Yerlesme kirmizi olmuyo cnm bildiğim kadarıyla kahvemsi pembemsi ama herkese gore degisebilir test yap istersenKimse yokmu
Yaaa evet resmen kırmızıydıYerlesme kirmizi olmuyo cnm bildiğim kadarıyla kahvemsi pembemsi ama herkese gore degisebilir test yap istersen
Bekle bakalim genelde korunmayi biraktiktan sonra dengeler sasiyo benimde ayni oldu bugun eegl gunum ve Oldum ztn istersen bi test yap varsa cikar ztnYaaa evet resmen kırmızıydı
Korunmayı bırakalı çok oldu canım yeni değil bir düşük yaptım sonra gebe kalamadımBekle bakalim genelde korunmayi biraktiktan sonra dengeler sasiyo benimde ayni oldu bugun eegl gunum ve Oldum ztn istersen bi test yap varsa cikar ztn
Bilmiyorum cnm belki erken regl olabilirsin yerlesme kahve oluyor yani hep oyle duydumKorunmayı bırakalı çok oldu canım yeni değil bir düşük yaptım sonra gebe kalamadım
Ama hala kanamam yok yani leke gelir 2saat sonra tamamen gelirdi şuan hiçbirşey yok çok garip yani bide günümde olurum herzaman 3gün erken olduBilmiyorum cnm belki erken regl olabilirsin yerlesme kahve oluyor yani hep oyle duydum
Yerleşme kanaması bubat günüm koyu kahverengi şekilde asıcık geledi dün test yaptım ikincisi silik çizgi çıktı bugün yaptım negatif test leke gördümKızlar adetime 3gün var bugün sabah saat 9da peçeteyle silince kırmızı kan geldi dedim hastalandım ped koydum ama bu saate kadar yani 6saat oldu pedim kupkuru sizce yerleşme olabilirmi
Valla cnm pozitif testin hangi markaydi cogu yalanci pozitiflik veriyorYerleşme kanaması bubat günüm koyu kahverengi şekilde asıcık geledi dün test yaptım ikincisi silik çizgi çıktı bugün yaptım negatif test leke gördüm
Sen bence hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?