10 haziranda transferim oldu.ertesi günü ohss nedeniyle hastaneye yattım 6 gün tedavi gördüm.4 gündür evdeyim istirahat ediyorum..dün çok az kanamam oldu koyu renkliydi belki tutunma kanamasıdır dedim ama bugün öğlen biraz arttı pıhtı şeklinde oldu birazda.doktorumu aradım korkma dedi inşallah yerleşme kanamasıdır dedi ama yinede merak ediyorum.
aranızda böyle olan varmı?
Canım umarım yerleşme kanamasıdır... Ben bugün 6. iğnemi oldum. Merak ettim pko mu vardı sende neden ohss oldu acaba. Çok korkuyorum da..Nerede yaptırdın sakıncaı yoksa tabiii...
canım bendede kanama var leke leke kahverengı gelıyodu şımdı çogaldı 4 5 gundur devam edıyo yatıyorum doktor kırmızı olmadıgı takdırde korkma dedı bence bızımkı farklı bısey yerlesme kanaması bu kadar uzun surmez dıye tahmın edıyoruum belkı kese etrafında kanama vardır benım dıyoruum yarın doktoru arıcam yıne ben dun dayanamadım gıttım betahcg yaptırdım katlanmaya devam edıyo çok şükür bünyede yapıyo olabılır
sagol tatlım senın kacıncı günün bu arada test yaptır kanda cıkar hayatım 10 uncu gunun olmuş kesın çıkar bende 8 ıncı gun yaptırmıstım cıkmıstı bende yarın doktora gıdıcem inşallah kese gorunurtatlım ne güzel hamile olduğunu öğrenmişsin Allah tamamına erdirsin sen içini ferah tut bebişide kendinide üzme.ben daha hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum.salı günü yaptıracağız testi.Allah'ım hakkımızda hayırlısını versin.
dün maalesef 2.tüp bebeğimde tutmadı çok üzgünüm nefes zor alıyorum ağlamaktan gözlerim şişti sanırım artık olmayacak bi daha çok kötüyüm çok
canım sagolya bugünde kasık agrılarım var lekelenmenın yanında aradım 2 ayrı hemşireyle görüştüm ıkısıde rahım duvarları genişlediği için agrı olması normal dııyolar yarın bakıcaz bakalım gerçekten neymiş ya bende senın gibi düşünüyorum duyduklarıma göre ikizlerde genelde kanama çok oluyomuş eli ayagı düzgün olsunda ikiz taraftarıda degılım ama saglıklı olurlarsa no problem tabı kaydirigubbakcemile5ispanakcim en kisa zamanda dogal hamile kalirsin Insallah.
margaritha sen nasil oldun? hic korkma yarin kese belki de kesecikler goruceksin Insallah, gonlunu ferah tut. walla ikizlerde lekelenme daha cok oluyor bence
bende dün akşam düşük yaptım kürtaj yaptılar bebeğimi kaybettimmafoldumben
10 haziranda transferim oldu.ertesi günü ohss nedeniyle hastaneye yattım 6 gün tedavi gördüm.4 gündür evdeyim istirahat ediyorum..dün çok az kanamam oldu koyu renkliydi belki tutunma kanamasıdır dedim ama bugün öğlen biraz arttı pıhtı şeklinde oldu birazda.doktorumu aradım korkma dedi inşallah yerleşme kanamasıdır dedi ama yinede merak ediyorum.
aranızda böyle olan varmı?[/Q
üzüldüm ya .benimde kanamam olmuştu,tutunma kanamasıydı .inşallah negatif değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?