İnşallah canım ya bende salı yada çarşambaya kadar olmazsa kan vermeyi düşünüyorum artık
Bende şeffaf yok hiç çok afedersin peceteye silince geliyordu yarin sabah yapıcam bakalım hem erken gebelik hemde normal test aldım ikisinide yapicamEvet sadece peçeteye geliyor diğer şeffaf akıntımla karışık bir saç inceliğinde geliyor
Yaptım canım negatif çıktı testim artık olsa çıkardı diye düşünüyorum pek umudum kalmadiÇok heyecanlıbizi unutmayın güzel haber bekliyoruz.
Test bozuk da olabilir illa hepsi doğru sonuç vermiyor adet olmadığınız sürece hala umut varYaptım canım negatif çıktı testim artık olsa çıkardı diye düşünüyorum pek umudum kalmadi
Evet bir tane yaptım canımTest bozuk da olabilir illa hepsi doğru sonuç vermiyor adet olmadığınız sürece hala umut varbir test mi yaptınız
Ben umutluyum inşallah vardırEvet bir tane yaptım canım
Olsun gerçekten yoksa da diğer aylarda olur zamanı değilmişYaptım canım negatif çıktı testim artık olsa çıkardı diye düşünüyorum pek umudum kalmadi
Ya aslında erken mi yaptım diye de düşünüyorum. Çünkü ilk defa bu şekilde belirgin leke geldi 3 4 gun sürdü.simdi bisy yok yani adet desem değil.ovulasyon testlerim koyu çıkıyor kafam çok karışıkBen umutluyum inşallah vardır
Ya lekelenme olayı beni çok umutlandiriyor ama işte ovulasyon testlerim de hep t c aynı koyulukta çıkıyor bilemedimOlsun gerçekten yoksa da diğer aylarda olur zamanı değilmiş
Sizin geç döllenme olmuş olabilir adetim 6,7 gün gecikti test yaptım çıkmadı diyip sonradan öğrenen insanlar varYa aslında erken mi yaptım diye de düşünüyorum. Çünkü ilk defa bu şekilde belirgin leke geldi 3 4 gun sürdü.simdi bisy yok yani adet desem değil.ovulasyon testlerim koyu çıkıyor kafam çok karışık
Hafta içi kan vericem bayramdan önce.bana lekelenmen bittikten sonra 6.gun say test yap bakalım dedi ebe lekelenmem tam.anlamiyla dün akşam kesildiSizin geç döllenme olmuş olabilir adetim 6,7 gün gecikti test yaptım çıkmadı diyip sonradan öğrenen insanlar var
Ovülasyon testinizi paylaşır mısınız koyu mu ?Hafta içi kan vericem bayramdan önce.bana lekelenmen bittikten sonra 6.gun say test yap bakalım dedi ebe lekelenmem tam.anlamiyla dün akşam kesildi
Ovülasyon testinizi paylaşır mısınız koyu mu ?
Bu şekilde.hatta Burda bir tık açık görünüyor t c aynı renkte.Ovülasyon testinizi paylaşır mısınız koyu mu ?
T c aynı renkteyse var bence ☺ resimde diğeri bi tık silik görüyorum ben ama siz aynı diyorsanız öyledir. Kanla belli olur artıkBu şekilde.hatta Burda bir tık açık görünüyor t c aynı renkte.
Normalde de hep.silik çıkardı ama üç gün yaptım ya bir tık silik yada t c aynı koyulukta çıkıyor hiç t cizgisi silik çıkmıyorT c aynı renkteyse var bence ☺ resimde diğeri bi tık silik görüyorum ben ama siz aynı diyorsanız öyledir. Kanla belli olur artık
Ben de hiç belirti yok gibi ya seninle de aynı sayılırız ben de 17,18 yumurtlama 19 çatlama oldu silikti artık. İnşallah vardır hepimizin.Bende de lekelenme oldu 2 damla çokk açık pembe silince geldi 4 gün önce daha da gelmedi kasıklarımda da ağrı var vajinamın biraz üstünde sağda ama ortaya doğru gibidün gündüz burnuma garip bir koku gelmişti tiksindim sahurda da kaynamış yumurta çok kötü koktu burnuma her akşam yiyoruz hiç kokmamaştı öyle 19nda çatlama diye düşünüyorum ovü kullanmıyorum takvime göre 21ydi ptsi test yapıp duruma göre kan vericem 5 ay önce dış gebelik geçirdiğimden kontrollü gitmek istiyorum bat 5 nisan görünüyor ama yumurta çatlaması 19u olursa 2 ya da 3 nisanda olmam gerek diye düşünüyorum
Benimde Tam Kasıklarımda ara ara batma oluyor geçiyor sonra böyle iğne batırıp çekiyorlar gibiBende de lekelenme oldu 2 damla çokk açık pembe silince geldi 4 gün önce daha da gelmedi kasıklarımda da ağrı var vajinamın biraz üstünde sağda ama ortaya doğru gibidün gündüz burnuma garip bir koku gelmişti tiksindim sahurda da kaynamış yumurta çok kötü koktu burnuma her akşam yiyoruz hiç kokmamaştı öyle 19nda çatlama diye düşünüyorum ovü kullanmıyorum takvime göre 21ydi ptsi test yapıp duruma göre kan vericem 5 ay önce dış gebelik geçirdiğimden kontrollü gitmek istiyorum bat 5 nisan görünüyor ama yumurta çatlaması 19u olursa 2 ya da 3 nisanda olmam gerek diye düşünüyorum
İnşallah canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsunBen de hiç belirti yok gibi ya seninle de aynı sayılırız ben de 17,18 yumurtlama 19 çatlama oldu silikti artık. İnşallah vardır hepimizin.
Hafif Regl ağrısı gibi oluyor böyle biraz sürüyor sonra geçiyorBenimde Tam Kasıklarımda ara ara batma oluyor geçiyor sonra böyle iğne batırıp çekiyorlar gibi
İnşallah vardır ya belirsizlik çok kötü vallaİnşallah canım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hafif Regl ağrısı gibi oluyor böyle biraz sürüyor sonra geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?