi iki gün boyunca bu şekilde geldi son iki günde koyu kahverengi kırmızı karışık kan geldi yerleşme kanaması mi yoksa adet kanaması mı bilmiyorum psikolojik mi onuda bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz ve göğüs ucumda pütür pütür kabarcıklar oluşuyor neden olur bu????
Merhabalar yerleşme kanaması ilişkiye girdikten 2 ya da 3 gün sonra olabilir miYerleşme kanaması peceteye sürünce kahve ve pembemsi gibi oluyor peceteye sürünce oluyor pet dolmuyor yani ve an fazla iki gün falan olur seninki psikolojik yada başka bir şeydir ama adet olmuşsun yani canım
Hayır en az 7-8 gün sonra olurMerhabalar yerleşme kanaması ilişkiye girdikten 2 ya da 3 gün sonra olabilir mi
Benim bildiğim adete yakın oluyor o an ilişki sırasında olmazMerhabalar yerleşme kanaması ilişkiye girdikten 2 ya da 3 gün sonra olabilir mi
ilişkiye girdikten 2 3 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ve 3 gündür sürüyor ama rengi açıldı son seferlerde neden olmuş olabilirHayır en az 7-8 gün sonra olur
polikistik over sendromum var bu nedenle adet düzensizliğim var yani beklenen bir adet tarihim yok önceki dönemlere bakarak bir karşılaştırma yaptığım zaman lekelenmeden en az 10-15 gün sonra adetim gelebilirBenim bildiğim adete yakın oluyor o an ilişki sırasında olmaz
ilişkiye girdikten 2 3 gün sonra kahverengi lekelenmelerim oldu ve 3 gündür sürüyor ama rengi açıldı son seferlerde neden olmuş olabilir
ve sol kasığımda ağrı varHayır en az 7-8 gün sonra olur
Olabilir canım dongunu bilmediğim için kanamanın ilaki bir nedeni vardirpolikistik over sendromum var bu nedenle adet düzensizliğim var yani beklenen bir adet tarihim yok önceki dönemlere bakarak bir karşılaştırma yaptığım zaman lekelenmeden en az 10-15 gün sonra adetim gelebilir
ama ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olmaz değil miOlabilir canım dongunu bilmediğim için kanamanın ilaki bir nedeni vardir
Olabilir canım dongunu bilmediğim için kanamanın ilaki bir nedeni vardir
geri çekilme yöntemiyle de korunuyorduk içime boşalma gerçekleşmediama ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olmaz değil mi
İçe boşalma olmadıysa.hamilelik olmaz.kac senedir korunmayan insanlar olmamış sizinki olacağını düşünmüyorum.bende geri çekilme ile korunuyordum olmadı bir sene boyuncageri çekilme yöntemiyle de korunuyorduk içime boşalma gerçekleşmedi
Yok olacagini düşünmüyorum adete yakın oluyor yerleşme adet en uzun on gün kalınca oluyor kiminde adete beş gün varken üç gün varken oluyor yani insan bünyesi herkes bir olmuyor o kanama.belkk başka bir şeye habercidir yada zorlanma gibi yani tek diyeceklerimiz bunlarama ilişkiden 2-3 gün sonra yerleşme kanaması olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?