• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı yoksa düşük ihtimali mi ?

hellomomy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
41
14
3
28
IMG_8729.webp

Merhaba, 15-16-17 Kasım tarihlerinde sırası ile test yaptım ilk testte çok silik sonrasında giderek her gün çizgi belirginleşti ve 2 gündür hafifi kahve pembe peçeteye sildikçe gelen bir akıntı çelenme var ? Bu yerleşme kanaması mı yoksa düşük mi yapıyorum diye korkuyorum lekenme reglime 2 gün kala başladı. Normal reglimde lekenme ile başlayıp yoğunlaşıyor ama test pozitif olduğu için regli olduğunu düşünmüyorum ama yerleşme mi yoksa düşük mü emin değilim lütfen deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. Daha önce bebeğimin 6. Hafta kalbi durduğu için endişeliyim bu seferde düşük yapacağım diye ..

Bunu anca 2 gunde bir kan vererek takip edebilirsiniz. Kaset test takibiyle net bisey anlasilmaz. Gonlunuze gore olsun 🙏🏻

Yerleşme kanamasından sonra beta hcg artar ve testte görünür hale gelir. Sen zaten görmüşsün. Kimyasal gebelik olabilir ama zararsız normal bir lekelenme de olabilir. Doktora görün istersen

Kimyasal gebelik olsa 3 gün çizgi gittikçe belirginleşir miydi ki ? Daha önce 1 kere kimyasal yaşadım 4 gün boyunca test yapmıştım çöl silikti ve en son yaptığım test tamamen kaybolmuştu ayrıca regliöde gecikmişti o zaman şu an reglimden önce başladı leke

Kimyasal gebelik olsa 3 gün çizgi gittikçe belirginleşir miydi ki ? Daha önce 1 kere kimyasal yaşadım 4 gün boyunca test yapmıştım çöl silikti ve en son yaptığım test tamamen kaybolmuştu ayrıca regliöde gecikmişti o zaman şu an reglimden önce başladı leke
Canım yerleşme olmadan beta zaten yükselmezz eğer senin testin pozitif çıkıyorsa yerleşme olmuştur.
Ama kanama illa kimyasal ya da düşük demekte değildir. 2 gün de bir kan testi vermen gerekiyor hamileliğinin başında ve ya tüm hamileliğinde kanama yaşayan kişiler var ama doktorlar ona göre bazı ilaçlar önerebiliyor. O yüzden de bi doktora görün bir an önce

Benim betam 2271e kadar çıkıp kese oluşmamasıyla kimyasala dönmüştü. Her zaman en başında kaybedilmiyor.

Canım niye kan verip kadın doğum doktoruna gitmiyorsun testin sonucu bariz poziti gebelikte kanama çok iyi bişey değil doktora git progeston falan verir bebek daha iyi tutunur beklme

Back
X