Hadi yaaa... hayirlisi ne diyeyim. Allahdan umit kesilmes supriz olur belki. Ben varya gecen cuma cumartesi pazar cok ama cok emindim. Esim de uzulurum diye belli etmiyordu. Simdi o benden cok inaniyor amma temkinli davranmak istiyorum. Insallah seninki birdahaki aya olur eger bunda yerlesme degilse.
umarım
gerçi benim sorunum çok farklı.
o henüz çocuk istemiyor erken diyor gençmişiz.
sonlara doğru korunuyor.
bende yine de içinde sperm olabileceğini öğrendim.
belki bir ümit falan diye bekliyorum her ay böyle.
benim o kanamanın üstüne 7 gün geçti test yaptım gece negatıf . bu durumda tekrar kan vermenın bır anlamı var mı bılmıyorum. 2 gundur hafıf mide bulantım var ama bakalım devam edecek mi...olsa testte cıkardı heralde . belki yerleşme kanaması degıll adettı az geldı bilemiyorum
Testi bi gonderirmisin? Benimki gibi cok acik bir golgemsi cizgi de mi yok?
Hayirlisi yaa. Bu hormonlardan adet duzeni mi degisiyor ne oluyorsa, normalde ayirt edebilecegimiz seyi ayirt edemez hale geliyoruz cok zor bir durum yaaaaa...
az gelmiş peçeteyle gidiyormuş ben pet koydum ama günde 4 kere değiştiren ben, 1 kere değiştiriyordum.
fakat silecek kadar az gelmiyordu o kadar da.
ona takıldım
umarım
gerçi benim sorunum çok farklı.
o henüz çocuk istemiyor erken diyor gençmişiz.
sonlara doğru korunuyor.
bende yine de içinde sperm olabileceğini öğrendim.
belki bir ümit falan diye bekliyorum her ay böyle.
Bence bu olay 2 kisinin beraber istegiyle olmasi gereken bisey. Bizde de 2 gecen ay acaba kalirmiyim diye heveslendim olmadi. Bu ay esim artik bebegimiz olsun dedi ve bak simdi bunlarla karsilasiyorum. Sen zamana birak derim. Tabi yasini da bilmiyorum amma. Kac yasindasin acaba?
Bence bu olay 2 kisinin beraber istegiyle olmasi gereken bisey. Bizde de 2 gecen ay acaba kalirmiyim diye heveslendim olmadi. Bu ay esim artik bebegimiz olsun dedi ve bak simdi bunlarla karsilasiyorum. Sen zamana birak derim. Tabi yasini da bilmiyorum amma. Kac yasindasin acaba?
az gelmiş peçeteyle gidiyormuş ben pet koydum ama günde 4 kere değiştiren ben, 1 kere değiştiriyordum.
fakat silecek kadar az gelmiyordu o kadar da.
ona takıldım
olabilir adet değişebilir ama yerleşme kanaması için genel olarak şu söylenir, açık pembe ya da kahverengi olur kısa sürebilir sürmeyedebilir.kanama azdır ama resmen normal adet görenlerde olmuş 2 ay sonra hamileliğini öğrenen
malesef belirtilerden bile anlaşılamıyor. ben günlerdir bunu okuyorum yapabilecegin 2 şey var evde idrar testi ve hastanede kan testi
çok yeni. henüz birkaç aydır.
ama ben adamı zaten 2007den beri tanıyorum.
2011den beri de beraberiz.
açıkçası bir esprisi kalmadı yani. boşayacak duruma geldim.
Kızlar Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah Allah gönlünüze göre versin ama nolur vücudunuzu strese sokmayın. Şuan hafif doğum sancıları çekiyorum. Doğum anında yapılan dualar kabul olunurmuş. İnşallah en hayırlı zamanda hamile kalırsınız. Ama sürekli düşünerek hamile belirtileri yaşayabilirsiniz. Elinizden geldiğince stressiz olur. Gezin eğlenin. Sonra bebekleriniz olunca bugünlerinizi ararsınız.
kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim ??
kızzzlar yardımınıza ihticaım var ben 27 mayısta düşük yaptım 25 haziranda ise adet oldum adetim bittikten sonra mide bulantılarım başladı 5 gün oyle sürdü daha sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün sonra bitti ve suan sol kasık ağrımla mide bulantım devam ediyor ve kendimi cok yorgun hissediyorum sizce hamile olabilir miyim ??