Canım testi gönder silik bile olsa ciktimi
Eki Görüntüle 1855716
Bu testlerin negatifi. Cizgi bunda cok bariz. Turkiyeye geldigimdeki yaptigim testlerde goremedim umitsizlige kapildim evvela. Sonra test durunca o cizgi belirginlesti, bende tabi onla amel etmek istemedim. (Ama normalde bildigim test bi kez cizgi varsa 1 yil sonra bile kalir o cizgi) simdi karnimda bi degisik his var. Kanamayi gormeden once kasigim pit pit atiyordu sanki. Devamli bi adet kanamasi gibi degil birde.
Arkadaslar bir onceki konuda uzun uzun anlatmistim ki burda kisa keseyim.
Almanyada 1 test yaptim can skntisina pozitif cikti. Sonra 1 tane daha o da ayni. Burdaki bazi arkadaslar negatif dedi felan. Simdi memlekete geldim bayram nedeniyle tekrar tesbit edemedim. Dongum tam 31 gun ve adetime en az 7 gun var fakat bugun temizlenmemin 13. Gununde pembe kanama gordum. Kasiklarimda hafif seyirme oluyor. Kokuya asiri derecede hassasim. Bunlar hamilelik belirtisi mi.
Cok heyecanli ve hevesliydim hamileyim diye. Tamamen umitsiz kaldim. Tatilden heves almiyorum ve esim de tam tersi destek oluyor ve hamile muamelesi yapiyor. Tabi bununla beraber bu stressin icinde izine geldim amma memlekette hic oturmadan is yapiyoruz. Dinlenme olasiligim 0.
En kisa zamanda doktora gidecegim ama yarin veya yarindan sonra imkansiz gibi. Kendimi teselli edecek bisey varmi. Kendi kendimi yemiyim. Veya kayinvalideme anne biraz dinlenmem lazim hamileyim bari diyebiliyim.
canım testın normal halini göndersene negatıfını değilEki Görüntüle 1855716
Bu testlerin negatifi. Cizgi bunda cok bariz. Turkiyeye geldigimdeki yaptigim testlerde goremedim umitsizlige kapildim evvela. Sonra test durunca o cizgi belirginlesti, bende tabi onla amel etmek istemedim. (Ama normalde bildigim test bi kez cizgi varsa 1 yil sonra bile kalir o cizgi) simdi karnimda bi degisik his var. Kanamayi gormeden once kasigim pit pit atiyordu sanki. Devamli bi adet kanamasi gibi degil birde.
canım testın normal halini göndersene negatıfını değil
canım, evet testte beyaz çizgi görünüyor yani yeri beyaz ama buna pozitif diyebilir miyiz gercekten bilmiyorum. ben olsam böyle cıktıgı için başka marka bır testle bır daha yaparım.Eki Görüntüle 1855717
Bu test cuma gecesi ve cumartesi sabahi yaptigim testler.
Eki Görüntüle 1855717
Bu test cuma gecesi ve cumartesi sabahi yaptigim testler.
canım, evet testte beyaz çizgi görünüyor yani yeri beyaz ama buna pozitif diyebilir miyiz gercekten bilmiyorum. ben olsam böyle cıktıgı için başka marka bır testle bır daha yaparım.
anlaşılan ıkısı de aynı marka
Normal yaptigim testler negatif olunca golgesi bile olmuyordu. Bunlar farkli amma cizgi bellifotoğrafın negatıfınde daha belirgin ama bu şekilde emın olunamaz hafıf pembelik olsa hayalet çizgi var derdik ama bu tamamen beyaz. ilk yaptıgında da böyle beyazmıydı ? ne kadar süre önce yaptın? adetin ne kadar geçti ?
Resimde silik olsa da ciplak gozle belirli ve adet oncesi icin gayet bariz bir cizgiydu. Ve evet ikisi de ayni. Sorun su anda bayram sebebiyle ben hamilelik testi alamadim. Erken gebelik testi alip direk bakmak istiyorum. Esim oglene kadar sehir disinda ama geldiginde hemen ne yapio edip buldurcam ve icimi rahatlatmam lazim
Normal yaptigim testler negatif olunca golgesi bile olmuyordu. Bunlar farkli amma cizgi belli
evet canım fotografta zor görunur çıplak gözle daha net görünür
Resimde silik olsa da ciplak gozle belirli ve adet oncesi icin gayet bariz bir cizgiydu. Ve evet ikisi de ayni. Sorun su anda bayram sebebiyle ben hamilelik testi alamadim. Erken gebelik testi alip direk bakmak istiyorum. Esim oglene kadar sehir disinda ama geldiginde hemen ne yapio edip buldurcam ve icimi rahatlatmam lazim
bende bu ay hamile olduguma emindim. bütün belirtilerim vardı. adet gunu kan verdım ama negatif çıktı. eve geldim kanama başladı ama cok azdı ve 4 gün sürdü. bitene kadar pembeydi ve sadece peçeteye silince geliyordu çok azdı ben de yerleşme kanamasından şüphelendim çünkü kanama bitti 2 gündür midem bulanıyor ve kasık ağrılarım devam edıyor. bayram oldugu ıcın dun gece gıdıp nöbetcı eczaneden test aldım gece test yaptım ama negatıf ama ben hamile oldugumu hissediyorum nedense. göguslerım sertlıgını kaybettı ama hala buyuklugunu tam kaybetmedı ve uclar hala sımsıyah belim agrımaya devam edıyor ve sulu akıntı başladı. ben de anlayamadım.bu arada pek guvenılmeyen bır marka test almak zorunda kaldım başka yoktu
hala yaşadıgım yerleşme kanaması mıydı diye düşünüp duruyorum
canım hastanelerın acıllerınde kan verılıyor. istediğin saatte gidersin. hamilelik testi dersen 2 saatte sonuc alırsın.Normal yaptigim testler negatif olunca golgesi bile olmuyordu. Bunlar farkli amma cizgi belli
ya ben okudum da sizin yerleşme kanamanızı ben geçen ay regl oldum o zaman. bu da normal bir gecikme :'(
ama az gelmişti kan
koyu renkliydi
benim o kanamanın üstüne 7 gün geçti test yaptım gece negatıf . bu durumda tekrar kan vermenın bır anlamı var mı bılmıyorum. 2 gundur hafıf mide bulantım var ama bakalım devam edecek mi...olsa testte cıkardı heralde . belki yerleşme kanaması degıll adettı az geldı bilemiyorumCanim benim yaa hakkinda hayirlisi senin ki de ciddi ciddi hamilelik gibi. Insallah yerlesme kanamasidir. Bu arada ben goguslerin sertligini kaybetmesini su anda ilk defa okuyorum. Resmen ben bunu hissettim ve Allah Allah acaba bu da bir belirtimi yoksa ben mi buyutuyorum diye dusunuyordum.
Sana diyecegim su. Benim icin de beklemek cooook zor amma soyle 3, 5 gun bekle sen de tekrar kan aldir en iyisi. Haftaya pazartesi felan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?