Yerleşme kanaması mı???

Bnmde 26 temuzdu ama olmadım bugün hafif pembmsi lklnme oldu ama kasik ağrım çok var çok istiyorum ama bkcaz artık her an adet olcakmisim gibi oluyor ama girmiyorum bilmiyorum yaa çok karışık insan ister istemez strese giriyor

Öyle canim ama sonuc regl oldum yani havalar sicak adetlerim bi tuhaflaştı olmadim hic boyke acaba dedim ama daha da umitlenmem sjjsjs iki aydir olan bu

Öyle canim ama sonuc regl oldum yani havalar sicak adetlerim bi tuhaflaştı olmadim hic boyke acaba dedim ama daha da umitlenmem sjjsjs iki aydir olan bu
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah bzmm tek sıkıntımız stres maalesef

Merhaba yazılarınızı gördüm cevap verilir mi bilmiyorum fakat benim de Adetime 9 gün kala pembe ve kahverengi bir kanama geldi adetimi 1 eylülde olmam lazımdı ilişkiden 13 gün sonra bu şekilde oldum ama pembe şeklinde şuanda oluyorum normal de 3 gün sürüyormuş adet şeklinde bu yerleşme mi oluyor yoksa normal bir adet kanaması mı anlamıyorum. Hiç bir belirti yokken oldu

Bazılarında sürüyormuş ama bende bir seferlik geldi. Mat kahverengi renginde. İlişkiden 11 gün sonra gelmişti bende de. Kırmızı olmaması lazım onu biliyorum. Bazılarında kahve pembe gibi olabiliyormuş. Çatlama ne zaman oldu bir iki gün sonra test yaparsan çıkar bence

kızlar benimde adetime 7 gün var düzenli adet görüyorum dün doktora gittim kadın doğuma dört tane yumurtan var dedi muayene etti sabah kalktım regl olur gibi bi ağrıyla uyandım ağrı bir saat geçti kahverengi adet olur gibi leke geliyor peçeteye silince ama pedde hiçbirşey yok

Durumunuz nedir aynısı bende de oluyor şuan

Adetime 8 gün var kırmızı leke geldi çamaşırıma ve adet olcakmış gibi karın ağrım var hafif hafif. Normalde tüplerim tıkalı tedaviye başlayacaktık ama başlamadık henüz bir umut yani yerleşme kanaması olabilir mı yoksa yumurtlama kanaması mıdır

Yumurtlamadan sonraki kaçıncı günün? Yerleşme kanaması bende ilk gebelikte oldu 11. Gün olmuştu ama tabi her kadında günü değişir ama en erken yumurtlamadan sonra 8. Gün de falan olur yerleşme kanaması. Kahvemsi mat bi leke oluyor. İnşallah öyledir

Maalesef mat değil kırmızı kahverengi karışık gibi ama çok şaşkınım ilk defa böyle kanama oldu baya adet sancısı gibi sancım var kramplar falan adet döngü programıma göre adete 8 gün var görünüyor yumurtlama dönemimde bitti görünüyor

Peki nasıldı adet gibi mi kaç gün sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…