Çok teşekkür ediyorum böyle beklemek daha strese sokuyor merakta ediyorum açıkçası..Gebelik testi yapın diyecektim onuda yapmışınız zaten isterseniz duruma göre kan testini tekrar edin en doğru sonucu o şekilde öğrenirsiniz eşinizde çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin
Evet sabırsızız gönlünüzce olsun inşallah sabırla duayla bekliyoruz bende öleyimÇok teşekkür ediyorum böyle beklemek daha strese sokuyor merakta ediyorum açıkçası..
Sizin ne şüpheniz var gecikme mi oldu?Evet sabırsızız gönlünüzce olsun inşallah sabırla duayla bekliyoruz bende öleyim
Bende 2aydır gebelik düşünüyorum canım çok takılmamaya çalışıyorum belirti aramak gibi gibi Rabbim bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallahSizin ne şüpheniz var gecikme mi oldu?
Ay hadi inşallah hayırlıysa olur canımBende 2aydır gebelik düşünüyorum canım çok takılmamaya çalışıyorum belirti aramak gibi gibi Rabbim bekleyen herkesi müjdelendirsin inşallah
Çok sağolun o zman benim ki adet sanırım sökülemiyor az az geliyor çünküYerleşme kanaması kahverengi ya da çok açık pempemsi bir renkte ve lekelenme tarzinda olur. Beklenen adetimden 4 gün önce yaşadım yerleşme kanamasını kahverengi leke ve sadece tuvaletteyken peceteye gelen akıntı şeklindeydi 1 gün bile sürmedi bitti. Hayırlı sonuçlar alırsınız İnşallah. Selametle..
Hamileymişim acaba ? Yerleşme kanaman nasıldı benim şuan adetime 3 gün var az önce tuvaletteyken idrarımla az bi kan aktı daha sonra peçeteye sildim bir kaç damla kan geldi şuan gelen bir şey yok bu tarzmıydı kanaman ? Karnım ağrımaya başladı umarım yerleşme kanamasıdırYerleşme kanaması kahverengi ya da çok açık pempemsi bir renkte ve lekelenme tarzinda olur. Beklenen adetimden 4 gün önce yaşadım yerleşme kanamasını kahverengi leke ve sadece tuvaletteyken peceteye gelen akıntı şeklindeydi 1 gün bile sürmedi bitti. Hayırlı sonuçlar alırsınız İnşallah. Selametle..
Adete yakınsa yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çevremdeki herkes adete yakın oldu hamile kaldı yarın da bekleyin ben de hanileyim sanıyordum ama benim bildiğiniz kanama geliyo sizin ki öyle değil sanırımHamileymişim acaba ? Yerleşme kanaman nasıldı benim şuan adetime 3 gün var az önce tuvaletteyken idrarımla az bi kan aktı daha sonra peçeteye sildim bir kaç damla kan geldi şuan gelen bir şey yok bu tarzmıydı kanaman ? Karnım ağrımaya başladı umarım yerleşme kanamasıdır
Evet canım . Kan değildi benim ki kahverengi sulu akıntı bir iki damla kadar devamı gelmediHamileymişim acaba ? Yerleşme kanaman nasıldı benim şuan adetime 3 gün var az önce tuvaletteyken idrarımla az bi kan aktı daha sonra peçeteye sildim bir kaç damla kan geldi şuan gelen bir şey yok bu tarzmıydı kanaman ? Karnım ağrımaya başladı umarım yerleşme kanamasıdır
Bende adet oldumAdete yakınsa yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çevremdeki herkes adete yakın oldu hamile kaldı yarın da bekleyin ben de hanileyim sanıyordum ama benim bildiğiniz kanama geliyo sizin ki öyle değil sanırım
Rabbim tez zamanda kucaginizi doldursun inşallah, hakkınızda hayırlısı olsun. Selametle..Adet oldum zaten değilmiş canım
Regline yakınsa hamile olabilirsin yüksek ihtimalleMerhaba kızlar reglime 2 gün var dün kan testi yaptırdım negatif ama bu sabah pembe bir leke geldi sizce gebelik ihtimali olabilir mi geç döllenme falan olabilir mi acaba
Yani 2 gün var henüz az az geliyor yine de umut ediyor insan kanda negatif çıktı belki geç döllenmedir diye düşündüm bakalım pazartesyi bekleyeceğim allah isteyen herkese nasip etsinRegline yakınsa hamile olabilirsin yüksek ihtimalle
Beta kaç çıktıYani 2 gün var henüz az az geliyor yine de umut ediyor insan kanda negatif çıktı belki geç döllenmedir diye düşündüm bakalım pazartesyi bekleyeceğim allah isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?